Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adana Demirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Normalde bu ligi hiç takip etmem çünkü oynanan şeyin futbolla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Ama sırf bu adam için takibe aldım Adana Demirspor'u bakalım tv den doğru atıp tutmaya benziyor mu

Yorum

İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Normalde bu ligi hiç takip etmem çünkü oynanan şeyin futbolla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Ama sırf bu adam için takibe aldım Adana Demirspor'u bakalım tv den doğru atıp tutmaya benziyor mu
      Sezonu tamamlayamayacağını tahmin ediyorum.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]13472[/ATTACH]

Abdülkadir Parmak'ı kiralamışız Adana Demirspor'a bu arada.

Oyuncu kampa katıldı.

Fotoğrafa 8 numaralı olan.
        bak simdi dahada cok borclu his ediyorum

umarim mertcanlada anlasirlar, onuda istiyordular denmisdi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bak simdi dahada cok borclu his ediyorum

umarim mertcanlada anlasirlar, onuda istiyordular denmisdi
          Evet onu da istiyorlar diye okumuştum ben de. Yardımcı hoca da Orhan Kaynak. Belki o da ilgini çeker

Şu Abdülkadir'in yanındaki oyuncuyu o getirmiş olabilir. Olayı iç yüzüne hakim değilim.

Oyuncu getirme konusunda oldukça iyi, Aatıf, Eneramo, Grosicki gibi oyuncuları Sivas'a getirtmişti. Özellikle Grosicki'yi iyi scoutlamış.
          En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 20:08.

Yorum

Evet onu da istiyorlar diye okumuştum ben de. Yardımcı hoca da Orhan Kaynak. Belki o da ilgini çeker

Şu Abdülkadir'in yanındaki oyuncuyu o getirmiş olabilir. Olayı iç yüzüne hakim değilim.

Oyuncu getirme konusunda oldukça iyi, Aatıf, Eneramo, Grosicki gibi oyuncuları Sivas'a getirtmişti. Özellikle Grosicki'yi iyi scoutlamış.
            evet orhan kaynagi baya övüyorlar bu konuda...

Ünal Karaman

Yorum

hh.jpg

Adana Demirspor son yıllarda hücumda boş takviye yapmıyor. Robert Ndip Tambe diye 23 yaşında bir oyuncu almışlar şimdi de. Bakalım ne yapacak, hayırlı olsun.

Yorum

abdülkadir iyi oyununa devam ediyor, bugün 4. mac pespese ilk 11

Ünal Karaman

Yorum

Giray Bulak ile yollar ayrıldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, teknik direktör Giray Bulak ile yollarını ayırdı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bulak ve teknik ekibi ile devam etmeme kararı alındığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, "Adana Demirspor kulübü olarak değerli teknik direktörümüz Giray Bulak ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Dahi antrenöre daha fazla dayanamayıp yolları ayırmışlar. Yine çıkar trt'ye ileri geri abuk sabuk yorumlara devam eder büyük hoca edalarıyla.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Adanaspor'a bugün yenildiler oysaki iyi oynamışlardı Golü 89 da yediler
                    Hızla küme düşme potasına giriyorlar
                    ​SADECE TRABZONSPOR

Yorum

Fatih Terim Adana Demirspor Tesisleri’nde basına açıklama yapan kulüp oyuncuları toplu bir şekilde dertlerini dile getirdi.
                      Takım oyuncuları basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ”Maç başı ve maaş alacaklarımızla alakalı futbolcu grubu olarak göz ardı edip maçlara çıkacağımız ve sorumluluğumuzu yerine getireceğimizin sözünü beş hafta önce vermiş bulunmaktayız. Prim ödemelerini dahi alamadığımız şu noktada verilen söz, ödeme takvimi ve ödeme güvencesi verilmemiştir. Gelinen noktada bize ait olan sorumluluğu yerine getirmiş bulunmaktayız. Kalan 7 haftada yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Fakat bizler de bu sorumluluğun altında kalmaktan yorulmuş ve bizlere verilen sözlerin yerine gelmemesi, hatta manevi olarak dahi son süreçte yanımızda hiçbir kulüp yönetici olmaması sonucu farkındalık oluşturma için kampı ve antrenmanı boykot ediyoruz” dediler.
                      Son olarak futbolcular kendilerine destek olan taraftarları, Mustafa Uğur ve ekibi sportif direktör Gürcan Aday’a teşekkürlerini iletti.

dayaklik oyuncular

özellikle abdülkadire biz özel ceza vermeliyiz

Ünal Karaman

Yorum

Yılmaz Vural'ın şampiyonluk isteyen ADS taraftarına cevabı;

Sizi şampiyon yapmayanın kendi payına a... koyayım.

Yorum

Ümir Özat ile anlaştılar, kaos açısından bize benziyorlar. Ama bizden çok daha kötü durumdalar.

Saçma sapan bir yönetim şekilleri var.

Yorum

Ümir Özat ile anlaştılar, kaos açısından bize benziyorlar. Ama bizden çok daha kötü durumdalar.

Saçma sapan bir yönetim şekilleri var.
                            Bu adam ne ara Giresun'dan istifa etti de ADS ile anlasma sagladi ?
                            Yazi yahu, dönüp dönüp ayni adamlar.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam ne ara Giresun'dan istifa etti de ADS ile anlasma sagladi ?
                              Yazi yahu, dönüp dönüp ayni adamlar.
                              2 gün önce ayrıldı, muhtemelen öncesinde Demirspor ile anlaştı. Çünkü iki takımda da hoca değişikliği apar topar oldu.

Aynı hocalar döngü halinde sürekli, leş bir ortam var.

Yorum

Bir Andirsın vardı o ne oldu?
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Çalışıyor...
                                X