Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neşeli Bayram

Çaykur Rizespor Diyarbakır’da aldığı galibiyetle taraftarlarına Bayram hediyesi verdi
    Bank Asya 1. liginde ilk deplasman galibiyetini Diyarbakırspor karşısında alan Çaykur Rizespor’da bayram var. Üst üste oynadığı deplasman maçlarının ilkinde Boluspor’a 2-0 mağlup olan yeşil-mavili takım, ikincisinde ise üzün süre mağlup durumda götürdüğü maçı son dakikalarda attığı gollerle kazanıp bayrama neşeyle girdi. Diyarbakırspor’u Brezilyalı futbolcusu Riberio’nun muhteşem golleriyle geçen yeşil-mavili takımın aldığı 3 puan taraftarı ve camiayı sevindirdi.

Zirveden Kopmadılar
    Alınan galibiyeti bayram hediyesi olarak taraftara armağan ettiklerini ifade eden Teknik Direktör Metin Diyadin, “Geniş bir kadromuz var. Benim amacım, çok koşan, mücadele eden, ve iyi oynayan bir takım olmak. Diyarbakırspor galibiyetiyle de bunu kanıtladık” dedi. Diyadin, “Aldığımız galibiyette takımın kendisine güveni geldi. Tüm futbolcularım çok koştu ve mücadele etti. Bilhassa maçın ikinci yarısında çok etkili olduk. Peş peşe net gol pozisyonları bulduk ve bunların 2 tanesi değerlendirip galibiyeti hak ettik. Ancak bezim takımın gerçek gücü bu değil. Gerçek gücümüzü diğer maçlarda göstereceğiz” diye konuştu.
    TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• tebrikler Rizespor'a..

(UEFA)

Yorum

• ÇAKIR DİKKAT ÇEKTİ

Rizespor, kulüp başkanı Abdülkadir Çakır,Süper Lig'e yeniden yükselebilme hedefleri doğrultusunda iç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.
        Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, Turkcell Süper Lig'e yeniden yükselebilme hedefleri doğrultusunda iç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.

Çakır, yaptığı açıklamada, iç saha maçlarındaki her puanın altın değerinde olduğunu belirterek, ''Özellikle sahamızda alacağımız sonuçlar ligdeki hedefimize ulaşma noktasında belirgin özellik taşıyacak. Kendi sahamızdaki maçlarda kaybedeceğimiz puanın hiç bir şekilde telafisi olmaz. Bunun için Malatyaspor maçı bizim için çok önemli. Turkcell Süper Lig'e yükselme mücadelesinde iç saha maçlarımızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz'' dedi.
        Her geçen hafta takımın futbolunda gözle görülür bir yükseliş olduğunu ifade eden Çakır, ''Oynadığımız maçlarda keyif veren bir futbol anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Futbolun seyir zevkini artırmaya çalışıyoruz. Her maç futbolumuzun üstüne bir şeyler koyarak ilerliyoruz. Her maç bizim için bir önceki maçtan çok daha iyi olacak. Kazanmayı alışkanlık haline getirmeye gayret gösteriyoruz. Gerçek gücümüzü, oyun anlayışımızı ve ritmimizi yakalayınca sahada sonucun yanında futbol olarak çok daha güzel şeyler ortaya çıkacak'' diye konuştu.
        Taraftarlara da seslenen Çakır, şunları söyledi: ''Benim taraftarlardan isteğim, bu takıma, futbolculara ve Metin Diyadin'e sahip çıksınlar. Maçlarda onların destekçisi olsunlar. Hatalı pas verdikleri zaman da alkışlasınlar. Taraftar desteğini arkasında hisseden, dolu tribünler önünde mücadele eden futbolcularımız, bizlere çok daha güzel neticeler yaşatacaktır. Sezon sonunda taraftarımızın desteği ile layık olduğumuz lige yükselmek istiyo
        Bordo Mavi...

Yorum

• Aman dikkat

Tüm karşılaşmaların önemli ve zorlu olduğunu söyleyen Diyadin, “Şampiyonluğa çok çalışarak ve maçları kazanarak ulaşırsınız” dedi
          Çaykur Rizspor Teknik direktörü Metin Diyadin’den şampiyonluk formülü. Genç teknik adam başarıya giden yolun çalışmaktan geçtiğini belirterek şunları söyledi: “Umut ederek şampiyon olunmaz. Bunun için çok çalışmamız ve maçlarımızı kazanmamız gerekir. Futbolcularım en küçük antrenmanlarda dahi ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorundadır. Benim en çok önem verdiğim sözlerden biri. ‘Nasıl çalışırsan o biçimde oynarsın’ dır. İyi çalışırsan iyi oynarsın.”

Malatya Zor Olacak
          Bundan sonra oynayacakları tüm maçların zorlu ve önemli olduklarını vurgulayan genç teknik adam, “Elbette en zorlusu sahamızda oynayacağımız Malatyaspor maçı olacak. Her maçın kendine göre ayrı bir önemi var. Rakibimiz son maçını kazandı. Kollektif futbol oynuyor. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Sahamız da seyirci desteğini arkamıza alarak mücadele edeceğiz ve kendi sahamızdaki galibiyetlerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum

• Çakır’ın kehaneti

Rizespor Başkanı Kadir Çakır, 65-70 puanı tutturmaları halinde süper lige çıkacaklarını söyledi
            İlk deplasman galibiyetini Diyarbakırspor’dan alan Çaykur Rizespor’da moraller yerinde. Yeşil-mavili takımın başkanı Kadir Çakır, “İlk iki takım arasına girip süper lige çıkacağız. Bizim için lig yeni başlıyor” dedi. Rizespor’un geleceği için çok önemli adımlar atıldığının altını çizen Çakır, “Camiamız kenetlenmiş. Oyuncularımız saha içinde büyük özveride bulunuyor. Tribünde taraftarımız sonuna kadar sahip çıkmalı. Bu güzel atmosfer sürerse geçemeyeceğimiz engel yok. Oluşturduğumuz yeni takım, her geçen gün oturuyor. Lig bizim için yeni başlıyor” dedi.

Kimse Gerçek Yerinde Değil
            Şuan puan cetvelinin zirvesinde bulunan takımların üst sıraların gerçek sahipleri olmadığını da ileri süren Çakır, “Teknik direktörümüz Metin Diyadin, takıma ve camiaya büyük hava kattı. Onun önderliğinde Rizespor ilk iki takımdan biri olarak süper lige çıkacağına eminim. Bunu da geçen hafta mağlup durumda olduğumuz maçı kazanarak gösterdik. Sahada kazanmak için tüm performansını ortaya koyan bir Rizespor gördüm. Buda beni inanılmaz derecede mutlu etti. 65 ve 70 arası puanı tutturmamız halinde süper lige çıkan iki takımdan biri oluruz” diye konuştu.

Takımına Güveniyor
            Yeşil-Mavili takımın başkanı Kadir Çakır, teknik kadroya ve oyuncularına güveninin tam olduğunu belirterek, “1. lige alışma ve motivasyon dönemi bitti. Artık tüm futbol kamuoyu çok farklı bir Rizespor izleyecek. Ligin ilk 5 maçını iyi geçirdik. Ben her şeye rağmen takımıma güveniyorum. Oyuncularımız kafasına kazanmayı koyduktan sonra ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur. Her maç bizim için final. Engelleri tek tek aşıp hedefimize mutlaka ulaşacağız. Bu süreçte taraftarımızın büyük desteği de her zaman tıkımın yanında olmalıdır”.

Yorum

• 11 merakı
              Formda oyuncu sayısının artması sonrasında Teknik Direktör Metin Diyadin’in yarınki Malatyaspor maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu oldu. Geçen hafta kadroya almadığı Mustafa Çiçek, hafta içinde artan performansı ile formaya göz kırparken, Diyarbakırspor maçının yıldızı Riberio’nun da ilk 11’i zorladığı kaydedildi. Defansta ise Kürşat’ın oynayıp oynamayacağı merak ediliyor

Yorum

• Rizespor :0 - 1 Malatyaspor
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,
                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ne oldu böyle rizeye

Yorum

• Bu metin diyadınden birsey olmaz..anlamıyor sansa Oftası cıkardı..Görkem ,Ömer Ates,Kürsat Neden 11 de yok..amacı ne düsürmekmı rizeyi ne yapmaya calısıyor..defansın bel kemıgı olan görkem kürsat oynatılmazmı..

