Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Futbolu Son Dakika Haberleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ...Buyrun, ben tartışmaya ayrı bir boyut daha getireyim.. Mehmet Topuz, bir sohbetimizde bizzat bana, “Galatasaraylıyım ağabey. İnşallah bir gün Cim-Bom forması giyeceğim” demişti. Ama daha sonra Gökhan Ünal ile görüştüğünde de “Bu Trabzonspor’a hayranım” dediğini de biliyorum..

tam ismi gibiymis bu topuz

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sivas'ın sırrı da bu zaten.

11 tane işe yaramaz bir araya gelince iyi oynuyor.
      al benden de okadar
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sivas'ın sırrı da bu zaten.

11 tane işe yaramaz bir araya gelince iyi oynuyor.
        Ey gidi bizdede Ayman Keçeli Celaleddin falan vardı ama gene iyi oynamıyorlardı
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• adaş;ama 11 in içinde bi kaç işe yarayan vardı yahu (:
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adaş;ama 11 in içinde bi kaç işe yarayan vardı yahu (:
            Haklısın adaşŞu adamların bizim tarihimizde isimleri yazıyor ya ona yanarım
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anladığım kadarı ile Topuz ve Kayserispor ortak hareket edip İstanbul takımlarını yolma derdindeler. Buna rağmen dün akşamki komik tartışmada tek takdir edilesi cümle Süleyman Hurma'dan geldi. Sinan'a "Sen de Manisa ile anlaşmışsın. Orada futbolcularını tuttukları takıma yollarsın." diyerek güzle bir ayar verdi.
              Bende bu Sinan niye kapakla geziyor diyodum.

Helal olsun Hurmaya..
              *
              *
              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                GENÇ SAVUNMACI FENERBAHÇE'DEN AYRILDI!..

Sivasspor, Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Yasin Çakmak'ı renklerine bağladı.

LİG TV'nin haberine göre Fenerbahçe'nin savunmasında çoğu zaman forma şansı bulamayan Yasin Çakmak, gelecek sezon Sivasspor formasıyla sahalarda olacak.

Yasin, Fenerbahçe'ye Rizespor'dan transfer edilmiş ancak transferinden bu yana ilk 11'de kendine şans bulamamıştı.

Maraton
                ula senı rizedeyken çok begenırdım bize transfer olmanı çok istemıştım zamanında başarılar

Yorum

• Taner Gülleri İBB'de

Attığı 18 golle sezonun flaş isimlerinden biri olan Kocaelispor'un golcü ismi Taner Gülleri, yeni takımını seçti. Yeşil siyahlı ekibin küme düşmesinin ardından birçok takımın transfer listesine giren Taner, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teklifini kabul etti. Yeni takımıyla 2 yıllık bir anlaşma yapan Taner, resmi sözleşmeyi yarın(Çarşamba) imzalayacak.
                  I am titanium

Yorum

• Bursaspor’da bir kez daha Yazıcı dönemi

Bursaspor’da İbrahim Yazıcı, 1011 üyenin oy kullandığı genel kurulda 619 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Turkcell Süper Lig takımlarından Bursaspor’da başkanlığa yeniden İbrahim Yazıcı seçildi.
                    Bursaspor, 46. Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Başkanlık için 3 adayın yarıştığı kongrede, başkan İbrahim Yazıcı, en fazla oyu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
                    Toplam 1011 kişinin oy kullandığı seçimde İbrahim Yazıcı 619 oy alırken, adaylardan Osman Çelik’e 240, Limi Keskin ise 147 oy çıktı.
                    I am titanium

Yorum

• ............
                      En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 09.06.2009, 17:39.
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme...

Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var.

Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi.

Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı.

Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.

Bu arada Mehmet Topuz ve menajerlerinin bugün bir basın toplantısı düzenleyecekleri belirtildi.

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kayserispor Kulübü'ne yapılması planlanan yeni tesislerin proje çalışmalarının bitirildiği bildirildi.

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, yeni tesislerin proje ve maket çalışmalarının tamamlandığını belirterek, şunları söyledi:
                          “Kayserispor'a yeni bir tesis kazandırmak için çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Başkan Recep Mamur'un birinci önceliği bu tesislerin bitirilmesi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de rızasıyla şimdiki tesislerimizin yanına, yeni bir yer tesbiti yapıldı. Yeni yerimizin temeli çok kısa bir sürede atılacak ve rekor bir sürede de bitirilecek.”

Mevcut tesislerin paf takımına devredileceğini belirten Hurma, “Bu mevcut tesislerimizi de paf takımına bırakmayı düşünüyoruz. Bütün bunları becerebildiğimizde şu demek olacak, Kayserispor artık yıkılmız bir kale olacaktır. Çünkü biz 14, 15 ve 16 yaşlardaki gençleri transfer etmekte çok ciddi sıkıntı yaşıyorduk. Bundan sonra Kayseri ve civar illerden de yetenekli gençleri kulübümüze kazandıracağız. Kayserideki okullardan birisiyle anlaşma yapıp bu arkadaşları topluca o okulda eğitime devam ettireceğiz” dedi.

Başkan Recep Mamur'da yeni tesisler için en az 4 milyon TL harcama yapılmasının planlandığını söyledi.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Mehmet topuz son noktayi koydu

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme

Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var.

Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi.

Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı.

Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.

Yorum

• Alacaklilar kapiya dayandi

Ankaragücü’nde 11 futbolcu ile bir teknik direktör alacakları ile Futbol Federasyonu’na başvurdu.

ANKARAGÜCÜ’nde ekonomik kıskaç gün geçtikçe daralıyor. Başkent ekibinde 11 futbolcu ile bir Teknik Direktör alacakları ile Futbol Federasyonu’na başvurdu.

Yönetimin Cengiz Topel Yıldırım’a devredilmesinden sonra önce piyasa alacaklıları kapıya dayandı, bunun ardından sıraya şimdi de futbolcular girdi. Yabancı oyuncular, Bouzid, De Nigris ve Jaba, biten sezona ilişkin alacakları için geçtiğimiz hafta içinde federasyona başvurdu. Sözleşmesi biten yerli futbolculardan Mehmet Yılmaz, İlkem Özkaynak, Elyasa Süme, Barbaros Bahadır Barut, İbrahim Ege, Metin Akan, Hasan Üçüncü ve Ufukhan Bayraktar’ın yanı sıra sarı lacivertli kulübün eski teknik direktörü Hakan Kutlu da alacaklarına ilişkin resmi başvuruyu yaptı.

Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Ankaragücü’ne konuyla ilgili yazı gönderirken, sarı lacivertli kulüp 15 gün içerisinde federasyona cevap vermek zorunda. Ankaragücü ile sözleşmesi biten diğer futbolcuların da alacaklarını tahsil edememe durumunda federasyona başvuracakları bildirildi.

İbrahim Ege’nin cezası iptal

Bu arada Ankaragücü Kulübü’nün sakatlandıktan sonra İstanbul’da tedavi gördüğü dönemde kendisine ulaşamadığı için 150 bin TL

ceza kestiği İbrahim Ege’nin cezası, Futbol Federasyonu tarafından reddedildi. İbrahim Ege, kulüpten geçmiş sezona ilişkin alacağı olan 450 bin TL’nin takipçisi olduğunu

belirterek, "Kulüp Başkanı Cengiz Topel Yıldırım, bir ay öncesine kadar telefonlarıma çıkıyordu. Şimdi ise çıkmıyor.

Benim kulüple bir yıl daha sözleşmem var. Bana birçok kulüpten teklif geliyor. Bu durumda yasal haklarımı kullanacağım" dedi.

Yorum

• Süper Lig günlüğü

Gülleri'yi Belediye kaptı
                                İstanbul BŞB birçok kulübün transfer listesinde olan Kocaelispor'un golcüsü Taner Gülleri'yi renklerine kattı. Kulüpten yapılan açıklamada Taner Gülleri ile anlaşmaya varıldığı ve bugün sözleşme imzalanacağı belirtildi. Taner, geçen sezon yeşil-silahlı formayla 18 gol atıp, gol
                                kralı olan Galatasaraylı Baros'un (20) ardından ikinci sırayı almıştı.

Antalya başlıyor
                                Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, bu hafta iç transferi tamamlayacaklarını belirterek, "Sözleşmesi biten Mustafa Özkan ve Kanber Aslan ile yollarımız ayrıldı. Sözleşmesi devam eden Abdullah, Volkan, Burak ve Fatih'i de gönderiyoruz" dedi.

Kulbilge, Gençler'de
                                Gençlerbirliği, ilk transferini yaptı ve kaleci Serdar Kulbilge ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı. Basın sözcüsü Muammer Akyüz, Gençlerbirliği olarak, geçen sezonu beklemedikleri bir yerde bitirdiklerini belirterek, ''Kulübü sevenleri üzdük. Bu sezon işleri daha sıkı tutacağız" dedi. Serdar Kulbilge ise başarı sözü verdi.

Es-Es maestro arıyor
                                Eskişehirspor transferde mutlaka orta sahaya lider bir oyuncu almak istiyor. Bu konuda yöneticiler titiz bir çalışma yaparken, teknik patron Rıza Çalımbay'ın, Antalyasporlu Ali Zitouni için nabız yokladığı öğrenildi. Kırmızı-siyahlılar aynı takımdan kaleci Ömet Çatkıç'ı da listesine aldı. Yurt dışında da oyuncu aranıyor.

Altın, Denizli'de
                                Denizlispor yönetimi, görevden ayrılan Mesut Bakkal'ın yerine teknik direktörlüğe Erhan Altın'ı getirdi. Ligin 2. yarısında Kocaelispor'un başına geçen Altın ile her konuda anlaşıldığı ve 52 yaşındaki teknik adamın yardımcısının ise Erol Usta olacağı belirtildi.

fotomaç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X