Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adana Demirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başlık birleştirilmiştir.

Yorum

adana demir sporu süper ligde görmek istiyoruz...

Yorum

Biran önce hakettiğin yerlere gelmelisin

En son Can01 tarafından düzenlendi; 25.04.2010, 01:06.

Yorum

Adana Demirspor'a sempatim bir arkadaşım aracılığıyla başladı. Tribün anlamında Türkiye'nin güzide kulüplerinden. Başarılar Adana Demirspor! Adana Demirsporludur
          ...Sevdan Bir Ateş Es-Es'im...

Yorum

adananın süperligde takımı olması lazım . bu eksiklik hissediliyor ...

Yorum

güler zere pankartı yandaki flamalara dikkaaat..
              stadyummu miting alanımı belli değil.

show time 2..

Adanademirspor'a TR kupasında yenildiğimiz maçta bize edilen küfürleri unutmadım.. Seyircisi istediği kadar fanatik , holigan olabilir bence bi sakıncası yok fakat terör örgütü yandaşları lehine pankart açıp bunun için polisle kavga eden bi seyirciye ne denir yorum sizin.
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

yukardaki fotograf livorno macına ait ve foto.dakilerin adana demirspor icin değil siyaset yapmak icin geldikleri belli. güler zere pankartını acanlarda forzalivorno diye bir sitenin üyeleri ve çeşitli takım taraftarları, adana dışından gelmişler.

Yorum

Benim en sevdiğim takımlardan dini yada siyasi görüşleri beni ilgilendirmez. Endüstriyel futbola ve istanbula karşılar ve şehirlerinin takımını tutuyorlar bu bana yeter
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

son bayan maçında bize ettikleri küfürden sonra nefret düzeyimin arttığı bir takım bursa da Giresunspor olarak 5 atıp evlerine göndermiştik
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Gerçek işçi emekçi takımını desteklemek istiyorsanız İskenderun Demirçelik Spor u destekleyin

Yorum

Trabzonspor ve AdanaDemirSpor u14 takımları

Yorum

süper bir taraftara sahiplerdir kazım uzunboy dost olabilme ihtimalinden bahsetmişşin ama böyle birşey imkansizdir belki klupler olur ama taraftar asla olmaz onlar için en önemli şey siyasi görüşleridir bizimle hiç uymuyor malesefki Forza sol açık Forza Livorno

Yorum

Başlığı Açan arkdş Ankaragücü Ve Adana demirspor bide dört Büyükler demiş Yanlş..
                            Sakaryaspor-Göztepe-Karşıyaka-Bursaspor Son derece Taraftarı Olan Klüplerdir.

Adana demirspor Gibi Taraftarımız Olsa (Bağırmak acısından yani herkez aynı anda bağırsa açık ara şampiyonuz...

Yorum

Kim diyor Bu kardeş Olalım Muhabbetini ?
                              İyice Ucmaya Başladı Bunu diyen arkdş Bizim Kardeş Klübümüz Filan Yok Bırakın Bu işleri Adana demirspor hele hiç kardeşimiz Olamaz Türkiye Kupasında edilen Küfürleri Unutmayın kendinize gelin.

Yorum

İlk olarak KeShin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başlığı Açan arkdş Ankaragücü Ve Adana demirspor bide dört Büyükler demiş Yanlş..
                                Sakaryaspor-Göztepe-Karşıyaka-Bursaspor Son derece Taraftarı Olan Klüplerdir.

Adana demirspor Gibi Taraftarımız Olsa (Bağırmak acısından yani herkez aynı anda bağırsa açık ara şampiyonuz...
                                Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca bunlara Kocaelispor'da dahil.
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim