Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resimler İçin Teşekkürler .. İyi Güzellerde Ben Hiç Birinde Yokum : )
    Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Sen ağlat biz severiz seni...
      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
      ts_mania

Yorum

• DAha fazla fotoğraf facebook umda mevcut ilgililerin bilgilerine.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• İsim Soyisim ?? Daha Fazla Sınıda Merak Ediyorum : )

Yorum

• Eyvallah Fatih.Söylemesi ayıp güzel çıkmışız.

Bir sonraki Rize maçı (ki umarım yine cumartesiye gelir ve biz deplasmanda oluruz) yapalım yine bir organizasyon.Daha kalabalık üstelik.
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• 25.10.2009 - Pazartesi

Ç.Rizespor - Konyaspor

Bu Maçta Çok Önemli Bizim İçin Gelmek İstenler Bu Maç'a Gelebilir ..

Yorum

• Pazartesi mesai günü olduğundan gelmemiz zor olabilir Hakancım.En azından benim için öyle.

Yalnız o maç kaçmaz harbiden.Zirvenin maçı.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Evt .. Çok Kişi Gelemeye Bilir Sizden Ama Çok Zor Maç Olacak ..

Yorum

• Boluspor Adanaspor 3 - 1
                    Hacettepe Samsunspor 1 - 0
                    Kartalspor Bucaspor 3 - 0
                    Mersin I.Y. G.Antep Bld.Spor 0-0
                    Orduspor Konyaspor 1 - 1

*Adana'da 4 Kırmızı
                    *Orduda 1 Kırmızı
                    *Konya'da 1 Kırmızı
                    *Mersin'de 1 Kırmızı

Kırmızılar Bol Olan 1 Haftaydı : )

Maçlar Bitti.. Aslında Maçlar Bizim İçin İyi Oldu .. : ) Aynı Yerimizdeyiz .. Yarın Kardemir Karabük vs Dardanelspor Maçı Berabere Bitse .. Tmmdır ..

Ge-Li-Yo-Ruz..!

Yorum

• Samsun yelkenleri kümeye doğru açtı.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dün önceden yapmış olduğum planım olmasaydı bende gelecektim, bir daha ki maça inşallah.

Yorum

• İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih bu fotoyu ne zaman çektin
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Ya Keşke Biraz Daha Erken Çıksaydım Atkıları Deqisirdik : )

Yorum

• Çaykur Rizsepor Teknik Direktörü Oktay Çevik, maç sonrası yaptığı açıklamada, dün kendi sahalarında konuk ettikleri Altay’ı ellerinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Hafta içinde bu maçın hazırlıklarını çok iyi yaptıklarını belirten Çevik, “Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetin moraliyle bu maça çıktık. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibimize karşı üstün bir futbol sergileyerek maçın 15. dakikasında isteğiimiz golü bularak skor üstünlüğünü ele aldık. Bu gol sonrasında bir çok gol pozisyonu bulmamıza rağmen bunların hiç birini değerlendiremedik” dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında yedikleri golle oyuncuların morallerinin bozulduğunu ifade eden Çevik, “Bir daha öne geçecek golü bulamadık ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak hem iki puan kaybettik hem de liderlik koltuğuna oturmayı önümüzdeki haftalara bıraktık. Taraftarlarımızdan kaçırdığımız iki puan için özür diliyoruz. Bu maçın telafisini önümüzdeki hafta yapacağız” diye konuştu.

Yorum

• Kılıçarslan: İnşallah iki takım el ele süper lige çıkarız

Bir dönem Ç.Rizespor'un kalesini koruyan Altay’ın Rizeli kalecisi Kılıçarslan’ın maçtan sonra yaptığı açıklama...

“Rizespor gerçekten iyi bir takım kurmuş. Benim söyleyeceğim en önemli şey Rizespor taraftarı her zamanki gibi desteklerine devam etsinler. Eğer şampiyon olmak istiyorlarsa biraz daha fazla destek vermeleri lazım. Maça gelince; ilk 15 dakika hariç bizim üstün olduğumuzu düşünüyorum. Son dakikalarda 2-1, 3-1 olabilirdi. Ama bizim de iyi oynadığımızı düşünüyorum. İzleyenlere çok iyi bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Bu ligin en üst düzey iki takımının mücadelesiydi. Kardeşçe bitti. İnşallah iki takım el ele süper lige çıkarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X