Başlık birleştirilmiştir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Adana Demirspor
Daraltma
X
-
güler zere pankartı yandaki flamalara dikkaaat..
stadyummu miting alanımı belli değil.

show time 2..

Adanademirspor'a TR kupasında yenildiğimiz maçta bize edilen küfürleri unutmadım.. Seyircisi istediği kadar fanatik , holigan olabilir bence bi sakıncası yok fakat terör örgütü yandaşları lehine pankart açıp bunun için polisle kavga eden bi seyirciye ne denir yorum sizin."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
yukardaki fotograf livorno macına ait ve foto.dakilerin adana demirspor icin değil siyaset yapmak icin geldikleri belli. güler zere pankartını acanlarda forzalivorno diye bir sitenin üyeleri ve çeşitli takım taraftarları, adana dışından gelmişler.
Yorum
-
son bayan maçında bize ettikleri küfürden sonra nefret düzeyimin arttığı bir takım bursa da Giresunspor olarak 5 atıp evlerine göndermiştiköldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Başlığı Açan arkdş Ankaragücü Ve Adana demirspor bide dört Büyükler demiş Yanlş..
Sakaryaspor-Göztepe-Karşıyaka-Bursaspor Son derece Taraftarı Olan Klüplerdir.
Adana demirspor Gibi Taraftarımız Olsa (Bağırmak acısından yani herkez aynı anda bağırsa açık ara şampiyonuz...
Yorum
-
Kim diyor Bu kardeş Olalım Muhabbetini ?
İyice Ucmaya Başladı Bunu diyen arkdş Bizim Kardeş Klübümüz Filan Yok Bırakın Bu işleri Adana demirspor hele hiç kardeşimiz Olamaz Türkiye Kupasında edilen Küfürleri Unutmayın kendinize gelin.
Yorum
-
Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca bunlara Kocaelispor'da dahil.İlk olarak KeShin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlığı Açan arkdş Ankaragücü Ve Adana demirspor bide dört Büyükler demiş Yanlş..
Sakaryaspor-Göztepe-Karşıyaka-Bursaspor Son derece Taraftarı Olan Klüplerdir.
Adana demirspor Gibi Taraftarımız Olsa (Bağırmak acısından yani herkez aynı anda bağırsa açık ara şampiyonuz...Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum