Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizespor Baskanı ; Aykut Kocaman yurtdısını tercih etti, yeni hocayı çarşamba günü acıklayacagız..

Yorum

• Rizeye yakışmaz zaten memleketim. Yok mu bizim efsanelerimizden.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Aykut Ferah, “Önceki yıl Gençlerbirliği`ni çalıştıran Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile üç yıllık prensip anlaşmasına vardık. Özdilek ile resmi imzayı önümüzdeki hafta Rize`de atmayı planlıyoruz.
        .

Yorum

• Çok yerinde bir hamle. Şifo Rize'yi rahatlıkla ligde tutar. Rize icin önemli olanda ligde kalmak zaten..

Yorum

• Şifodan nefret ediyorum ama anadolu takımları için ideal hoca, bence başarılı olacaklardır ilk10a gireceklerini düşünüyorum.

Yorum

• Yarın maça gidecek var mı?

Sifo giderse takım toparlanir bana kalırsa.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Şu Ümit Kurt Mustafa Yumlu'dan bile kötü olabilir.

Bu takımlar neye göre transfer ediyor oyuncuları ve takımın en kritik bölgesine böyle sakar, ikinci hamlesi olmayan oyuncuları koyuyorlar akıl almıyor.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Kweuke'nin eşi trafik kazası geçirmiş. Şu an komada olduğu ve doğacak olan ikizlerini kaybettiği söyleniyor.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Rizespor'u başkan ve yönetim küme düşürdü. Hem de hiç umursamadan!
                    Bu kadar kötü yönetilen bir kulüp hatırlamıyorum! Yazık oldu

Yorum

• Hikmetle devam etsinler. Hatayı onu seçmekle baştan yapmışlardı zaten.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• güle güle sana

Yorum

• her super lıge cıktıklarınd Aynı seyi yasıyorlar ama bır turlu akıllanmadılar.... tutun tutun aganızın elini...
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 34 hafta bi b.k yemeyip son hafta Alanya'ya yenilip (Alanya çok iyi oynamış,yersen ) bie saldıran şikeci yalakası kulüp allah bildiği gibi yapsın sizi..Size fırsat verip şikeden en çok mağdur edilen Trabzonspor'a laf edilmesine ortam hazırlayan futbolcu sürüsü size de yazıklar olsun...

Yorum

• Başlık değiştirilsin lütfen.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kader maçında tribünleri dolduramayan gereksiz futbol kulübü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X