Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kardemir Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

savunmak için söylemiyorum,bu işleri yapanlar terbiyesizdir ama genel olarak karabüke maletmeyin lütfen.sonuçta maça gelen giresunsporlu bazı taraftarlar da ettikleri bolca küfürle,
    kızdırmak için yaptıkları bolu ve zonguldak lehine tezahüratlarla pekte dostça bir tavır sergilemediler.karadeniz meselesine gelince,karadeniz bölgesinde yer alan bir ildir karabük.karadeniz sahili olmaması birşeyi değiştirmez çünkü şehirde yer alanların çok büyük çoğunluğu kastamonu ve trabzonludur ki bu şehirlerin karadeniz sahili olduğunu haritaya bakarak görebilirsiniz.
    bir de şunu anlamıyorum,burası Trabzonspor forumu ve burda açılan diğer kulüp başlıkları ancak dostluk için açılır.benim giresunspor veya başka bir kulüp başlığında nasıl hakaret etme hakkım yoksa kimseninde burda karabükspora hakaret etme hakkı olmamalıdır.
    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      savunmak için söylemiyorum,bu işleri yapanlar terbiyesizdir ama genel olarak karabüke maletmeyin lütfen.sonuçta maça gelen giresunsporlu bazı taraftarlar da ettikleri bolca küfürle,
      kızdırmak için yaptıkları bolu ve zonguldak lehine tezahüratlarla pekte dostça bir tavır sergilemediler.karadeniz meselesine gelince,karadeniz bölgesinde yer alan bir ildir karabük.karadeniz sahili olmaması birşeyi değiştirmez çünkü şehirde yer alanların çok büyük çoğunluğu kastamonu ve trabzonludur ki bu şehirlerin karadeniz sahili olduğunu haritaya bakarak görebilirsiniz.
      bir de şunu anlamıyorum,burası Trabzonspor forumu ve burda açılan diğer kulüp başlıkları ancak dostluk için açılır.benim giresunspor veya başka bir kulüp başlığında nasıl hakaret etme hakkım yoksa kimseninde burda karabükspora hakaret etme hakkı olmamalıdır.

Kesinlikle Karabük taraftarının hepsine maletmiyorum kendini bilmezlere sesleniyorum biz taraftar gurubu olarak,onlarla maçtan önce konuştuk onlar bize bolu için tezavhurat yapmayın yeter dediler bizede aynen bolu için tezavhurat yapmadık ağızımızdan bolu diye birşey,cıkmadı.Ama gel gelelimki,maç ilerliyor dk80 ve bu kendini bilmezler azdı bolu'ya küfür bize ağıza alınmayacak küfürler ve 1-0 öndeler.Bu nedir yaa biz ne yaptık onlara benim kızdığım nokta karadeniz'liyiz demeleri bolu'ya 90dk küfür et,bizi tahrik et,arabalarımıza zarar ver,otobüslerimizi taşla eee biz bunları buurada yazınca hakaret oluyor savunmasın bunları bana kimse ben bilirim karabük'te çektiğimi ben burada ayreten karabük için hakaret edilecek ne yazılmışki bana söyler misin arkadaşım nerede kardeşlik,dosluk,onların tabiri ile nerede karadeniz'lilik bana bunun açıklamasını yapın hadi.
      Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

Arkadaşım senin anlatmak istediğin dosluk bana dosluk kavramını anlat bunların böyle yaptıklarına karşı.

Yorum

İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşım senin anlatmak istediğin dosluk bana dosluk kavramını anlat bunların böyle yaptıklarına karşı.
          kardeşim herkes farklı şeyler söylüyor ama sonuçta bir renkdaşım olarak samimi olarak yazdığına inandığım için çektiğiniz sıkıntılar adına gerçekten üzüldüm ve memleketim adına özür diliyorum.tabi bir benim özrümle ne değişir bilemem ama inşallah karabük seyircisi içindeki bu pislikleri temizler ve tıpkı mersin idmanyurdu taraftarı ile kurdukları dostuk gibi giresunspor ile de dostluk kurarlar.normalde her maça gitmem ama yaşadığım ve arada maçlarına gittiğim zaman genelde problemler olmuyordu ama neden böyle sıkıntılar yaşandı giresunspor maçında aklım almıyor.zaten dostluğu bozan her türlü rezil harekete karşıyız ve inan karabüklü taraftarlar da aralarındaki bu bozuk kişilerden rahatsız. tekrar kusura bakma ve kin duyma

Yorum

kardeşim herkes farklı şeyler söylüyor ama sonuçta bir renkdaşım olarak samimi olarak yazdığına inandığım için çektiğiniz sıkıntılar adına gerçekten üzüldüm ve memleketim adına özür diliyorum.tabi bir benim özrümle ne değişir bilemem ama inşallah karabük seyircisi içindeki bu pislikleri temizler ve tıpkı mersin idmanyurdu taraftarı ile kurdukları dostuk gibi giresunspor ile de dostluk kurarlar.normalde her maça gitmem ama yaşadığım ve arada maçlarına gittiğim zaman genelde problemler olmuyordu ama neden böyle sıkıntılar yaşandı giresunspor maçında aklım almıyor.zaten dostluğu bozan her türlü rezil harekete karşıyız ve inan karabüklü taraftarlar da aralarındaki bu bozuk kişilerden rahatsız. tekrar kusura bakma ve kin duyma

Senin gibi taraftarların böyle düşünmesi beni her zaman mutlu ediyor saolsın.

