Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim 2000lerde yaşadığımız sıkıntılı dönemi Rizespor şimdilerde yaşıyor.

Hoca İstifaya zorlanıyor Başkan istifa ediyor sonra kendisini yalanlıyor.Hocasının Ve Yönetiminin alehine konuşan Kürşat affediliyor.

Rize Halkı ve Rizespor Camiası Ekrem Cengizi Çok Arayacak!
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Umuyorumki çoğu karadenizli hemşehrilerim benimle aynı fikri taşıyordur......

Rizespor şeftalilerden daha çok hakkediyordur süper ligde oynamayı...

Özletme kendini Rizespor ait olduğun yere dön bir an önce.....
      Bmn|Bursa
      Trabzonspor'lular Birliği
      ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• Veee Diyadinle Tekrar Masaya oturuluyorr..

Baslıcam böyle işe hevesimiz kalmadı okadar borc sahıpsız kaldı rizespor..ulan kadır cakır geldın batırdın takımı batırdın

Yorum

• Rizespor'da Suat Kaya dönemi!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktör Suat Kaya ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı..
          05 Ocak 2009 , 19:02

Suat Kaya, bugün yaptıkları görüşme sonrasında yeşil-mavililerle 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını söyledi.

Çaykur Rizespor'un, hedefi olan bir takım olduğunu belirten Kaya, ''Bu hedef doğrultusunda anlaşmaya vardık. İnşallah yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Çaykur Rizespor'u layık olduğu Süper Lig'e tüm camianın desteğiyle taşıyacağız'' dedi.

Antalya'ya giderek kampa katılacağını ifade eden Kaya, ''Hedeflerimizin ve beklentilerin bilincindeyiz. Futbolcu arkadaşlarımızla yarın ilk toplantımızı yaparak hedeflerimizi anlatacağız. Bu doğrultuda, ayrılacak veya takıma katılacak olan futbolcu arkadaşlarımız olacak. Futbolcu kardeşlerimizle görüşmelerin ardından transfer netlik kazanacak'' diye konuştu.

Kaya'nın, futbolcularla yapacağı görüşmenin ardından 1'er savunma ve orta alan oyuncusu transferi isteyebileceği öğrenildi.

Ajansspor
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Veee Diyadinle Tekrar Masaya oturuluyorr..

Baslıcam böyle işe hevesimiz kalmadı okadar borc sahıpsız kaldı rizespor..ulan kadır cakır geldın batırdın takımı batırdın
            Şu Metin Diyadin neden gönderildi,bilgisi olan avrsa paylaşabilirmi acaba...
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Metin Diyadin'in gönderilmesini hiç ama hiç anlamlandıramadım. Adeta kendi bindikleri dalı kestiler. Suat Kaya gelecek bir sürü transfer, bir sürü futbolcu, borç felan derken sistem ayağına takımı düzeltmek yerine iyice batıracak. Yazık yahu, Metin hoca iyiydi.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Suat Kaya ile Metin Diyadin arasındaki fark nedir?

Bu vizyonsuz kulüpleri hiç anlamıyorum.
                Bordomavi.net

Yorum

• Suat Kaya nın Geçen Yıl Orduspora verdiği zararı hepimiz biliyoruz.Suat Kaya yanlış tercih rizespor için.

Yorum

• İlk olarak ganita ve zinos tarafından gönderildi
                    dün okumustum...diyadin tekrar rizesporla anlasmıs diye...bir önceki yazımda üzülmüştüm kendisi adına kurdugu takımdan uzaklasmıstı...baskanla uyusamadıgı için ayrılık yolunu tercih etmişti...diyadin rizeye döndü şimdi ve tabiiki aynı baskanla degil...kendisine teknik 'adamlık' yolunda basarılar dilemişiz...diyadin hoca o yolda basarlı oldugundan süpesiz kuskumız yok...rize için iyi oldu,güzel oldu diyelim....
                    Hocam, Fatih Terim gibi davranıyorsun!Rizespor’da Diyadin ile ipler nasıl koptu? İLGİNÇ DİYALOGLAR
                    [SİZE=2]Çaykur Rizespor’da A.Ş. Başkanı Şadan Kalkavan ile yöneticilerinin İstanbul’da yeniden anlaşmaya vardıkları Teknik Direktör Metin Diyadin ile Antalya’ya kampa gitmek üzereyken son anda ipleri koparan görüşmede ilginç diyaloglar yaşandı. Rizespor A.Ş’nin daha önce kabul ettiği başta kadro dışı kalmış Kürşat gibi sorunlu futbolcular için son anda Diyadin’e “Genel af” teklifi ilginç sözleri de beraberinde getirdi.
                    n GENEL AF ÖNERİSİ
                    “Bütün futbolcular kalsın, kimse gitmesin” teklifine karşılık Teknik Direktör Metin Diyadin’in “Başarı için bazı futbolcularla yollar mutlaka ayrılmalı. Aksi halde görev alsam da başarılı olamam” yanıtı verdiği, bunun üzerine Rizespor A.Ş. yöneticisi Ulvi Suvarioğlu’nun Diyadin’e “Fatih Terim gibi davranıyorsun” dediği öğrenildi.
                    İNANDIRICI OLMAZ
                    Diyadin’in ise, Suvarioğlu’na, “Ben Fatih Terim değilim. Benim ismim Metin Diyadin. Rizespor’da yaşananları ben biliyorum. İlkelerimden asla taviz vermem. Açık konuşuyorum. Takımda revizyon yapılmayacaksa benim inandırıcı ve başarılı olma şansım yok. ‘Beyaz sayfa açalım’ diyorsunuz. O benimle olmaz. O zaman başka bir teknik direktör alın” karşılığını vererek yollarını ayırdığı ortaya çıktı. KAYNAK : Karadeniz Gazetesi...[/SİZE]
                    [SİZE=2][/SİZE]
                    [SİZE=2][/SİZE]
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Koskoca Rizespor camiası kendi içinden bir teknik direktör çıkaramıyor ve suat kayaya görev veriyor, bu sene tren kaçtı diye düşünüyorum...bu kürşatta da ne varmış anlamadım, düş be kardeşim Rizenin yakasından ...

Yorum

• Sanırım Suat Kaya Rizesporda en son görmek istiyebileceğim hoca,keşke başarılı olsada lafımızı yutsak ama sanmıyorum...
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Metin Diyadının gıtmesı ıyı oldu...Kalsaydı cıkamazdık kaprıslı adam rızesporu taraftarı hıc dusunmuyor.. 7 macı trubunden ızledı her macta ceza alıyordu..

He Tabi gelen gıdenı aratır derler...Suat Kaya kım be 3.Lıg ıddası olmayan takımları calıstırır ancak..Bulent Korkmaz gelseydı daha ıyı olurdu..

Ama bu takım teknık dırektorsuzde cıkar..Lıgın cok cok ustunde kadromuz var..

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ama bu takım teknık dırektorsuzde cıkar..Lıgın cok cok ustunde kadromuz var..
                            İnşallah,bizimde isteğimiz zaten Rizesporu tekrar aramızda görmek..
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu kürşatta da ne varmış anlamadım, düş be kardeşim Rizenin yakasından ...
                              anlamayacak bişey yok abi bir tek kürşat bütün rizespor camiasının üstünde bi adam. hangi hoca gelirse gelsin kürşat oynamasada demirbaş.

Yorum

• Rize'de klasik hoca değişikliklerinden bir türlü vazgeçmedi...Görevi bırakan hoca hemen bir-iki teknik direktörün görevden ayrılması durumunda hemen tekrar gündeme gelip takımın başına geçebiliyor...
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X