Kartal Macı Cok Büyük Bi Kayıptı .. Kartal Macını Alsaydın Play-Off Elimizdeydi Ama Malesef Alamadık .. + Süper Liq Bizim İcin HayaL oLdu ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
Barış Yurduseven çok güzel yazmış...
Rizespor gerçeğiRizespor neden başarısız?
Rizespor neden asansör takım ?
Cengiz ailesi ile gelen yükseliş neden sürdürülemedi?
Yedek kulübesinin arkasındaki tribüne kimler geliyor?
Bu adamlar her gelen teknik direktöre neden ve kimler tarafından küfür ettiriliyor ?
Samet Aybaba, Saffet Susiç, Metin Diyadin bunlar haksız da kim haklı?…
Rizespor camiasının artık kendini sorgulaması gerekiyor…
Futboldan uzak adamların sırf televizyona çıkma uğruna bu takımı heba etmesine dur denilmeli…
Dur denilmeli çünkü o güzelim tesisler ve yeni stadyum bir işe yaramayacak…
Rizespor, varlıktan ne yapacağını şaşırmış, şımarık çocuklar gibi…
Başbakanları olmuş, bakanları olmuş, zenginleri var ama gerçekleri yok…
Futbolun gerçekleri, yani yönetmeyi bilen insanlar hep uzak tutulmuş…
Geçen sezon Samet Aybaba getiriliyor
Daha ikinci maçta, küfür hakaret, düşmanca tavırlar…
Ne oluyor ya, kimsiniz siz, Rizespor'u ne kadar seviyorsunuz, yada ne verdiniz bu takıma,
Saffet Susiç geliyor, adam başarılı, bir yenilgide o da kovuluyor…
Olan Rizespor'a oluyor, takım küme düşüyor…
Bank Asya'da Teknik adamlığa Metin Diyadin geliyor her şey süt liman gibi görünüyor…
Bir çok futbolcu ligden gelen teklifleri reddedip Rizespor'u tercih ediyor…
Emrah Kol'a bizzat şahidim, Cavcav'ın onu almak için neler yaptığını ben biliyorum…
Ama daha ilk beraberlik ilk mağlubiyet derken Diyadin'de bıktırılıyor…
Futbolcular yönetim hoca birbirine giriyor Diyadin bırakıyor…
Sonra Emre Belezoğlu'nun düğünü oluyor İstanbul'da
Suat Kaya düğünden Rizespor'a hoca oluyor…
Gelsin mağlubiyetler, Trilyonluk kadro da hüsran tabii
Sonra o gidiyor Raşit Çetiner geliyor…
Çetiner'in sihirli değneği çalışmıyor mu ne?
İki hafta daha olsa takım 2 B 'de
Bu arada gelen giden menejerler de var ama hep kayıp hep kayıp…
Kos koca camia kendi içinden bir hoca bir menejer çıkaramıyor,
Hep dışarıdan, onun adamı, bunun arkadaşı,
Rizespor camiası artık bu saçmalıklara bir son vermesi gerekiyor…
Yeni bir yapılanmaya gitmeli ve alt yapıya yönelmeli…
Özellikle Pazarspor'la Barış imzalanmalı ve o takıma sahip çıkılıp gönlü alınmalı…
Çünkü Pazarspor bölgenin en iyi alt yapısına sahip takımlarından birisi…
Yıllardır yetiştirdiği futbolcular liglerde boy gösterip bazen de Rizespor ağlarını havalandırıyor…
Bazen de Rizespor tonla para verip o çocukları büyük takımlardan alıyor…
Birkaç çok bilmiş Rizespor yöneticisi Pazarspor kulübünü küstürmüş besbelli…
Aslında onlar küsse futbola, onlar küsse Rizespor'a camia kurtulacak ta olmuyor işte
Takımın başına, kaliteli, yabancı dil bilen, işi bilen, bir menejer getirilmeli…
Cengiz ailesinden faydalanılmalı, Teknik Direktör konusunda istikrar sağlanmalı…
Küfür edenler stada alınmamalı, dışlanmalı
Yoksa çok geç olacak, bu takım üçüncü ligi de gördü birinci ligide
Ama bu takım hiçbir zaman son 2 dönemde ki gibi kötü yönetilmedi…
Lütfen artık durun, artık Rizespor'dan da uzak durun…
Çünkü Rizespor bu camianın, rengidir.
Renkdir Rizespor, yeri gelmiş küme düşmüş yeri gelmiş 5 atmış Beşiktaş'a
Yeri gelmiş 3 sıfırdan 4 gol atmış Sakarya'ya kümede kalmış…
Güldürmüş, ağlatmış, sevindirmiş üzmüş bizleri ama biz sevdik Rizespor'u
Yaşatın Rizespor'u büyütün Rizespor'u, arkadaşlarınızı değil adamlarınızı değil Rizespor'u büyütün..
Yorum
-
Rizespor 'Çetiner ile devam' dedi
Rizespor, önümüzdeki sezon teknik direktör Raşit Çetiner ile yola devam etme kararı aldı.
Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu, önümüzdeki sezon teknik direktör Raşit Çetiner ile yola devam etme kararı aldı.
Çaykur Rizespor Yönetimi, Bank Aysa 1. Lig'de geride kalan sezonun değerlendirmesini yapmak üzere bugün bir araya geldi. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan toplantıda, 2009-2010 futbol sezonunda da teknik direktör Raşit Çetiner ile yola devam etme kararı alındı. Bunun yanında transfer çalışmalarını sürdürmeleri için yönetim kurulu üyelerinden Hasan Kemal Yardımcı, İrfan Karakaş, Ülvi Sücarioğlu ve Ali Çemberci görevlendirildi.
Transfer çalışmaları için görevlendirilen ekibin önümüzdeki günlerde teknik direktör Raşit Çetiner'in görüşünü de alarak transfer çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Rize’nin gözü Aydın Yılmaz’da
Yeşil-Mavililer onu çok istiyor
GÖRÜŞMELERE DEVAM
Rizespor’un transferde kadrosuna dahil etmek isteği G.Saray’ın genç yıldızı Aydın Yılmaz için Sarı-Kırmızılı kulüple görüşmelerini sürdürüyor. Gelecek sezon çok güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Yeşil-Mavililer yetenekli futbolcuyu renklerine bağlamakta kararlı.
SINIRLAR ZORLANIYOR
Raşit Çetiner’in de kadrosunda görmek istediği yetenekli futbolcuda tek sorun Bank Asya 1. Ligi’nde forma giymek istememesi. Yeşil-Mavili yönetim genç futbolcuyu ikna ederek Rizespor’un gelecek yıl kadrosunda yer alması için tüm sınırlarını zorluyor.
www.karadenizgazete.com.trYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Rizespor'da ŞOK gelişme
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Raşit Çetiner, görevinden istifa etti.
Raşit Çetiner yaptığı açıklamada, İstanbul'da, Çaykur Rizespor Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Kemal Yardımcı ile bir görüşme yaptığını söyledi.
Her iki görüşmede de Çaykur Rizespor'da çalıştığı dönemi ve sezon başı çalışmalarını değerlendirdiklerini ifade eden Çetiner, “Yaptığımız görüşmede yöneticilere, görev yaptığım süre içinde yaşadıklarımı anlattım. Heyecanımı kaybettiğimi belirterek izin istedim. Karşılıklı olarak anlaşarak görevden ayrıldım. Onlar da anlayışla karşıladılar” dedi.
Çetiner, Çaykur Rizespor'un geleceğinin parlak olduğunu, alınan kararların uygulanması durumunda yeşil-mavili ekibin başarıyı yakalayacağına inandığını kaydetti.
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir ise alınan karara saygı duyduklarını belirterek, “Yeni hoca arayışlarına başlayacağız. En kısa sürede bu işi netleştirerek transfer çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu
haber61.netTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ç.Rizespor’un yeni stadının ismi
Stadın bitimiyle ismi merak konusu olan Çaykur Rizespor’un yeni stadının ismini başkan Mete açıkladı!
Stadın yeni sezon’da hizmete gireceğini açıklayan başkan, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın isteğiyle stadın adını Recep Tayip Erdoğan Stadı olarak kararlaştırdı. Bu konuya açıklık getiren Mete; ‘Biz bundan gurur duyarız. Bizim için onur olur. Başbakanımızın bize katkısı çok büyük” dedi
Halim Mete, Mehmet Cengiz Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sona eren sezonda yaşanan başarısızlıktan gerekli dersleri aldıklarını, ancak kimseyi suçlamadıklarını söyledi. Mete, ´´Fakat bakıldığında Bank Asya 1. Lig´in en pahalı takımı kurulmasına rağmen beklenen başarılar gelmedi. Borçlarla uğraşmaktan takımla uğraşmaya vakit bulamadık. Şimdi kuracağımız takımın bütün sorumluluğunu üzerimize alacağız. Ayağı yere basan, formasının hakkını veren oyuncular transfer edeceğiz´´ dedi.
Kulübün toplam 13 milyon lira dolayında borcu olduğunu ifade eden Mete, şöyle konuştu: ´´Hiç hesapta olmayan farklı borçlar ortaya çıkıyor. Organizasyon firmalarına borçlar var. Eski oyuncumuz Can Cumhur Bozacı, Rizeli olmasına rağmen yine alacakları yüzünden kulübü icraya vermiş. Zaman zaman böyle borçlar çıkıyor. Gönlüm isterdi ki hiç borç olmasın. Ancak gerekli tedbirleri almış durumdayız. Kulübün geneli için 20 milyon lira bütçe oluşturuyoruz. Transfer için 7 milyon lira bütçe ayırdık. Kalan 13 milyon lirayla borç dengesini sağlayacağız.´´Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
ula rize ne hallere düştün ama suç senin değil sana sahip çıkmayıpta istanbul takımlarında yöneticilik yapanlarda suç.
yazık 4-5 sene öncesinde süperligte rize,sebat,samsun gibi takımlarımızı izliyorduk şimdi ise tek karadeniz takımı TS miz kaldıDallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Değirmen dönmeye başlamışİlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRizespor'da ŞOK gelişme
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Raşit Çetiner, görevinden istifa etti.
Raşit Çetiner yaptığı açıklamada, İstanbul'da, Çaykur Rizespor Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Kemal Yardımcı ile bir görüşme yaptığını söyledi.
Her iki görüşmede de Çaykur Rizespor'da çalıştığı dönemi ve sezon başı çalışmalarını değerlendirdiklerini ifade eden Çetiner, “Yaptığımız görüşmede yöneticilere, görev yaptığım süre içinde yaşadıklarımı anlattım. Heyecanımı kaybettiğimi belirterek izin istedim. Karşılıklı olarak anlaşarak görevden ayrıldım. Onlar da anlayışla karşıladılar” dedi.
Çetiner, Çaykur Rizespor'un geleceğinin parlak olduğunu, alınan kararların uygulanması durumunda yeşil-mavili ekibin başarıyı yakalayacağına inandığını kaydetti.
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir ise alınan karara saygı duyduklarını belirterek, “Yeni hoca arayışlarına başlayacağız. En kısa sürede bu işi netleştirerek transfer çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu
haber61.net
Hayırlı olsunİlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇ.Rizespor’un yeni stadının ismi
Stadın bitimiyle ismi merak konusu olan Çaykur Rizespor’un yeni stadının ismini başkan Mete açıkladı!
Stadın yeni sezon’da hizmete gireceğini açıklayan başkan, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın isteğiyle stadın adını Recep Tayip Erdoğan Stadı olarak kararlaştırdı. Bu konuya açıklık getiren Mete; ‘Biz bundan gurur duyarız. Bizim için onur olur. Başbakanımızın bize katkısı çok büyük” dedi

Bende memlekete her geçişimde Mesut Yılmaz sahil yolundan gidiyorum
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
bu sene neler yapıcaklar merakla bekliyorum...
Yorum
-

Bank Asya 1. Lig ekibi Çaykur Rize'de teknik direktör Raşit Çetiner istifa etti. Yöneticilerle görüşen Çetiner, "Heyecanımı kaybettiğimi belirterek izin istedim. Karşılıklı olarak anlaşarak görevden ayrıldım" dedi.
Yeşil-mavililer, daha önce Ümit Milli Takım'da da görev yapan Ümit Davala için harekete geçti.Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
Rizespor Dirsek Temasında
Rizespor yönetimi transfer rotasından şaşmıyor
Teknik Direktör Raşit Çetiner'in görevinden ayrılışın ardından transferde şuana kadar izlenen politikadan Rizespor yönetiminin şaşmadığı öğrenildi. Murat Hacıoğlu, Yusuf Kurtuluş ve Rızvan'la prensip anlaşmasına varan Yeşil-Mavili yönetimde takımın başına getirilecek teknik adamında bu isimlere karşı çıkmayacağı görüşü hakim.
HERKES İSTER
Yönetim ayrıca bir çok takımın kadrosunda görmek isteyeceği Trabzonspor'lu Barış Memiş, Fath Papy, Göksu, Fenerbahçeli Can Arat, Beşiktaşlı Kenan Özer ve G.Saraylı Özgürcan ile Aydın Yılmaz'ı da belirlenecek yeni teknik ekibin sıcak bakacağı düşüncesiyle görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim bu oyuncular için 4 büyük kulüple dirsek teması halinde.
www.haber61.netYaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum