İlk olarak Hakan Kazdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-

Rizeliler 5 Yıl Süper Lig Beklemesin !
Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin kurucu başkanı olan ve Çarşamba günü yapılan genel kurul toplantısında A.Ş.’nin onursal başkanlığına seçilen Şadan Kalkavan Günebakış’a konuştu.
Geride kalan sezonda başarılı olamadıklarını ancak gelecek sezonda başarılı olabilmek için yeni bir şartlarının olmadığının altını çizen Şadan Kalkavan, “Rizespor ve Rize halkı sabırlı olması lazım. Bizden 5 yıl şampiyonluk beklemesinler. 5 yıl süper lig beklemesinler. Önce alt yapıya gerekli önemi vereceğiz.
Alt Yapısız Olmaz
Eğer bir takımın alt yapısından futbolcu yetiştiremiyorsanız o kulübün yaşama hakkı yoktur diyen Kalkavan şöyle devem etti. Benim taraftara tavsiyem sabırlı olsunlar. Ancak bu demek değildir ki ilk 5 yılda süper lige çıkmayacağız. Öyle bir şansınız gelir öyle bir kadronuz olur ve önümüzdeki sezon da şampiyon olabiliriz. Rizelilerden sabırlı beklemelerini rica ediyorum” dedi. Rizesportif A.Ş.’nin Onursal Başkanlığına seçilen Şadan Kalkavan, kendisinin böyle bir talebinin olmadığını belirterek, “Şirketin ortaklarına teşekkür ediyorum. Arkadaşların teveccühü beni böyle bir göreve layık gördüler” dedi.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-

Rizeli İş Adamı Real'i Satın Alacak!
Türk işadamı İspanya'nın ünlü kulübünü satın almak için harekete geçti.
Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Tahir Kıran, İspanya'nın Real Mallorca Kulübü'nü satın almak için harekete geçti. İspanya Birinci Ligi'nin bitimine bir hafta kala 59 puanla 5. sırada yer alan Real Mallorca, borcu nedeniyle maddi sıkıntılarla boğuşuyor.
Borcundan dolayı Avrupa kupası maçlarına katılamayabileceği de iddia edilen İspanyol kulübün imdadına bir Türk iş adamının yetiştiği öğrenildi.
Bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe Kulübü'nün de yöneticiliğini yapan Tahir Kıran'ın, Real Mallorca kulübünü satın almak için girişimlere başladığı ifade edildi.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Böle büyük bi camianın ligde zar zor kalması süper lig de senelerce top oynamış bi camianın ligden süşmekten son anda kurtulmuş olması ve rizedeki arkadaşlarımı aradım son maç sonunda
dedim ne yapıonuz tur atıyoz dedi ne turu dedim ligde kalmamızı kutuyoz dedi hakkaten böle bir kulübe yakışmadı inş... seneye süper lig e çıkararNEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
Takım Başında RİZESPORLU Olmayınca , Başarı Olmaması Doğaldr .. Tahir Kıran Şuan ' Real Mallorca 'yı Almak Üzere.. Rizeliler İstanbul Takımlarını Bıraktı Avrupa'daki Takımlarla Uğraşıyor .. Dicek Bişey Yok .. Biz'de Böyle Yönetim Olunca Biz Daha Çok Bank Asya'da Kalırız .. Dahada Ötesi Düşmekten Korkuyorum .. Bir Malatya , Sakarya , Kocaeli , Göztepe Gibi Olmaktan Korkuyorum ..• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Rizespor 5 oyuncuyla anlaştı
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, dış transferde 5 oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı.

Teknik direktör Ümit Kayıhan’ın raporu doğrultusunda harekete geçen transfer komitesi Karşıyaka’dan kaleci Ramazan Kurşunlu ile Volkan Özcan, Giresunspor’dan Bülent Bölükbaşı ve Gençer Cansev ile Kartalspor’dan Efecan’la prensip anlaşmasına vardı.
Teknik direktör Ümit Kayıhan, transferde acele etmeye gerek olmadığını belirterek, “Şu anda futbolcuların istediği rakamlar çok yüksek. Bu rakamlarla hiçbir oyuncu alınamaz. Piyasanın oturması gerek. Zaten liglerde birkaç kulüp hariç transfer yapan yok. Herkes bekliyor. Çaykur Rizespor’un her kuruşu önemli. Bu yüzden çok titiz ve dikkatli hareket etmek zorundayız. Rizespor bir markadır ve istediği zaman istediği futbolcuyu alır. Acele etmeyeceğiz ve bekleyeceğiz” dedi. Almak istedikleri futbolcularla sürekli temas halinde olduklarını ifade eden Kayıhan, “Transfer komitesine her mevkide 3 alternatifli liste verdim. İnce eleyip sık dokuyoruz. Kimi istiyorsak onu alırız. Taraftarımız merak etmesin” dedi.
Bu arada Rize’de geçen yıl yapımı tamamlanan yeni stadyuma Türk Telekom Rize Arena adının verileceği ve Türk Telekom’un 10 yıllığına Çaykur Rizespor’a 10 milyon lira isim hakkı bedeli vereceği öğrenildi. Çaykur Rizespor ile Türk Telekom arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.
20 milyon liraya mal olan 15 bin 100 seyirci kapasiteli yeni Rize stadyumuna Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verilmek istenmiş ancak Erdoğan’ın karşı çıkması üzerine stadyumun ismi geçici olarak Yeni Rize Stadyumu olarak kalmıştı.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-

Çaykur Rizespor, transferde gözünü Galatasaray ve Trabzonspor'un futbolcularına dikti!
Çaykur Rizespor, Galatasaray`dan Emre Çolak ve Cem Sultan ile Trabzonsporlu Faty Papy ve Mustafa Yumlu'yu renklerine bağlamak için temasa geçti.
Temas Kuruldu
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, geçen sezon kadrosuna dahil etmek istediği ancak başaramadığı Trabzonsporlu Faty Papy’i renklerine bağlamak için temasa geçti. Yeşil-mavililer ayrıca yine Trabzonsporlu Mustafa Yumlu, Galatasaraylı Emre Çolak ve Cem Sultan için de görüşmelere başladı. Transfer komitesi dört futbolcu için Trabzonspor ve Galatasaray kulübü yetkilileri ile görüştüğü ifade edildi.
Sağlam Adımlar
Çaykur Rizespor olarak adımları sağlam atıp ayaklarını yorganlarına göre uzattıklarını ifade eden Başkan Vekili Halim Mete, “Geçen sezonki kadromuzda takımdan kalacak ve gidecek futbolcularla tek tek görüşüp hepsiyle anlaştık. Bu oyuncuların geçen sezondan kalan alacakları da ödeniyor. Kalmasını istediğimiz futbolcularla olan sözleşmeleri yeniledik. Tüm bunlarla birlikte temizlik yaparak yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Titiz Çalışıyoruz
Transferde geç kalındığı yönünde eleştiriler olduğunu hatırlatan Yeşil-Mavililerin Başkan Vekili Halim Mete, “Rizespor istediği zaman istediği futbolcuyu alır. Transfer komitemiz çok titiz ve ciddi bir çalışma yapıyor. Bu güne kadar birçok oyuncuyla görüştü ve anlaşma aşamasına geldi. Önümüzdeki günlerden itibaren resmi imzalar atılacak. Bu anlamda camiamızın ve taraftarlarımızın tedirgin olmasına gerek yok. Çaykur Rizespor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız” dedi.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-

Geçen sezon başında siyahi oyuncuyu kadrosuna katamayan Rizespor bu kez Fath Papy’i renklerine bağlamakta kararlı. Yeşil-Mavililer bu talebini Trabzonspor’a bir kez daha iletti..
4 OYUNCU İSTEĞİ
Rizespor’da Faty Papy aşkı bir kez daha debreşti. Yeşil-Mavililer’in sezon başında Trabzonspor’dan kadrosuna katmak istediği ancak Bordo-Mavililer’in Hollanda 2. Lig ekiplerinden Maastrich’e kiralandığı genç oyuncu için yeniden girişimde bulunduğu öğrenildi. Rizespor yönetiminin Trabzonspor’dan Papy ile birlikte Barış Memiş, Göksu ve Mustafa Yumlu’yu da talep etti.
ERDOĞAN İSTEDİ
Geçen sezon Bordo-Mavili ekipten oyuncu kadrosuna katamadığı için bir ara gerilen ilişkilerin yeniden düzelmesi adına Rizespor bir kez daha kararlı adımlar atarken bunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli rol oynadığı belirlendi. Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’a yaptığı ziyarette gerek Bordo-Mavili yönetimle gerekse Rizespor yönetimiyle yaptığı görüşmede futbolcu transferinde gerekli adımlarının atılmasını istediği öğrenildi.
İMZA AN MESELESİ
Yeşil-Mavili yönetim diğer tarafta kadrosuna katmak istediği Giresunsporlu Bülent Bölükbaş, Gencer, Karşıyaka’dan Mutlu ve Volkan içinde pazarlıklarını sürdürüyor. Rizespor yönetimi bu transferleri bugün veya yarın netleştirip imza attırmayı amaçladığı öğrenildi. Transfer komitesinin bu konuda yoğun çaba harcağı bildirildi.
Rize’yi Beğenmemişti!..
Rizespor’un Trabzonspordan transfer etmek istediği Burundinli oyuncu Fath Papy Türkiye’ye geldiğinde cebinde yemek parası olmadığı ortaya çıktı.
Rizespor tesislerini gelip gezen Papy Rize’yi gördükten sonra ben Rize’de oynamak istemiyorum diye kulubune açıklama yaptı.
Rize’yi gördükten sonra fikrini değiştiren Papy Rize şehrini beğenmediği sanılıyor.Trabzonspora transfer edildikten sonra bir gazetede çıkan Papy hakkında yazı;Kazandığı ilk 2000 doları hemen ülkesine babasına gönderdiğini vede ilk geldiği zamanlar parası olmadığı için öğle yemeğinde futbolcu arkadaşlarıyla beraber yemek yedikten sonra kendine ayriyetten bir tabak daha hazırlayıp akşam yemeğe verecek parası olmadığı için akşamda o yemeği yediğini biliyormuydunuz. Papy’nin kıtlıktan geldiği, yemek yüzünden idmanlara geç kaldığı iddiaları, “gece odasına çıkarken ceplerine yemek dolduruyor” haberleri basında yer aldı.
Bu 7 Yıldızlı tesisleri beğenmemişti!..

En son Hakan Kazdal tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 17:27.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum