Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizde diyoruz Allah bilir Hakan Kazdal dye bri yoktur bizle dalga geçiyodur ççç

Yorum

• bu saatte beni güldürdünya helal olsun sana

ççç ççç ççç,

Yorum

• Sorsaydınız Bi Kaç Kişiye Beni Bu Kadar Konuşulmuşumda Bi Bulunamamışım Doqrudur Abi Bizim Yavuz'dan Çekeceqimiz Var .. Kadro Dışı Bırakın Ferhat Daha İyi Bence ..
        Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Herşey için teşekkürler arkadaşlar.Ortam müthişti.Misafirperverliğiniz için ayrıca bir teşekkürü hakkediyorsunuz.Bize de bekleriz

Hakan senin alacağın olsun.Çıkışta minibüsün yanından geçerken gözlerime baktın.Bir işaret vermedin ula
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu arada birazdan Fatih'in ekleyeceği fotoğraflar için şimdiden teşekkür ederiz
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ben Mi ? Yapma Abi Ya Yanlışın Var

Yorum

• Resimler Gelince Gösteririm Kendimi

Yorum

• İlgi için teşekkürler..Güzel karşılandık..Kalabalık gidemesek te BORDO MAVİ yi temsil ettik.İyi oldu.
                  Stat muhteşem .4X4 lük.Çok etkilendim.
                  Güzel maçtı ..Zevkle seyrettik ..Keşke Rize maçı alsaydı ..İyi oynuyorlar.Tahminim Süper lige çıkacaklar..
                  İnşallah Trabzonspor transfer komitesinden de birileri bu maçı izlemiştir. . Yattara'nın 90 dakika koşan versiyonu Altay'daki 24 numaralı Burak ÇALIK .Erzincanlı imiş.20 yaşında ve U21 de de oynamış. . Bayıldık . İnternettten araştırdım ..Bir alıntı..

4 yil Erzincan altyapisinda oynadim. Sirasi ile Minik, Yildiz, B Genç ve Paf liglerinde gol krali oldum. Bir sonraki sezonun ortasinda, 17 yasimda profesyonel oldum ve Erzincan A takimda oynamaya basladim. Ilk maçim öncesi sut çalismasi sirasinda menüsküsüm yirtildi, iki ay futbol oynayamadim ve sezonu kapattim. Sakatlik sonrasi Erzincanspor’da gösterdigim performansla birçok kulübün listesine girdim. Bu kulüplerden biri de Altay’di.
                  * Baska Hangi Kulüpler Vardi?
                  Ankaraspor, Gençlerbirligi, Boluspor, Trabzonspor

Kaçırmışız elimizden yani..
                  .
                  En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 27.09.2009, 10:58.
                  ....................Celliac ..................

Yorum

• bu organızasyonu tekrar yapalım ama kalabalık bı şekilde herkesın gelebılecegı zamanda
                    YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• aynen Tayfun bizde akşam onu konuştuk bidaha ki gidişimizde daha kalablık gidelim.

Yorum

• Her Zaman BekLerizz.. Daq Dibinde Yeriniz Hazır ..

Yorum

• Maça geldıgınız ıcın tesekkur ederız..

Ama bunu saymıyıoruz Daha kaLabaLık olması lazım..Gelenler gelmeyenlere anlatsın nekadar zevklı mac oldu...Pısman olacaklarından eminim..Taraftar muthıstı bazı anlarda kendı dedıgımı duymuyordum..Ilk defa tarafarı bukadar coskulu gördum 8bin Kişi takımına destek verdı..

Trabzonlu arkadaslardan atkı ıstıcektım ama sımdı vrmezler rezıl olmayaLım dedım....Neyse Rizespor bu sene çıkacak bekle Trabzonum gellıyoruz:

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BirdAhaki rizeye maça geldiğinizde "Hakan Kazdal'ı arıyoruz" diye pankart yapıp stada asacağız

Bu arada güzle bir gün geçirdik ama keşke Rizespor 3 puanı alabilseydi ama olmadı maalesef.

Mekansızlar tribününde bize ilgi ve alakasını esirgemiyen , biz tribüne girince "Trabzon,Trabzon" diye tempo tutan tüm Rizeli dostlarımıza ve hemşerilerimize yürekten teşekkürler.

Yeni stad mükemmel olmuş, keşke tribünler biraz daha destek olsa, akustiği mükemmel olan o stadyumda tezarrühat çok daha güzel duyulurdu.

Bir son not ilave edeyim, Rizespor'un bu kaleciyle işi zor, bizim silvia dan beter
                            Keske aynısını Ani Akererde yapsalar.. Bizim Trabzon spora saygımız cok büyük..Her nekadar belkı tutmayan olmasada saygı var .Karadenız takımı sonucta..

Bıkerede avnı akerde rize rize seslerını duysak ne guzel olurdu:9

Yorum

• Hakan ve 53RS61

Atkıları sizinkilerle değiş tokuş edecektik ama tanışamadıkki
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakan ve 53RS61

Atkıları sizinkilerle değiş tokuş edecektik ama tanışamadıkki
                                Aslında benım Hatam.. Gelmedım Ama dırek ısmaıl kardesı tanıdım boyuyla..Sora geldım size devre arası Trabzon macı gene cumamı sızde evet dedınız bende ey a.... dedım

Trabzondan Almayı düsünüyorum forma atkı vb seyler Almak..Burda yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X