Konya macını alırsak lider oluruz..Ah be bu maç seyrcisiz olurmu be..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
Ç.Rizespor’daki ilk golünü Ç.Dardanelspor’a atıp galibiyetin baş mimarı olan Özgürcan Özgür, üzerindeki baskı ve stresten kurtulduğunu söyledi.
Çanakkale dönüşünde arabalı vapurda Alihan Telatar’a konuşan genç futbolcu gol başlangıcını yaptım devamını getireceğim” dedi. 8 maçta gol atamadığını belirten Özgürcan, “Rize halkı benden bir beklenti içindeydi. Tabi aynı şekilde takım arkadaşlarımda. Dardanel maçında gol atıp rahatlardım. Ama çok net bir pozisyonu da kaçırdım. Futbol hayatımda böyle net bir pozisyonda gol kaçırmadım. Attığım gole sevindim ama kaçındığıma şok oldum. Her şeye rağmen kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.
Liderlik Maçı Onayacağız
Attığı golle birlikte üzerindeki baskının kalktığını da ifade eden Özgürcan, “İnanılmaz derecede rahatlayıp kendime geldim. Ayrı bir güven kazandım. Bana gösterilen sabırdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Rizespor olarak oyundan kopmayan, mücadele eden diri bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Şimdi önümüzde Konyaspor ile liderlik maçı oynayacağız. Kendi sahamızdaki maçı kazanıp zirveye yerleşmek arzusundayız. Konyaspor sınavında taraftarımızın olmayacak olması bizim için kötü. Bu maçı taraftarımızın önünde oynamak isterdik ama nasip böyleymiş. Lider rakibimizi yenip taraftarlarımızı sevindireceğiz” diye konuştu.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Türkiye Kupası play-off müsabakalarının kuraları bugün Ataköy TMOK Olimpiyatevi'nde çekildi. Kura çekimine, play-off aşamasında mücadele edecek 32 kulübün temsilcileri ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özerten ve TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman katıldı.
Kura çekiminde açılış konuşmasını yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özerten; "Sezon başında Türkiye Kupası'nın statüsü ile ilgili gerçekleştirdiğimiz değişiklikler kapsamında, bu sezon kupa statüsüne play-off turu eklendi. Bu sayede Türkiye kupası heyecanını yaşayacak takım sayısı da 54'ten 71'e çıktı.
Bu kapsamda oynanan ilk 2 kademe turlarında başarılı olanlarla, play-off turuna direkt olarak katılacak toplam 32 takıma başarılar diliyorum. Play-off turunun ardından Türkiye Kupası gruplarına kalan 20 takım belli olacak.
Bildiğiniz gibi sezon öncesinde yapılan ihalede, 2009-2010 ile 2010-2011 sezonu Türkiye Kupası müsabakalarının isim ve yayın hakkı TRT'ye geçti. Türk futbolu için son derece faydalı olan ihale sonucunda Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplere ödenecek performans payında yüzde 30'luk bir artış gerçekleştirerek dağıtılacak ödül miktarını 17 milyon 100 bin dolara çıkardı. İlk 2 kademede başarılı olan takımlar tur başına 20'şer bin TL katılım parası aldı. Özetlersek 1. kademeden katılıp bugünkü kura çekiminde aramıza olan bir kulüp, play-off katılım bedeli ile birlikte şimdiden 65 bin olar prim almış oldu.
Bu uygulamayla Türkiye Kupası gelir havuzundan, daha çok profesyonel kulübün yararlanması sağlanıyor. Ümit ediyorum, tüm kulüpler sportif rekabetin yanı sıra Türkiye Kupası maçlarında da centilmence mücadelelerine devam ederler" şeklinde konuştu.
Türkiye Kupası play-off aşamasında, 2. kademe maçları sonucu tur atlayan 18 takım, 2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Ligi 5-15 arasında tamamlayan 11 takım ve Turkcell Süper Lig'e yükselen 3 takım mücadele edecek. Karşılaşmalar 28 Ekim tarihinde oynanacak.
1- TOKATSPOR
2- ANKARASPOR A.Ş.
3- MKE ANKARAGÜCÜ
4- KARŞIYAKA
5- KAYSERİSPOR
6- MANİSASPOR
7- MERSİN İDMANYURDU
8- ANTALYASPOR AŞ
9- GÜNGÖREN BLD. SPOR
10- BURSASPOR
11- B. ŞEHİR BLD. SPOR
12- GENÇLERBİRLİĞİ
13- GALATASARAY AŞ
14- BUCASPOR
15- DİYARBAKIRSPOR
16- TARSUS İDMANYURDU
17- KASIMPAŞA
18- KAYSERİ ERCİYESSPOR
19- DENİZLİ BLD. SPOR
20- KASTAMONUSPOR
21- DENİZLİSPOR
22- GAZİANTEPSPOR
23- KONYA ŞEKERSPOR
24- ADANASPOR AŞ
25- ORDUSPOR
26- BELEDİYE VANSPOR
27- GİRESUNSPOR
28- ÇAYKUR RİZESPOR AŞ
29- ALTAY
30- SAMSUNSPOR
31- YALOVASPOR
32- ESKİŞEHİRSPOR• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Rize'den Konya'ya gözdağı
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, ligde mağlubiyeti bulunmayan Konyaspor'a ilk yenilgiyi yaşatmak istediklerini söyledi.
Cevahir, yaptığı açıklamada, Konyaspor'un Süper Lig yarışındaki en büyük rakipleri olduğunu belirterek, ''Son iki haftada aldığımız galibiyetlerle kendimize olan güvenimiz arttı. Rakibimiz de geride kalan 9 haftada yenilgi yüzü görmedi. Konyaspor'a ilk mağlubiyetini yaşatmak istiyoruz'' dedi.
Konya maçında en büyük eksikliklerinin seyirci olduğunu ifade eden Cevahir, ''Maalesef Erciyesspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle böylesine zor bir maçı seyircisiz oynayacağız. Hiç kabahati olmayan taraftarlarımız da ceza aldı. Taraftarımızın eksikliği bizim için önemli. Onların her zaman desteğine ihtiyacımız var. Lütfen gelecek haftalarda centilmenlik kuralları içerisinde, futbolu bir sosyal olgu olarak değerlendirip takımlarına destek olsunlar'' diye konuştu.
Cevahir, Türkiye Kupası play-off mücadelesinde Giresunspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti:
''Giresunspor, son haftalarda iyi oynayan bir ekip. Zor bir maç olacak. Özellikle iç saha maçlarında ciddi bir taraftar desteği arkalarında var. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak Çaykur Rizespor hiç bir zaman hedefsiz değildir. Kupada da hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. İlk önceliğimiz gruplarda yer almak ve bunun için çaba harcayacağız.''
www.spor61.netYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Çaykur Rizespor, Bank Asya 1. Ligi’nde liderlik için karşılaşacağı Konyaspor müsabakasına taraftarsız çıkacak.

Kayseri Erciyes müsabakasında çıkan olaylardan dolayı bir maç taraftarsız oynama cezası alan Çaykur Rizespor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Konyaspor müsabakasına taraftarsız olarak çıkacak. Çaykur Rizespor evinde oynayacağı müsabakada, taraftar eksikliğine rağmen Konyaspor’u mağlup etmeyi başarırsa liderliği Konyaspor’dan devralma şansı yakalayacak.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik, Konyaspor müsabakasının kendileri açısından final maçı havasında geçeceğini belirterek, “Şimdi erken olmasına rağmen Konyaspor ile Rizespor maçı bir final havasında geçecek gibi görünüyor. 21 ve 18 puana sahip iki takımın maçı final havasında olacak. Sezon başından bu yana büyük desteğini gördüğümüz taraftarımızdan yoksun olacak olmamız bizim için en büyük dezavantaj olacak.
Gerçekten taraftarımız bu yıl iyi bir şekilde arkamızda duruyor. Kazanmamıza destek oluyorlardı. Bu hafta en büyük eksikliğimiz taraftarın olmayışı olacak. Keşke böyle bir maçı 10 bin kişiyle oynasaydık. Taraftarın eksikliğini hissedeceğiz. Biz Konyaspor’dan daha iyi bir takımız. Mutlaka kazanmak için oynayacağız. Rizespor kurulduğu 1953 yılından bu yana kurduğu en büyük ve yetenekli kadro belki bu değil ama en karakterli, delikanlı ve cömert takımlardan biri budur. Önümüzdeki haftalarda bu takım daha iyi işler yapacaktır” şeklinde konuştu.
Çaykur Rizespor zorlu Konyaspor müsabakası hazırlıklarını Teknik Direktör Oktay Çevik ve yardımcısı Hasan Vezir nezaretinde bugün tek idman yaparak sürdürdü.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Asbaşkan Şükrü Cevahir, ligde mağlubiyeti bulunmayan Konyaspor'a ilk yenilgiyi yaşatmak istediklerini söyledi

Ç.Rizespor Asbaşkanı Şükrü Cevahir, Konyaspor'un Süper Lig yarışındaki en büyük rakipleri olduğunu belirterek, ''Son iki haftada aldığımız galibiyetlerle kendimize olan güvenimiz arttı. Rakibimiz de geride kalan 9 haftada yenilgi yüzü görmedi. Konyaspor'a ilk mağlubiyetini yaşatmak istiyoruz'' dedi. Konya maçında en büyük eksikliklerinin seyirci olduğunu ifade eden Cevahir, ''Maalesef Erciyesspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle böylesine zor bir maçı seyircisiz oynayacağız. Hiç kabahati olmayan taraftarlarımız da ceza aldı. Taraftarımızın eksikliği bizim için önemli. Onların her zaman desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Zor Maç Olacak
Lütfen gelecek haftalarda centilmenlik kuralları içerisinde, futbolu bir sosyal olgu olarak değerlendirip takımlarına destek olsunlar ''diyen” Cevahir, Türkiye Kupası play-off mücadelesinde Giresunspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti: ''Giresunspor, son haftalarda iyi oynayan bir ekip. Zor bir maç olacak. Özellikle iç saha maçlarında ciddi bir taraftar desteği arkalarında var. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak Çaykur Rizespor hiç bir zaman hedefsiz değildir. Kupada da hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. İlk önceliğimiz gruplarda yer almak ve bunun için çaba harcayacağız.''• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
Çaykur Rizespor temkinli
Çaykur Rizespor Başkanı Halim Mete, lider Konyaspor ile oynayacakları zorlu karşılaşma öncesi temkinli konuştu.

Bank Asya Birinci Ligi’nin en zor maçını oynayacaklarını söyleyen Mete, “Rakibimiz yenilgisiz devam ediyor. Tek düşüncemiz bu maçta kayıp vermeden yolumuza devam etmek” ifadelerini kullandı.
www.fanatik.com.trYaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum