Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mithat'ı çok beğendim , bu sene süper lige sağlam geliyor Rize

Yorum

• tebrikler rizespor...

Yorum

• oyun olarakta hak edilen bir maçtı.tebrikler rize...
        TRABZONSPOR

Yorum

• Uzun bir aranın ardından süper ligde göreceğiz Rize'yi...Tebrikler...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Rizeliler bu takıma sahip çıkmalı. Çok iyi oynuyorlar ve gümbür gümbür süper lige doğru geliyorlar. Tribünler daha dolu olmalı.
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Tebrikler Rizespor.Adım adım süper lige geliyor.Yalnız taraftarın desteği tribünde çok az.Bu desteğin artması şart.Bana göre gecenin adamı Mithat'tı.

Yorum

• Şehir korkuyor 2 senedir zirvede oluyoruz 12-13.haftaya kadar sonra düsüyoruz..Ama bu sene rizespor çok iyi mücadele ediyor 3 farklada önde olsa pres yapıyor depar yapıyor..Şu andada en az gol yiyen takımlardan bırıyız..Bu sefer çıkıcaz

Yorum

• Hayırlısıyla gelse bu sene Rize.. İyi gidiyorlar yine düşüş yaşamazlar umarım..

Yorum

• Rizesporun Bu Hafta Adana ile önemli bir maçı var Şuan Ligde ikinciyiz lider olma sansımız da va..Trabzondan taraftar beklıyoruz

Yorum

• Adamlar belki de süper lige çıkacaklar ama boş türibünlere oynuyorlar. Yazık size Rize halkı !!!
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Rize maçında bodo mavi şampiyon TRABZON diye bağırdılar
                        Keşke doldursaydınız o türibünleri.

Yorum

• Goooollllll
                          Rze 1-0 önde

Yorum

• Maçın başından beri Trabzon Trabzon ... diye bağırıyor Rizespor Taraftarları.Trabzonlular gerçek kardeşini görsün. Türkiyede Rize dışında hiçbir tribün Şampiyon Trabzon diye bağırmadı. Ne Giresun ne Ordu ...
                            Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                            Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                            Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                            Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Denizli yenildi ama Rize değerlendiremiyor bunu

Yorum

• 2-1 yaptı Rize haydi Rize al şu maçı çık süper lige de maça gelelim da

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X