Yorum

Eeeeee karabük bütün hıncımı trabzon senden alsında bende rahatlayayım.Kupada görüşmek özere.

Yorum

bikaç kendini bilmezin yaptığını genellemek yanlış olur değilmi.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bikaç kendini bilmezin yaptığını genellemek yanlış olur değilmi.
                  Yukarıda yazanları iyice okuyacaksın sonra yorum yapacaksın.

Yorum

İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yukarıda yazanları iyice okuyacaksın sonra yorum yapacaksın.
                    biraz fazla sert olmamış mı

Yorum

Karabük 0-1 Altay

Dakika 85...

(UEFA)

Yorum

Karabük 0-1 Altay

Maç sona erdi.

(UEFA)

Yorum

malesef yine yenildi karabük.bu gidişle bank asyaya veda edebilir bu sene...

Yorum

Kardemir Karabük bomba gibi... 1-3

Alt sıralardan kurtulma çabası veren Karabükspor, ligin iddialı takımlarından Kartalspor´u 3-1´lik skorla mağlup etti.

Alt sıralardan kurtulma çabası veren Karabükspor, ligin iddialı takımlarından Kartalspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti. Hafta içinde İskender Alın ve Zafer Çevik ile yolları ayrılan Kartalspor maça istediği gibi başlayamadı ve henüz 3. dakikada Karadeniz ekibinin genç yıldızı Adem skoru 1-0’a getirdi. Erken yediği golle şoka uğrayan Kartal ise 19’da Ümit ile skor eşitledi: 1-1. İkinci 45 dakikada da Karabük üstündü. İlk golün sahibi Adem, 77’de yeniden takımını öne geçirdi: 2-1. Metin ise mücadelenin skorunu tayin etti: 3-1.

Stat: Kartal
                            Hakemler: Erbay Aldemir, Engin Gökçe, Özgür Ertem
                            Kartalspor: Süleyman Küçük xx, Yasin xx, Zafer Şahin xx, Mehmet Kahraman xx, Selçuk xx, Abdoulaye xx (Dk. 46 Yüksel xx), Emirhan xx, Furkan xx (Dk. 46 Süleyman Varlık xx), Gökhan Güney xx, Ümit xx, Mehmet Öncan xx (Dk. 68 Yaser x)
                            Kardemir Karabükspor: Kazım xx, Murat xx, Bülent xx, Şenol xxx, Mahmut xx (Dk. 62 Mert xx), Savaş x (Dk. 26 Tayfun x), Süleyman xx, Adem xxx, Metin xxx, Hakan xxx, Abdullah xx (Dk. 90 Tanju ?)
                            Goller: Dk. 3 ve 77 Adem, Dk. 90 Metin (Karabükspor), Dk. 19 Ümit (Kartalspor)
                            Sarı Kartlar: Dk. 22 Metin, Dk. 30 Şenol (Karabükspor), Dk. 28 Emirhan, Dk. 64 Süleyman Varlık, Dk. 72 Mehmet Kahraman (Kartalspor)

Karşılaşmanın 26. dakikasında rakibiyle çarpışan ve sakatlanan Karabüksporlu Savaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

(UEFA)

Yorum

Karabük, Giresun'u fethetti! 2-3

Bank Asya 1. Lig´de Kardemir Karabükspor, deplasmanda Giresunspor´u 3-2 yendi.

GİRESUNSPOR: 2 - KARDEMİR KARABÜKSPOR: 3
                              Stat: Atatürk
                              Hakemler: Özgüç Türkalp xx, Gökmen Arda xx, Recep Yıldırım xx Giresunspor: Metin x, Hakkı x, Gündüz x, Aykut xx, İbrahim Parlayan xxx, İbrahim Çelik x (Dk. 61 Fırat Sezer x), Gökhan xx, Hasan xx (Dk. 72 Anton x), Yusuf xx, Aydın xxx (Dk. 88 Sezer ?), Mehmet x
                              Kardemir Karabükspor: Bülent Ataman xx, Bülent Bal xx, Şenol xxx, Mahmut xxx (Dk. 90 2 Aydın ?), Ahmet xx, Tayfun xxx, Murat xx (Dk. 60 Adem x), Savaş xxx, Fırat Akkoyun xx, Hakan xx, Abdullah xxx (Dk. 78 Mert x)
                              Goller: Dk. 17 Aydın, Dk. 51 İbrahim Parlayan (Giresunspor), Dk. 30 Mahmut (Penaltıdan), Dk. 56 Abdullah, Dk. 67 Şenol (Kardemir Karabükspor)
                              Sarı Kartlar: Dk. 86 Fırat Sezer (Giresunspor), Dk. 84 Fırat Akkoyun (Kardemir Karabükspor)

(UEFA)

Yorum

inşallah karşıyakayı da yenip bir seri yaparız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X