Rize yenerse kurtarıyor ozaman iyi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
rize bize lazım...İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener yalakası bi takım bence düşsün
Yorum
-
Rize yendiği takdirde diğer maça bakmadan ligde kalmayı garantiliyor . Ki 2 golle üstün durumda . Ligde kaldı .İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize yenerse kurtarıyor ozaman iyi.
Yorum
-
vallaha ben urfaya bizimle gelen 10 larca rizeli tanıdım seni bilmem ama ben canı gönülden destekliyorum rizeyiİlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener yalakası bi takım bence düşsün
hele şükür rize inşallah seneye toplar hakettiğin yere yani yanımıza gelirsinUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Rizespor çok kötü yönetiliyor.
Bu sezonun neredeyse en fazla para harcayan takımıydı ama son maçla ligde kalmayı garantiledi.
Bu yönetim ile bu kafa yapısı ile seneye de işleri kolay değil.
Bu sene umarım tüm Rizespor camiasına ders olmuştur.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
Yorum
-
Rize Trabzon Arası Bu Yüzden Bozuluyor İşte.. Ama Fener Yalakası Diyen Arkadaş Hiç 1 Takımla Arayı İyi Tutamaz .. Çünkü Her İl'i Trabzon Gibi Zannediyor .. Biz MEKANSIZLAR Olarak Bu Saçmalığı Yok Etmek İstiyoruz Ve Tek Amacımızda Odur.. Bu Hafta Sonu Benim Düşüncem %99 Fenerbahçe Şampiyon Olacak .. Ama Biz Mekansızlar Rize'de Kutlanmasına Engel Olacağız ..İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallaha ben urfaya bizimle gelen 10 larca rizeli tanıdım seni bilmem ama ben canı gönülden destekliyorum rizeyi
hele şükür rize inşallah seneye toplar hakettiğin yere yani yanımıza gelirsin• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum