Bu hafta Bursa maçına çok yoğun ilgi var.. Bursa taraftarı alınacakmı alınmıcakmı tartışması var inş bir olay çıkmaz durduk yere ceza almak var..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
Adamın fiziği ve oyun yapısı aşağı yukarı belli,ayrıca Beşiktaşla yaptıkları hazırlık maçını da izlemiştim,bana faydasız bir görüntü verdi.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam hic oynamadı ki,cezası bitse ve ilk 11'de oynasa daha net yorum yapabiliriz.
Bence gereksiz transfer.
Yorum
-
Maç kapalı gişeydi de o boşluklar neydi öyle.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZar-zor bilet buldum.Mac kapalı Gişe
Yorum
-
Dün Ögleden beri kuvvetli yağmur vardı hocam.Yagmur nedeniyle gelmeyenler olabilir.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç kapalı gişeydi de o boşluklar neydi öyle.
Yorum
-
Göze hoş gelen futbol oynuyoruz.
Slvestre kim bulup getirmişse helal olsun adam orta saha da çok iyi top çeviriyor
Sercan'a da ayrı parantez açmak lazım her maçta ya golü var ya asisti.
Haftaya Gs maçında Ali adnandan bir frikik bekliyorum
Yorum
-
Slvestre dehşet burda ilk hazırlık maçında herkes ondan behsediyordu haksızda çıkarmadı bizi.Bacelona da top oynamış adamİlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöze hoş gelen futbol oynuyoruz.
Slvestre kim bulup getirmişse helal olsun adam orta saha da çok iyi top çeviriyor
Sercan'a da ayrı parantez açmak lazım her maçta ya golü var ya asisti.
Haftaya Gs maçında Ali adnandan bir frikik bekliyorum
0 hatayla oynuyor her maç.Orta sahanın bel kemiği.Sercan Kaya zaten 4 golle oynuyor asist kaç bilmiyorum
Yorum
-
Uzun zamandır futbol oynamadığı için 2.yarı cok yoruldu,su anlık 45 dakikalık kondisyonu var ama o cüssesine rağmen hızlı bir futbolcu,öyle taş arabası falan değil.Adam bu cüsse ile savunma arkasına kosu yapıyor yaw,daha ne olsunİlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKwueke'nin duvar oyununu ve asistlerini çok beğendim.
90 dakikalık kondisyon kazanırsa,bu ligin
En son kopeli tarafından düzenlendi; 24.09.2013, 08:18.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum