Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Futbolu Son Dakika Haberleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?
    İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum....

http://www.haberalemi.net/32168_Mehm...fe-Konustu.htm

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaray'lı" dedi.
    Radyospor' konuşan Fatih Gökşen, Fenerbahçe ve beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu ifade etti.

http://www.internetspor.com/news.php?news_id=8049

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"BEŞİKTAŞLIYIM" DİYEN TOPUZ NE YAPACAK?
    Ancak Fenerbahçe'nin açıklamasında Mehmet Topuz ile anlaşıldığı yönünde bir ifade yer almıyor. Dün geceden beri ısrarla Beşiktaşlı olduğunu ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyen Mehmet Topuz'un bu durum karşısında ne tavır alacağı merak ediliyor.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
    En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 06.06.2009, 13:00.
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• fener hiç kasmıyo açıklama dahi yapmıyo tüpçü ve ekibi çıkıp denyo denyo konuşuyo büyük kulüp böyle olunuyo valla tebrik ederim bjkyi sallamıyolar bile. fener inadına devam ederse topuzu bitirir yazık olur

Yorum

• Yusuf Şimşek 2.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fener hiç kasmıyo açıklama dahi yapmıyo tüpçü ve ekibi çıkıp denyo denyo konuşuyo büyük kulüp böyle olunuyo valla tebrik ederim bjkyi sallamıyolar bile. fener inadına devam ederse topuzu bitirir yazık olur
          Büyük kulüp mü?Pardon?Herifler, 8taş'lıyım diyen birini, haberi olmadan transfer etti yahu!

Hangi büyük kulüp allah aşkına?Şu olaylardan sonra iki kulübünde aslen değil, şeklen büyük oldukları anlaşılmıltır.

Gs desen bunlardan farksız.Ama Trabzonspor,fb ve 8jk'nin yaşadığı karışıklıklardan en çok karlı çıkacak kulüp Gs olacaktır.

Ayrıca bu saatten sonra Mehmet Topuz'u hangi kulüp alırsa alsın fark etmez.Mehmet, iki camiaya da yararlı olmayacaktır.

Yorum

• Beşiktaşa giden her topçu doğuştan Beşiktaş'lı anlamadım bu işi gitti.
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Türk futbolu son dakika yorumları
              I am titanium

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beşiktaşa giden her topçu doğuştan Beşiktaş'lı anlamadım bu işi gitti.
                rüstü, yusuf ve sergen de dogustan fb liyim demislerdi ama noldu transfer etti 8tas .

hatta trabzonsporlu olan fatih tekke ve gökdenizi neden istedin diye sorardim azizin yerinde olsam

bak ondan sonra samataya

Yorum

• Mehmet Topuz gol atıyor ve İnönü'de anons yapılıyor:

Golu atan oyuncu: Mehmeeeeeetttt

Bjkliler: TOPUUUUUUUUZZZZZ

Anlayana
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Mehmet Topuz'un Soyismi keşke 1. çoğul şahısda değilde 1 tekil şahısda çekimlenseydi !
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mehmet Topuz gol atıyor ve İnönü'de anons yapılıyor:

Anlayana
                      keşke bize gelsede biz topuuuuuuuuz diye bağırsak
                      en azından takıma değil kendimize küfür etmiş oluruz

Yorum

• çarşının mehmet topuz pankartı

hepimiz topuz
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehmet Topuz gol atıyor ve İnönü'de anons yapılıyor:

Anlayana
                          bu bombaydı ha
                          Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• TEBRİKLER TRABZONSPOR
                            Turkcell Süper Ligi’nin başarılı temsilcilerinden Trabzonspor’a geçirdikleri başarılı bir sezonun sonunda Ülkemizi Avrupa arenasında temsil etme hakkını kazanması sebebi ile ve bu arenada yine büyük bir başarı ve özveri ile çalışıp futbolumuzu sırtlayarak Ülkemizi en güzel şekilde temsil edip seyir zevkini sporseverlere ikram ederek başarıdan başarıya koşacağının temennisi ile oynayacağı tüm müsabakalarında başarılar diliyor,

Karadenizimizin bu güzide Ekibini değerli Başkan Sn. Sadri Şener başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulunu çalışmalarından ötürü kutluyorum.

Hasan Hilmi ÖKSÜZ

Kasımpaşa Spor Kulübü Başkanı
                            1

Yorum

• Kasimpasa ya
                              1

Yorum

• Son dakika haberi

Besiktas Bobo yu satti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma