Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 53RS61

Rizesporun diğer takımların çok üzerinde bir kadrosu olduğunu yazıyorsun ama açıkcası canlı izlediğim maçlarda gördüğüm kadarıyla Manisa ve Kasımpaşa daha iyi ve oturmuş bir kadroya sahip.Ara transferde takviye yapamazsa Rizesporun işi zor gibi geliyor bana..

Yorum

• Serkan bu aslında Rizespora has bi olumsuzluk değil. Türkiye liglerindeki genel anlayış bu şekilde.
      zaten yılmaz vural güvenç kurtar vb birsürü hoca bu nedenle nöbetçi hocalıklar yapıyolar. köşe kapmaca oynar gibi o takım senin bu takım benim dolaşıp duruyorlar.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Rize süper olacak

[SİZE=2]Rize süper olacak[/SİZE][SİZE=2]Yeşil-Mavililer’in yeni teknik patronu Suat Kaya, iddialı konuştu:[/SİZE][SİZE=2][/SİZE]
        [SİZE=2][/SİZE]
        [SİZE=2]KAYA: “Zor bir yükün altına girdik. Ama bu zorluğu aşacağımıza inanıyorum. Takımdan beklentiler büyük. Camiaya en güzel hediyeyi şampiyonluğa ulaşarak vereceğiz” dedi
        SABIRLI OLSUNLAR
        Çaykur Rizespor’un çiçeği burnunda teknik patronu Suat Kaya, Yeşil-Mavili ekibi hak ettiği yere taşıyacak inanca sahip olduğunu bildirdi. Zor bir görev üstlendiğini dile getiren deneyimli çalıştırıcı, “Karadeniz insanı tezcanlıdır. Her şeyin bir anda olmasını ister. Biraz sabredecekler. Bu sabırlarının sonunda Çaykur Rizespor’un iyi yerlerde olduğunu görecekler. Bu kritik süreçte işimiz zor ama yürüdüğümüz bu meşakkatli yolda üzerimize aldığımız yükün altından kalkacak bir kadroya ve inanca sahibiz” şeklinde konuştu.
        TELAFİSİ ZORDUR
        Zirve ile aralarında büyük puan farkı bulunmadığına işaret eden genç teknik adam, “Süper Lig’e çıkmak için birçok takım kıyasıya mücadeleye tutuşmuş durumda. İkinci yarıda oynayacağımız her maçın ayrı bir önemi var. Kaybedilecek puanların telafisinin zor olacağı bir dönem bekliyor bizi. Her şeye hazırlıklı olacağız. Çaykur Rizespor olarak 90 dakika boyunca aynı tempoda mücadele eden, kazanma arzusu üst düzeyde bir kimliğe bürüneceğiz. Bunu sağladığımız zaman başarının kapıları bize ardına kadar açılır” dedi.
        ANTALYA’DA ZİRVE
        Şampiyonluğun en güçlü adayının Çaykur Rizespor olduğunu iddia eden Kaya, şöyle konuştu: “İyi bir kadromuz var. Bu kadro beklentilere cevap verecek güce sahip. Sezon sonunda taraftarlarımıza en güzel hediyeyi şampiyonluğa ulaşarak vermek istiyoruz. Rize halkının Süper Lig özlemini bu sezon sona erdireceğimize yürekten inanıyorum.” Öte yandan dün Antalya’ya giden Suat Kaya ayağının tozuyla futbolcularla bir toplantı gerçekleştirdi. Öte yandan Kaya’nın 1'er savunma ve orta alan oyuncusu transferi isteyebileceği ileri sürüldü.[/SİZE]
        [SİZE=2]KAYNAK : Karadeniz gazetesi[/SİZE]
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          53RS61

Rizesporun diğer takımların çok üzerinde bir kadrosu olduğunu yazıyorsun ama açıkcası canlı izlediğim maçlarda gördüğüm kadarıyla Manisa ve Kasımpaşa daha iyi ve oturmuş bir kadroya sahip.Ara transferde takviye yapamazsa Rizesporun işi zor gibi geliyor bana..

Rizespor Komple sıfırdan kuruldu

Manısanın kadrosunda gecen senden 6 oyuncu var

Pasanınkınde oyle..Rızesporda bır kısı var oda rıberıo dıgerlerı hep yenı geldı.

2.Yarı patlama yapacak...Futbolcular kampta çok istekli ve söz verdiler bu takım oylede boylede CIKACAK..

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rizespor Komple sıfırdan kuruldu

Manısanın kadrosunda gecen senden 6 oyuncu var

Pasanınkınde oyle..Rızesporda bır kısı var oda rıberıo dıgerlerı hep yenı geldı.

2.Yarı patlama yapacak...Futbolcular kampta çok istekli ve söz verdiler bu takım oylede boylede CIKACAK..
            kusura bakma ama ben ne yazık ki senin gibi düşünmüyorum, keşke öyle olsa...Rizespor her sene yeni kadro kurma sevdası yüzünden bugün buralarda....Kasımpaşa ve manisanın önüne zor geçer, 3. olarak çıkabilirse bu bile başarıdır....

Yorum

• Kutlama

Kardeş kulüplerimizden Çaykur Rizespor'un bugün yapılan 77. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Halim Mete'yi kutlar, görevinde başarılar dileriz.

Trabzonspor.org.tr
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Hayırlı olur inşallah,yeni dönem Rizesporuma başarılar getirsin
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• hayırlı olsun....

Yorum

• Suat Kaya bir ara Ordu'da idi. Nasıl bir teknik direktördür bilemem, hayırlı olsun Rizespor'a.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Rizespor'a Hayırlı Olsun
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hayırlı olsun bakalım.

(UEFA)

Yorum

• hayırlı olsun! ancak rizesporu hiç sevmiyorum hemde hiç

Yorum

• İlk olarak Gustavo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hayırlı olsun! ancak rizesporu hiç sevmiyorum hemde hiç
                            Canın sağolsun,sevenleri yeter
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Rizespor' u en kısa zamanda tekrar birinci ligde görmek istiyoruz, hayırlı olsun..

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rizespor' u en kısa zamanda tekrar birinci ligde görmek istiyoruz, hayırlı olsun..

gelip fenere maç satıcak be kardeşim alayı fenerli rizenin boş ver orda takılsınlar bank asyada karadeniz ittifakı yapsınlar akıllı olsunlar lige rize gelmesin
                                ayrıca rizesporun kalecilerinden emrullah şalk zeytinburnuspordan takım arkadaşımdı ona başarılar diyorum
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X