Yazık okadar harcanan paralara yine hüsranla bıtecek sezon

Yorum

• Daha erken arkadaşlar rize çıkacaktır ordan ben inaniyorum ...
                      SÜRMENELİİİ...
                      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• çıksa da çıkmasa da Metin Diyadine güvenip onunla devam etmeleri lazım, istikrar şart...geçen hafta deplasmanda alınan üç puan bu hafta evdeki yenilgiyle ne kadar anlam kazandı...olur böyle şeyler

Yorum

• 6 hak olsa kullanırdım! Ç. Rizespor Teknik Direktörü Diyadin: 3 oyuncu değiştirme hakkını kullandım ama…
                          Diyadin: Nasıl düzelecekse, ne gerekiyorsa, onu yapacağız. Çözüm bulacağız
                          SORUMLU BENİM
                          Sahasında Malatyaspor’a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'da Teknik Direktörü Metin Diyadin, arzulanan futboldan uzak bir görüntü çizdiklerini belirterek, ''İlk yarı kötü bir oyun sergiledik. Üç oyuncu değiştirme hakkını da kullandım. 6 oyuncu değiştirme hakkım olsa onu da kullanırdım. Çünkü beklenen futbol yoktu. İkinci yarı biraz kıpırdama oldu ama galibiyeti getirecek oyunu oynamadık ve sonuçta mağlup olduk. Mağlubiyetin sorumlusu benim. Çaykur Rizespor'un düzelmesi için üzerime düşeni yapmaya hazırım'' dedi.
                          TELAFİSİ YOK
                          Ligde geride kalan 6 haftada iyi futbol oynamadıklarını ifade eden Diyadin, ''Sadece iki hafta iyi futbol ortaya koyduk. Diğer 4 haftada beklenen futbolu oynayamadık. Gerçek gücümüz ve yerimiz bu değil'' diye konuştu. Sahalarında kaybedilen puanın telafisi olmadığını kaydeden Diyadin, ''Malatyaspor maçında kaybedilen üç puanın hiçbir şekilde telafisi yok. Eğer Turkcell Süper Lig'e yükselmek istiyorsanız sahanızda kaybetmeyeceksiniz. Nasıl düzelecekse, ne gerekiyorsa, onu yapacağız. Çözüm bulacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum

• Kendi sahanda Malatya gibi bir takıma uyenildi ya rize...diyarbakır maçını izlemiştim zor bela ribeiro kurtarmıştı.Rizenin yattarası da ribeiro aslında..
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Son gülen biz Olacağız Başkan Çakır: Kardemir Karabükspor maçını kazanarak yeni bir hava, moral yakalamalıyız
                                AVANTAJ KAYBETTİK
                                Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Kadir Çakır, Kardemir Karabükspor maçını kazanarak ligde çıkış yakalamak istediklerini söyledi. Çakır, ligde geride kalan haftalarda telafisi zor puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, ''Zaman zaman iyi oynayamayıp puan kayıpları yaşadık. Ancak bazen iyi oynamamıza rağmen puan kaybettik. Bu da bizim Süper Lig'e yükselme mücadelemizde rakiplerimizi avantajlı duruma getirdi. Gerçek gücümüzü sahaya yansıtarak rakiplerimizle aramızdaki puan farkının açılmamasını sağlamalıyız'' dedi.
                                YENİ BİR HAVA
                                Artık puan kaybı yaşamak istemediklerini ifade eden Başkan Kadir Çakır, ''Kardemir Karabükspor maçını kazanarak çıkış yakalamak istiyoruz. Bu önemli deplasmandan 3 puan çıkartıp yeni bir hava, moral yakalamalıyız. Bu maçın dönüm maçımız olacağına inanıyorum. Bu maç ve bu maçın ardından alacağımız başarılı sonuçlarla ligde üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Camiamız merak etmesin, bu yarışı önde bitireceğiz. Şu anda üzgünüz ama son gülen biz olacağız'' diye konuştu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X