milleti haydin 10 dakka kaldi susmayin haydin haydin diye galyana getirdi simdide lutfen sag duyulu olalim. gercekten millet olarak kafa cok bozuk. bu mikrofon soytariligi yasak diilmi? otorite sifir,herkes kendi dunyasinda takiliyo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
-
Karıştı Rize . Biz karadeniz olarak önemli maçları kaldıramıyor muyuz nedir ?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Evet 2 maç oynancak sonra final.Benim favorim son 5-6 hafta kala adanaydı play of a kalırsa çıkar diye.Ya Adana ya Biz çıkıcazİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlay-off eskisi gibi mi oldu ? Eleme usulü ?
Yorum
-
Deplasmanlı mı yoksa tarafsız sahada mı peki ?İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet 2 maç oynancak sonra final.Benim favorim son 5-6 hafta kala adanaydı play of a kalırsa çıkar diye.Ya Adana ya Biz çıkıcaz
Yorum
-
İlk Maç adanada sonra rizedeİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeplasmanlı mı yoksa tarafsız sahada mı peki ?
ama rizedeki maç seyircisiz olur 3-4 maç alırız ceza
Yorum
-
olsun be rize play off da inşallahUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Rize bu sene Deplasman kralıydı.Varsın seyircisiz olsunİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk Maç adanada sonra rizede
ama rizedeki maç seyircisiz olur 3-4 maç alırız cezaTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Bu maç keşke akhisar'da oynansaydı.
Son maçlarında evinde oynayan ve şampiyon olması muhtemel takımlar, psikolojik olarak hep ezilmişlerdir. Bu bağlamda maçtan evvel Rize'nin son maçının keşke deplasmanda oynasaydı diye düşünmüştüm. Keşke çıkabilse ama işi şimdi çok daha zor.
Ama futbol bu herşey olabilir... Aslında bu takımlaırn içinde Rize, Adana ve Konya çıksa daha güzel olurdu.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Of İlçesindenim ben mesela ,İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir bu Rize aşkı,biri açıklayabilir mi?
Oftan hapşursam Rizeden duyulur....
Aynı denize giriyorum aynı havayı soluyorum....
Aynı tavanın hamsisiyiz çünkü.....
Rizeyi tutmayacağımda Sivasımı destekleyeceğim....
Rize'de Feneri , Gsyi tutanlar varmış.... Onlar beni hiç ilgilendirmez bu onların ayıbı.....
Ben hemşerimi tutarım desteklerim....
Bunun bir sebebi yok olamazda...
Bence bu soruyu Rizeli ya da Trabzonlu olup başka takımları tutanlara sormalısınız....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum