hoşgeldin rize.son 10 senedir aramız çok iyi,umarım bozulmadan ilelebet devam eder birlıkteliğimiz.
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Yazıklar olsun inş düşerler diyenlere..Yazmayın sevmiyosanız boş bırakın yorum yapmayın..YAZIKLAR OLSUN YAAYorum
-
Eski davaları unutun son yıllarda bize en dost kulüp Rizespor olmuştur.İki sezon önce Avni akerin zemini bozulduğunda kupa da İstanbul BŞB ile olan maç Rize de oynamıştık maç öncesi formalarımızla Rize meydanında yürürken yanımıza gelen Rizelilerin Trabzonsporun maçı Rizede oynamak istemesinden dolayı ne kadar mutlu olduğuna kendim şahit olmuştum.
İyi bir Rizespor İstanbul takımlarına her zaman bela olmuştur kaldı ki kapımızın dibi ben Ofluyum Rize bana Avni Akerden yakın
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
bazı trabzonluları anlamıyorum yok rizeden dost olmaz vs vs diyenlere ula biz sizden kız alıyoruz siz bizden kız alıyorsunuz ben trabzon eniştesiyim rize-trabzon akraba olmuş hala millet dost olamaz diyo tek kültür 2 şehir şampiyon trabzonrize size inat.Yorum
-
Gayet tabi,sonuna kadar haklısınız. Yalnız Rize şehrinin en büyük eksiği, çoğunluğun fener ve galatasaray taraftarı olması.
İnşallah Rizespor ligde kalıcı başarılar elde eder de, İstanbul takımlarını tutanların sayısı hızla azalır.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?Yorum
-
Artık öyle birsey olmucak diyorlar.gs ve fb forması giymek yasak olacakmıs.Yorum
-
Abilerim kardeşlerim, Rizeli ile Rizesporluyu ayırın artık. Şu Fener benzetmesini de bırakın. Çok net söylüyorum Rize'de Galatasaraylı sayısı daha fazla, nerden geliyor bu şikecilerin benzetmesi bir türlü aklım almıyor. Gerçek bir Rizesporlu'nun amacıda gelecek nesili Rizesporlu yapmaktır. Bunu anlamaya çalışın lütfen.
En yakın örnek benim küçük kuzenim var. Babası Fenerbahçeli. Geçen gün babası ona sen Fenerli değil misin ? sorusuna ben asla Feneri tutmam, ben Rizesporluyum dedi.
Böyle bir çok kişi var Rize'de. Amacımız Rizeli'ye şehrinin takımını tutturmak.
Rize eski Rize değil.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum