Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kocaelispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kocaelispor'un ortasahasının ortasında oynayan bir yabancı var,ismini hatırlamıyorum,gayet iyi bir futbolcuya benziyor.
    Top kullanma yeteneği ve pas yeteneği yüksek...

Kocaeli'nin devre arasında aldığı yabancılar,takıma baya güç kattı.
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kocaelispor'un ortasahasının ortasında oynayan bir yabancı var,ismini hatırlamıyorum,gayet iyi bir futbolcuya benziyor.
      Top kullanma yeteneği ve pas yeteneği yüksek...

Kocaeli'nin devre arasında aldığı yabancılar,takıma baya güç kattı.
      Mazuwa Nsumbu mu? http://transfermarkt.de/de/spieler/4...bu/profil.html
      1

Yorum

• inşallah düşmezlerde hersene hiç degilse maça giderim

Yorum

• Evet galiba Nsumbu.
          Bu futbolcuya dikkat!!
          İyi izlenmeli.
          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Ön libero Hüseyin abi

Yorum

• Ersun Yanal defansif orta saha istemiyormuydu? Nsumbu iyi olur
              1

Yorum

• İlk yaridakİ ankaraspor kocaelİspor maÇini İzlemeye gİtmİŞtİm.4-0 almiŞti ankara maÇi.ankarasporun son kayserİ maÇini da İzledİm.soĞuk karli bİ havadaoynanan maÇta kayserİ bİ puani son dakkada aldi Üstelİk 10 kİŞİ.İnŞallah kocaelİ ankarasporu yener ve 3puani alir.almasi lazim ÇÜnkÜ ondan sonra ankgÜcÜ maÇi var fİnal nİtelİĞİnde olacak .lİgde kalmasini İstedİĞİm takimlardan bİrİ kocaelİ

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ayrıca Kocaelisporun #13 numaralı oyuncusu ( NSUMBU) bence bu ligdeki en iyi 3 önliberodan biri.dün gerek savunmada olsun gerekhücümda olsun iyi işler yaptı.golün atıldığı pozisyonun mimarıdır
                  İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Barış'ın bahsettiği 13 numaralı Nsumbu'yu dikkatli izleyin arkadaşlar.Bir önlibero neler yapar, göreceksiniz1 maçta mest etti adam beni
                  İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen Akeem i değilde #13 Nsumbu yu al listene
                  daha önceden demiştik Nsumbuya dikkat deiye

Yorum

• Bu hafta kazanmalı Kocaeli..

(UEFA)

Yorum

• Taner: “Erhan Altın bize kaybetmemeyi öğretti”

.
                      Kocaelisporlu taraftarların sevgilisi Taner Gülleri, Teknik Direktör Erhan Altın’la başlayan çıkışın sırrını açıkladı. Altın’dan kaybetmemeyi öğrendiklerini belirten Taner, “Biz bu ligde kalacağız. Buna herkes inansın” dedi.

ERHAN ALTIN FARKI

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da attığı gollerle takıma hayat veren Taner Gülleri, Kocaelispor’da ligin ikinci yarısında başlayan çıkışın altında Erhan Altın gerçeğinin yattığını söyledi. Kocaeli Tv’de yayınlanan Top Ağlarda programında konuşan Taner, “Erhan Hoca’nın bize yaklaşımı çok farklı. Onunla ağabey-kardeş gibiyiz. Devre arasını çok kötü geçirmemize rağmen bizi kısa sürede bütünleştirdi. Bizi motive etti. En önemli katkısı da bize kaybetmemeyi öğretmesi oldu. Hacettepe maçından sonra 3 maçımızı kazanamadık ama bunlar geçiş dönemine rast gelmişti. Şimdi çok daha iyi durumdayız. Bundan sonra da bu istikrarımızın süreceğini tahmin ediyorum” dedi.

“GİDENLER SUÇLU DEĞİL”

Devre arasında takımdan ayrılanları suçlu görmediğini ifade eden Taner şöyle dedi: “Birçok arkadaşımız belirsizlikten ürktü. Ben de ayrılabilirdim. Ama Kocaelispor’u terk etmeyi hiçbir zaman düşünmediğim için bu yapmadım. Çok ciddi teklifler almama rağmen önce Kocaelispor dedim. Ama giden arkadaşlarımı suçlamıyorum. Çünkü onlar da kendi geleceklerini düşündüler. Şunu söyleyebilirim, içlerinden bazıları takımda tutulsaydı bugün bize katkı sağlayabilirlerdi. Ama kısmet değilmiş. Şimdi de çok iyi bir kadroya sahibiz. Yeni gelen arkadaşlarımızı çok iyi karşıladık. Onların takıma uyum sağlaması için elimizden geleni yapıyoruz. Onlar da çok düzgün karakterli futbolcular”.

TANER GÜLLERİ’NİN SIRRI

Ligde gol krallığına koşan Taner, en büyük arzusunun Milli Takım olduğunu yineledi. Fatih Terim’le babasının arkadaş olduğunu belirten Taner, “Kimseyi suçlamıyorum. Her şeyin kadere bağlı olduğuna inanıyorum. Bugüne kadar keşfedilmemiş olmamda bir suçlu varsa o da benim. Çünkü geçmişte işimi bu kadar ciddiye almamış olabilirim. Ama şu an pişmanlık değil, ulaştığım başarının keyfini yaşıyorum. Ve daha iyisini nasıl yaparım diye düşünüyorum. Bu saha içinde de böyle. Hiçbir zaman kaçırdığım gollere üzülmem. Belki birkaç saniye düşünür, sonra yeni pozisyon için çalışırım. Gollerdeki soğukkanlılığım da bundan sanırım. Eksiklerimi kapamak için hala çalışıyorum” dedi.

HERKESİ RAHATLATTI

Programda son derece samimi açıklamalar yapan Taner, Kocaelisporlu taraftarlara da rahatlatıcı mesajlar verdi. Kocaelispor’u ligde tutmak için takım halinde ant içtiklerini belirten Taner, “Kocaelispor’un geleceği için, taraftarlarımızın mutluluğu için, bu sezon kesinlikle ligde kalacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki, herkes bize inansın ve destek olsun. Ankaraspor maçı bizim için çok önemli. Çok ciddi hazırlanıp, bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Kalan maçları da tek tek geçip, sonunda hedefe ulaşacağız” dedi. Taner sözlerinin sonunda ligde sıkıntı yaşayacak takımlar hakkında da tahmin yaptı; Eskişehir, Büyükşehir, Ankaragücü ve Hacettepe’nin işinin zor olduğunu söyledi.
                      En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 19:34.

Yorum

• Yönetim alarma geçti

Kocaelispor, bu hafta cumartesi günü İsmetpaşa’da Stadı’nda hayati maçlarından birini oynayacak. Ligde kalma mücadelesi veren Yeşil-Siyahlı ekip, ilk maçta 4-0 mağlup olduğu Ankaraspor’u ağırlayacak. Kocaelispor’un ligde kalması için bundan sonra iç sahada hiç maç kaybetmemesi gerekiyor. Bu nedenle taraftar desteği çok önemli. Hafta sonu İsmetpaşa Stadı’nın tamamen dolması bekleniyor. Yönetim bu hayati maç öncesi alarma geçti. Eskişehir maçında yaşanan sıkıntıların tekrar edilmemesi için şimdiden önlemleri almaya başladı.

ÖZEL TOPLANTI YAPILDI

Bilindiği gibi İzmit’te oynanan son iç saha maçı olan Eskişehir maçında yüzlerce taraftar maça girememiş, gişelerde sorun yaşamıştı. Büyük eziyet çeken taraftarların tepkisi üzerine Başkan Serhan Gürkan, aynı sıkıntıların tekrarlanmayacağına dair söz vermişti. Başkan Gürkan’ın açıklamalarından sonra harekete geçen yöneticiler dün kapılarda görevli personelle özel toplantı yaptı.

BİLET FİYATLARI AYNI

Maç günü kapıların daha erken açılacağı, taraftarların sıkıntı yaşamaması için özel personel görevlendirileceği gelen haberler arasında. Öte yandan yönetim, Ankaraspor maçında da bilet fiyatlarını değiştirmiyor. Ligin ikinci yarısında oynanan tüm iç saha maçlarında olduğu gibi Kale arkası biletleri 10, maraton biletleri 15, Numaralı tribünler ise 40 ve 50 TL’den satılacak.

ozgurkocaeli.com.tr

Yorum

• Futbolculardan taraftara çağrı: “Tribünleri doldurun”

Kocaelispor, cumartesi günü Ankaraspor ile oynayacağı kritik maçla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor. Salı akşamı basına açık son çalışma yapıldı. Dünden itibaren antrenmanlar dış dünyaya kapandı. Son haftalarda alınan başarılı sonuçlardan ötürü moraller son derece yüksek. Takımda sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Yeşil-Siyahlı futbolcular cumartesi günü Ankaraspor maçını da kazanıp yollarına devam edeceklerini söyleyip taraftarın tribünleri doldurmasını istediler.

BAKLAVA ZİYAFETİ

Son dört haftada 8 puan alarak ligde kalma yolunda inancını ortaya koyan, camiaya umut ve güven veren Kocaelispor, cumartesi günü evinde Ankaraspor ile çok kritik bir maça çıkacak. Yeşil-Siyahlı ekip bu maçın hazırlıklarını moralli şekilde sürdürüyor. Önceki akşam basına açık son çalışma yapıldı. Antrenmanı ziyaret eden Körfez sanayi Sitesi esnaflarından Ali Dede ile oğulları Melih ve Nezih, takıma baklava ziyafeti çekip, Ankaraspor maçı için başarı dileğinde bulundular.

TARAFTARA ÇAĞRI

Kocaelispor antrenmanları dünden itibaren basına kapandı. Bugün ve yarın tek çalışma var. Takım cuma akşamı kampa girecek. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması yüzleri güldürüyor. Teknik Direktör Erhan Altın futbolcularının çalışma azimlerinden son derece memnun. Altın’ın kadroda değişiklik düşünmediği, Ankaraspor karşısına Fenerbahçe tertibini süreceği öğrenildi. Yeşil-Siyahlı futbolcular cumartesi günkü maçta tribünlerin dolmasını istediler, Ankara maçı için üç puan sözü verdiler.

Yorum

• inşallah ligde kalırlar

Yorum

• Ankarayı yenecek inşallah.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bir futbolsever olarak Kocaelispor'a sempatiyle bakıyorum , umarım düşmezler(zaten düşmeyecekler).

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim