3-3 bitti maç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Boluspor
Daraltma
X
-
Bolu hayata döndü: 2-4

Geçtiğimiz hafta Karşıyaka´dan 3 yiyen Boluspor, bu yenilginin acısını Güngören Belediyespor´dan çıkardı.
Geçtiğimiz hafta Karşıyaka’dan 3 yiyen Boluspor, bu yenilginin acısını Güngören Belediyespor’dan çıkardı. Maça yenik başlamasına rağmen etkili futbolunu 90 dakikaya yayan Boluspor, Edim (2), Ömer ve İbrahim Parlayan’ın golleriyle galibiyete uzandı.
Stat: Mimar Yahya Baş
Hakemler: Taner Gizlenci, Şeref Basmacı, Birol Güldane
Güngören Belediyespor: Erhan x, İzzet x, Abdullah xx, Güray x, İbrahim x, Hakan x, Ersin xx, Turan x (Dk. 74 İlkay x), Turgut x, Adem xx, Hamza x (Dk. 74 Ercan x)
Boluspor: Ziya xx, Erdem Özgenç xx, Sezer xxx, Evren xx, Tayfun xx, Edim xxx (Dk. 82 İbrahim Parlayan xx), Bilal xx (Dk. 90 Erdem Koçal ?), Aytek xx, Ömer xx, Gurbanov xx (Dk. 71 İbrahim Yavuz x), Sertan xxx
Goller: Dk. 4 Adem, Dk. 43 Ersin (Güngören Belediyespor), Dk. 27 ve Dk. 45 Edim, Dk. 41 Ömer, Dk. 87 İbrahim Parlayan (Boluspor)
Sarı Kartlar: Dk. 7 İzzet, Dk. 11 Turan, Dk. 83 İlkay, Dk. 90 Ersin (Güngören Belediyespor), Dk. 61 Aytek (Boluspor)
Yorum
-
geçen sene boluspor play off lar da süperligi hakeden takımdı.Sakaryasporu 2-0 den gelip geçmişlerdi(penaltılarla).Eskişehir maçındaki hakem skandalı/faciası/katliamı da malumunuz.bu sezon çok kötü başladılar ama son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladılar.eğer bu şekilde giderlerse ilk 2 den direk çıkacaklardır süperlige
Yorum
-
-
Yarenler şu sıralarda 4-1 önde Samsunspor karşısında..
Yorum
-
Bu hafta durumlar kötü...
Boluspor kendi evinde kasımpaşayla oynuyor
44. dakikadan beri 10 kişi mücadele veriyor Yarenler
Dakika şuanda 75 durum 0-0
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum