Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zengini takımına sahip çıkmaz.....

Yöneticileri işi bilmez......

Tdsi bir şeyden anlamaz.....

Taraftarı takımına sahip çıkmaz.....

Kayseri'den kendi sahasında 4 yer....

Sonra küme düşer.... Suçlu Trabzon....

Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız be.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Önce üzülmüştüm hani yan komşumsun diye ama 2-3 gündür gördüklerim, duyduklarımdan sonra tek dileğim, inşaAllah bir daha süper lig yüzü göremezsin .. Amin
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Rizespor'un düştükten sonra yaptıkları çirkefliklerden sonra bir kez daha "iyiki düşmüşler " diyorum....

Yorum

• aslında olaylar bu noktaya kadar gelmezdi 3-5 gün konuşulur azınlık bi rizeli tarafından vakti gelince cılız bir sesle dillendirilirdi en fazla ama şimdi kayış koptu bizim açımızdan unutulmaması gereken bu ateşi kimin yaktığı. aziz ve yardakçıları yaktı ateşi sonra rize'de şikebahçeliler yani sonuç yine şikebahçe'ye çıkıyor. günahların takımına.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• of'ta bir üst geçit.jpg

Of'ta bir üst geçit.
              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Rizespor'u kimlerin bu duruma düşürdüğünü gerçek Rizesporlular gayet iyi biliyor. Küme düşmek problem değil, asıl problem zihniyettir. Küme düşersin sonra yine çıkarsın. Şayet zihniyet değişmezse başarılı olamazsın ve yerinde sayarsın. Bu sezon Rizespor'un maçlarına gidip destek verdim. Rizespor iş bilmez yönetimi yüzünden şubat ayında küme düşmüştü. Rizespor'un mevcut başkanı olan şahıs takımı kümede tutmak için bir gayret göstermedi.

Biz yine Rizespor'u destekleyeceğiz. Maçlar başlayınca yine destek olacağız.
                Biz şehrine sahip çıkan gerçek Rizesporluların yanındayız. Herkes gider ama komşun kalır.

Anlık öfke ile hareket edenlerin hiç ama hiç kimseye faydası olmaz.
                Birlikte hareket edeceğiz

Yorum

• 5 sene sonra yine çıkarlar, 2-3 sene oynayıp yine düşerler. Asansörspor.

Yorum

• karadenizin en berbat şehri
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Mete Kalkavan ve yönetimi görevi bırakıyormuş.

Hikmet Karaman da görevi bırakır muhtemelen bu doğru ise.
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Hahaha hikmet karaman i kovmuslar..
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hahaha hikmet karaman i kovmuslar..
                            Ne güldüm ama...
                            Güle güle git şikeci.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne güldüm ama...
                              Güle güle git şikeci.
                              Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
                              Madem başarılıydı neden kovuldu neden rize 1. Ligde bile zirveden uzaklaşıyor... Basina çıkıp konuşmakla olmuyor bu işler
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• Gçen yılın takviyeli süper lig kadrosu ile 1.ligde bile maç kazanamayan Hikmet Kamaraman Efendi Trabznspor'un maçlarını değil kendi kovulma hikayesini bol bol sorgulasın boş zamanlarında

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X