Rizeliler TRABZONSPOR ve Fenerbahçe Galatasaray beşiktaşı tutuyolar onlar için 5 ci tercih rizespordur konuşmaya bile değmez
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
5.tercih demek yanlıs olur.İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizeliler TRABZONSPOR ve Fenerbahçe Galatasaray beşiktaşı tutuyolar onlar için 5 ci tercih rizespordur konuşmaya bile değmez
Atıyorum adam Rize'li ama hem Trabzon'u hem Rize'yi tutuyor.
Keza hem Rize'yi hem gs-fb-bjk'yi tutanlar var.
Rize 2.tercih oluyor ama ligde sürekli kalmayı basarırlarsa,1.tercihleri Rize olacaktır.Zaten Rize'de 3 büyüklere karsı bir protesto var.
Yorum
-
İki haftadır Ozan oyuna giriyor süre almaya başladı bir iki yıla kalmaz Türkiyenin aranan forveti olacak kapısının dibindeki oyuncuyu görmeyen TS kafaya çok vuracakTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Olmazsa Ofa getirelim tekrarİlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki haftadır Ozan oyuna giriyor süre almaya başladı bir iki yıla kalmaz Türkiyenin aranan forveti olacak kapısının dibindeki oyuncuyu görmeyen TS kafaya çok vuracak
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Geçmiş sayfalara bakarsanız ben 2 sene öncesinden ozan piyasada yokken gelıyor yeni golcü diye demiştimİlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki haftadır Ozan oyuna giriyor süre almaya başladı bir iki yıla kalmaz Türkiyenin aranan forveti olacak kapısının dibindeki oyuncuyu görmeyen TS kafaya çok vuracak
daha 15 yaşındaydı..Ben bursa Transfer Sayfasında , Burda okadar yaptım reklamını yoneticiler keşke görseydi
Kuzenim olur kendisi 10 yıldırda komşuyuz
.2 sene sonra İstanbul takımlarından birine gider
En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 30.08.2013, 18:25.
Yorum
-
Daha ne işi var of'aİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmazsa Ofa getirelim tekrar
Of bu sene Abisini aldı ama geri geldi
Yorum
-
Evet sevmediğim bir oyuncu ama çok iyi oyuncu aslında.Göremedik hala dahaİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleU20 milli takımında oynayan Cumali A takımda mı şu anda.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum