Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Futbolu Son Dakika Haberleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ANKARA'DA ŞOK GELİŞME

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, daha önce verdiği sürenin dolması üzerine Ankaraspor'un tedbirli, Ankaragücü'nün ise tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi.

Bilindiği üzere Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Ankaraspor'a, haksız rekabet uyguladığı ve UEFA şartlarına uygun hareket etmediği gerekçesiyle 3 gün içerisinde şirketi satışa çıkarmalarını istemişti. Bugün ise o sürenin saat 17.00'de dolması üzerine Ankaraspor'un tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildiği bildirildi.

TFF Yönetim Kurulu, Ankaragücü için ise kongresinde yaşanan usülsüzlük nedeniyle kongresini yenilemesini istemişti. Ancak bu da Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılmayınca, başkent temsilcisinin tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildiği ifade edildi.

Öte yandan sürenin dolması nedeniyle tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ankaraspor'un, bu hafta oynayacağı Kayserispor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Bu arada Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun salı günü toplanacağı öğrenildi. Ankaraspor Kulübü'nün satışı salı gününe kadar gerçekleşmezse, başkent temsilcisinin ligden düşürülmesi konusunda karar alınacağı öğrenildi.

Yorum

• insallah dusururler

Yorum

• Ankaraspor'a şok haber!

Şok! Ankaragücü ve Ankaraspor tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi ve Ankaraspor'un bu hafta Kayserispor ile yapacağı maç ertelendi!

TürkiyeFutbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından MKE Ankaragücü ve Ankaraspor A.Ş. kulüplerine verilen 3 günlük sürenin bitmesini takiben, söz konusu kulüpler TFF Hukuk Kurulu tarafından Futbol Disiplin Talimatı hükümleri gereğince Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Hukuk Kurulu; Ankaraspor A.Ş. Kulübü ve Başkanı Ruhi Kurnaz’ı, MKE Ankaragücü Kulübü ve Başkanı Ahmet Gökçek’i ve 30 Ağustos’ta yapılan MKE Ankaragücü Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu üyesi olarak görev alan 15 yöneticiyi PFDK’ya sevk etti.

Hukuk Kurulu, Ankaraspor A.Ş.’yi, adil oyun düzeninin sağlanabilmesi amacıyla 11.09.2009 tarihinden itibaren başlamak üzere müsabakalarını oynamamasına ilişkin tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti. Tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Ankaraspor'un bu hafta Kayserispor ile yapacağı maç ertelendi.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ankaraspor'un ipi çekilmiş.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Terim istifa ediyor

Fatih Terim, federasyonun önünü açmak için istifa edeceği öğrenildi.

Bosna beraberliği sonrası kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapan Terim'in federasyonun önünü açmak için istifa edeceği öğrenildi.

Fatih Terim, Bosna maçından istediğimiz sonucu alamamamız durumunda gereğini yapacağını açıklamıştı. Ancak A Milli Takım teknik direktörü, Zenica'da kaybedilen 2 puan ve büyük ölçüde yitirilen 2010 Dünya Kupası umutları sonrasında zamanı geldiğinde gereğini yapacağını söyledi. Görevinin başında olduğunu belirten deneyimli teknik adamın kamuoyuna sarfettiği bu sözlerin aksine istifa etme kararı aldığı ifade edildi. Eleme grubunda oluşan tabloya rağmen başarısız olduğunu kesinlikle düşünmeyen Fatih Terim'in Futbol Federasyonu'nun önünü açmak için bu yönde bir karar aldığı bildirildi. 1-1 biten Bosna Hersek karşılaşmasının ardından yardımcılarıyla bir araya gelen Terim'in Belçika ve Ermenistan ile oynayacağımız iki kritik karşılaşma öncesi kararını açıklayacağı belirtildi.

Özgener kalmasını istiyor

Tecrübeli teknik adamın, federasyon nezdinde bu şekilde nabız yoklayacağı, kendisine 'devam et' denilmesi durumunda görevinde kalacağı kaydedildi. Kayseri'deki Estonya maçının ardından bu konu gündeme geldiğinde Fatih Terim ile yola devam edeceklerini üstüne basa basa dile getiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in de Ay-Yıldızlı ekibin hocasını bir yere bırakmaya niyetli olmadığı bildirildi.

fanatik.com.tr
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Özgener'ini de alsın da gitsin.
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Özgener kadar uyuşuk bir yönetici görmedim ben. İkisi de bir an önce yol alsınlar.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Fatih Terim bırakır mı? Danışıklı dövüş
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "Aman ne olur bırakma" diyen birileri mutlaka çıkar. Fatih Terim'in istediği bu değil mi zaten?
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bırakacağını kesinlikle düşünmüyorum...
                      I am titanium

Yorum

• Az önce Ntvspor'da alt yazıda geçiyordu..

Kulak zarından ameliyat olan Rüştü 3 hafta sahalardan uzak kalacak..

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Az önce Ntvspor'da alt yazıda geçiyordu..

Liverpool'dan 8 yiyen Hakan Manu'dan kaç yer..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• RÜştü her ne kadar arada çok basit goller yesede sakin biri en azından kalede bir heybeti var yılların tecrübesi olduğu için,ancak Hakan çok panik biri hemen hata yapacak gibi duruyor yarın bjk'ye bir tek Allah yardım ederse eder,yarın fark olabilir

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Liverpool'dan 8 yiyen Hakan Manu'dan kaç yer..
                              İnşAllah hiç yemez diyelim

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az önce Ntvspor'da alt yazıda geçiyordu..

Gese maçından sonra yediği küfürlerden kulak zarı zarar görmüştür...
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X