Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adana Demirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bişe bilmeden yorum yapma bence

Onlar anti istanbul ve anti bursa

Savunucumusun sen diyeceksiniz belki ama adamlar kaç senedir 2.lige çıkmak için uğraşıyorlar..
    Sonuç karşısında yaptıklarına biraz daha anlayışlı bakmak gerek
    Uydurmuyorum adanadaki bjk-bursa macında belli oldu
    Sırf bursaya kıllık diye yaptılar diyosan bilmem orasını

Yorum

İlk olarak master yoda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uydurmuyorum adanadaki bjk-bursa macında belli oldu
      Sırf bursaya kıllık diye yaptılar diyosan bilmem orasını

Adanadaki bjk maçında sadece ufak holigan Rafet üçlü çektirdi bjklılara..

Başka birşey yok.

Emin ol şimdi sordum ADS taraftarına
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Anti istanbul dedikleri ve Anadolu diye haykırdıkları müddetçe dostumuzdurlar. Bize gerçek Anadolulu takımlar lazım. Satılmışlarla işimiz olamaz. Ads umarım en kısa sürede süper ligdeki yerini alır.
        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

ALLAH Kitap tanımayan, inanmayan, maçtan Önce "Alemin ALLAH'ı Burayaa" diye takımını çağıran, en ufak şeyde ALLAH'a Kitaba Peygambere vs vs söven insanlarla hangi kardeşlikten bahsediyosunuz siz ! daha dün güngören maçından sonra Tribündergide ettikleri küfürleri bi gözden geçirin.. Allah'a söven insanlar Müslüman olamaz böye insanlarla da bizim işimiz olmaz.. sürünsünler 2.b de.. Sövdükleri Allah hiç bir zaman nasip etmesin inşallah sevinmelerini !

Yorum

Halkın takımı AdanaDemirspor
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

ya bırakın bu takımları ya ne sacma ya bunlara değer vercenize gidin trabzon takımlarına destek verin ne bi sevgi ya:@

Yorum

İlk olarak LeLaXi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ALLAH Kitap tanımayan, inanmayan, maçtan Önce "Alemin ALLAH'ı Burayaa" diye takımını çağıran, en ufak şeyde ALLAH'a Kitaba Peygambere vs vs söven insanlarla hangi kardeşlikten bahsediyosunuz siz ! daha dün güngören maçından sonra Tribündergide ettikleri küfürleri bi gözden geçirin.. Allah'a söven insanlar Müslüman olamaz böye insanlarla da bizim işimiz olmaz.. sürünsünler 2.b de.. Sövdükleri Allah hiç bir zaman nasip etmesin inşallah sevinmelerini !
                ağzına sağlık kardeşim....ben ads nin sadece renklerine karşı bir sempatim var...ajanssporda falan yorumlarınıokuyorum bir tane işe yarar yorum yok...seninde dediiğin gibi...

Yorum

ya bırakın bu takımları ya ne sacma ya bunlara değer vercenize gidin trabzon takımlarına destek verin ne bi sevgi ya:@
                  Arkadaşım Trabzon takımlarına destek zaten sonsuz bizde

Öyle birşey yaptıklarınıda nerden çıkardın ki ??

Bence yorum bile yazma..

Diğer başlıklardan biliyorum bu konuda da tartışma çıkmasın bence
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Savunucumusun sen diyeceksiniz belki ama adamlar kaç senedir 2.lige çıkmak için uğraşıyorlar..
                    Sonuç karşısında yaptıklarına biraz daha anlayışlı bakmak gerek
                    Yanılıyorsun Kazım.

Futbolda bu tür olaylara anlayışlı bakamam, kimsede bakmamalı. Maçtan önce başkanları Güngören Bld. Spor için onlar bizim rakibimiz olamaz demişti. Ne oldu? Adamlar oynadı eledi. Sonra ortalığı birbirine kattılar. Adam gibi oynayıp çıksaydılar. Her play-off maçını kaybeden böyle yapacaksa Türkiye'de futbol oynanmasın.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

ADS ve şimşekler; ateşli,Adana 'da önemli bir kitleye sahip,anti-İstanbul'cu, ağzı bozuk (genel olarak ), çoluğu çocuğu stadda yetiştiren bir takım ve taraftar grubu.

Genel olarak Adanalı insanların gözleri döndüğünde "din,kitap,Allah " kavramları kaybolur, bu durum taraftar gruplarında da açıkça görülür.Hazmedemesekte durum bu

Savunulacak çok tarafları yok,ancak şimşeklerin takımlarına olan sevgileri ve sahip çıkışları taktir edilmeli. Süper ligde olupta kendi şehir insanının desteğini alamayan takımları düşününce, ADS daha fazla hak ediyor onların yerinde olmayı. (Bence )
                      Birde sırf Trabzonspor Adana'ya da gelsin diye süper lige çıkmalarını istiyorum
                      TSira- Şükran
                      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Kazım; Ortak tribün sitelerine gir ve Adanademirlilerin ettiği küfürlere bi göz at..

Mardi; Taraftar gruplarındada bu durum görülür demişsinde sırf adana tribününden bahsediyorsan eyvallah. Yok eğer genel olarak bahsediyorsan ve bizde dahilsek buna. Biz tam 25 senedir şampiyon olamıyoruz herhangi bi platformda Trabzonsporlu birinin Allah'a sövdüğünü göterebilirmisin?

------
                        Adanalıların ettiği küfürleri buraya koyarımya huzur bozulur.. sadece ufak bi yazı koyayım Adanademirli bi çocukla Eskişehirli bi arkadaşın yazışması;

İlk olarak Adanademirspor1940 tarafından gönderildi
                        İlk olarak Holigan_26 tarafından gönderildi
                        İlk olarak EmRe tarafından gönderildi
                        Güldürmez Allah Farkına varsınlar bazı seylerın ondan sonra gülerler Anlayana
                        Madem ALLAh bizi Sildi Bizde Onu Siliyoruz ..!
                        Yuhh Be Birader ! Bu kadar da olmaz be ! Senin ne haddine Allah'ı silmek ya da karşı gelmek ! Şimdi düşünüyorum da neden bu durumda olduğunuzu biraz anlıyorum ..
                        Her Kim bu Hale düşürdüyse Kralını Tanımam ..!

İlk olarak Holigan_26 tarafından gönderildi
                        Aynen devam edin yolunuz amatörü bulur ..
                        Farkedermi ..!
                        Anti Adana!
                        En son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 01.06.2008, 12:02.

Yorum

Özgür sağolasın..

Bunları bilmiyordum gerçekten..

Benim tanıdığım Adslilerde bunları yazacak kişilikte değiller..

Benim Adsye bakış açım o yüzden öyleydi..
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mardi; Taraftar gruplarındada bu durum görülür demişsinde sırf adana tribününden bahsediyorsan eyvallah. Yok eğer genel olarak bahsediyorsan ve bizde dahilsek buna. Biz tam 25 senedir şampiyon olamıyoruz herhangi bi platformda Trabzonsporlu birinin Allah'a sövdüğünü göterebilirmisin?

Sadece Adanalı taraftarlardan bahsettim. Sokaklardaki ağzı bozuk,çirkin söylemler,tribünlerde de var.

Türkiye 'nin her yerinde küfür seven, çoluk çocuk ,bayan göz ardı etmeden ağzına geleni sayan taraftarlar var. Bu göz ardı edilemez. Ancak Adana'da durum biraz daha vahim,çirkinliğin boyutu daha fazla.
                            TSira- Şükran
                            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Adanalı ve o coğrafyanın insanı dindar olsa bile Allaha çok küfür eder Adanalıları tanırım az çok bu huylarından vazgeçmeleri lazım ... Adanaspor taraftarı Adana Demir taraftarına göre daha sakin derli toplu gerçek taraftardır Adana Demir için bunu söylemek zor hangi Adana Demir maçını işitsem mutlaka kavga vardır erkeklik ve taraftarlık satır döner bıçaklarıyla olmuyor
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

Adana Demir coştu
                                TFF 2.Lig 2.Grup takımlarından Adana Demirspor, transferde dur durak bilmiyor. Adana ekibi, dün de Şanlıurfaspor’un kalecisi Atalay Özkan ve Erzincanspor’dan Mehmet Balcı ile sözleşme imzaladı. 2’şer yıllık mukavele yapılan iki futbolcu da Adana Demirspor’a geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

fanatik.com.tr
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X