Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rize ATATüRK Stadyumuydu eski ismi.
    yeniside recep tayyip erdoğan...
    Yok R.T.Erdoğan bunu kabul etmemiş...Rize Stadı ismi...
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• tam isabet olur ozaman. takdir ettim.
      ATATÜRK Stadyumu olarak kalmalı.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Karadeniz'de davet krizi!

12 Ağustos 2009 / 12:56
        Trabzonspor yönetimi davet edilmedik, Ç.Rize yönetimi Davet ettik diyor.

Trabzonspor yönetimi "Davet edilmedik, Ç.Rize yönetimi Davet ettik diyor"

ŞENER” DAVET EDİLMEDİK”
        Çaykur Rizespor'un yeni yaptırdığı stadyumu açılışı yeni bir krize daha neden oldu. Daha önce stadyum isim krizi nedeniyle gündeme taşınırken bu kezde açılıştı davet krizi yaşandı.

Rize'de Başbakanla görüşmek üzere Trabzon''a gelen başkan Sadri Şener, akşam yapılacak olan açılışa katılmama karar alan Şener'in Trabzonspor yönetiminin acılışa davet edilmediğini iddia etmişti. Başkan Şener'in bu yöndeki sorulara “Maalesef açılışa davet edilmedik. Başbakanla Rize'de görüşecektim. Şimdi davet edilmediğimiz açılışa gitmemiz ayıp olur bize yakışmaz şeklinde cevap verdi.

METE “DAVETİYELERİ GÖNDERDİK
        Başkan Şener'in bu yöndeki açıklamalarına Ç.Rizespor kulübünden cevap geldi. Yeşil Mavililerin başkanı Nihat Mete Başkan Şener ve yönetiminin davetiyelerinin gönderildiğini belirterek, ” Trabzonspor kulübüne yönetimine ve sayın başkanına açılış davetiyelerimiz gönderdik. Ayrıca transfer komitesi başkanımız İstanbul Milletvekili Kemal Yardımcı da başkan Şener'i bizzat telefonla arayarak açılışı onurlandırmasını istedi. Hatta Başkan Şener'e sayın Başbakanımızın hemen yanındaki koltuğun kendisine ayrıldığını söyledi. Biz dostumuzu unutmayız. Biz açılış davetiyelerini de gönderdik ancak belki ellerine ulaşmamıştır “dedi.

Dönüyor bir şeyler...

Hayırlısı.
        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1.Bu yazı nerden alıntıdır?
          2.İnadına Rizesporu desteklemeye devam edeceğiz...
          3. Eğer iki kulüp arasında yakınlaşma yerine bu şekilde bir zıtlaşma varsa yazıklar olsun demek geliyor içimden...
          febe ile maç yapacaklar ya açılışta dedim bakayım tepkileri ne olmuş taraftar forumlarında bir girdimki ana sayfada bu yazı..Taraftar forumundan alıntı yani..

Ayrıca biz Karadeniz'in bir kalesini kaybetmedikki o kale hep fenerbahçenindi..

Yorum

• Günün anısına he....vay be.

(UEFA)

Yorum

• rizesporu hiç bir zaman sevmedim va asla sevmeyeceğim, kimse kendini kandırmasın kardeş takım rizespor filan diye...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Kızmayalım Dalga geçelim çünkü özünü kaybetmiş ve batının çekiciliğine kapılmış zavallı insanlarla asdece dalga geçilir.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• rizespor yönetimi başkanımızı davet etmemekle demokratik tavrını ortaya koymuş olup bundan sonrada trabzonsporumuzun yağmurlu havalarda rizespora su bile vermemesini en içten dileklerimle temenni ederim.

rize 3.lige...
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• layık oldukları yerdeler inşallah uzun yıllar orda seyrederiz onları...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Aslında hiç sevmediğimiz sürekli "Ya ne çirkef adamlar her şeye itiraz ediyorlar her maçları olay" dediğimiz anadolu takımlarından daha fazlasını yapıyordu sivas her maçında hakeme saldırma kavga dövüş isyan saldırı bu ligi hak etmiyordu hak etmeyecekte laik olduğu yerde şuanda sanırım.

Yorum

• Şuanda Lig tv'de rize spor stadını gösteriyor bütün stad sarı lacivert çok güzel görüntüler var gerçekten.

Yorum

• Başbakan çıktı şuanda boynunda Bir atkı var Yarısı Rizespor yarısı Fenerbahçe hani uefa finali oynayan takımlara yaparlarya aynısından yapmışlar kardeşliğe perçin atmışlar

Yorum

• Bizim başkanda orda.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Miyde bulandırıcı bir tablo o atkıyı gördüm daha yemek yiyemem herhalde.

Başbakan Tüm fenerbahçenin başkanına yönetimine futbcularına malzemecilerine ben ve bakanlar kurulum millet vekillerim adına teşekkür ediyorum ay canım yeri ben onları dedi

Yorum

• Kardeş takımların maçında Rize bir sıfır öne geçti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X