Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak merNoir53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerede Kupasında yaptığımız diğer maçlarda Kasımpaşayı Şadinin golüyle 1-0 yendik , K.Karabüksporla yaptığımız maçta da 1-1 berabere kaldık ( golümüzü yine şadi attı bu performansıyla gerçekten ümit veryio)
    Şadi rizespor altyapısından yetişen bir futbolcu,birkaç takıma kiralık verilmişti sanırım şimdi tekrar yuvada.En verimli zamanı,
    Rize fena değil,ağırlığını koyacaktır lige,
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• rizespor bank asya da süper ligin en guclu adayıdır.

Yorum

• Umarım seneye süper lige yükselirler tekrar.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bu sezon Bank Asya'da en şanslı takım görüyorum Rize'yi.. Çıksınlar tabi ama aynı hataları tekrarlamamayı düşünüyorlarsa
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bugün memleketten gelirken yoldan rizesporun yeni stadyumunun birkaç fotosunu çektim.

Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Çakır'dan iddialı sözler

Çaykur Rizespor Başkanı Kadir Çakır’dan iddialı sözler
              Bank Asya 1. ligi için geri sayım başlarken “Bizim bizden başka dostumuz yok” diyen Başkan Çakır, camiaya seslendi. Transferde yüksek bedeller ödedikleri yönündeki eleştirilere cevap vererek sözlerine başlayan Çakır şunları söyledi: “Transferde en çok para harcayan kulüp olarak dikkat çektik. Ben Rizespor’un başarılı olup yeniden süper lige çıkması için ne gerekiyorsa onu yapıyorum. Bunun için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorum. Futbol takımından beklentilerim büyük. Süper lige çıkmaktan başka bir şey düşünmüyorum. Rizespor için hepimiz çalışıyoruz. Taraftarımızın ve camiamızın gönlü rahat olsun.”

Takım Beklentilerin Üzerinde

Takımın çok verimli ve beklentilerin üzerinde bir kamp dönemi geçirdiğini de ifade eden Başkan Kadir Çakır, “Taraftarlarımızın zevkle izleyecekleri bir takım oluşturduk. Hocamızın isteği ile yapmış olduğumuz transferlerin hepsi beklediğimizden daha kısa sürede takıma uyum sağladılar. Bugüne kadar hem transferlerdeki isabetlik hem de hazırlık kampları son derece iyi geçti. Süreç planladığımız gibi işledi. Bununla da artık ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Rizespor’un her zaman takımına bağlı, güç veren arkasında olan bir taraftar olduğunu biliyorum” dedi.

12 Adam Yerini Alsın

Taraftarın 12 numaralı formayla 12. adam olarak, yılın 12 ayı takımları ile olup destek vereceklerine inandığının altını da çizen Rizespor Başkanı Kadir Çakır, “Ben her zaman söylüyorum. Takım, futbolcu, teknik kadro, başkan ve yönetim iyi olabilir. Ama Rizeliler birbirleri ile dayanışma ve birlik beraberlik içinde olmazsa Rizespor maalesef bir şey yapamaz. Biz büyük Rizespor camiası olarak birlik ve beraberlik istiyoruz. Herkes bu işe sahip çıkacak. Güçlerini birleştiren Rizespor önünde kimse duramaz. Rize’nin dutsu sadece Rizesporlulardır. O yüzden birbirimize çok ihtiyacımız var” diye konuştu.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İNANMAYAN ÇEKSİN GİTSİN
                Rizespor Teknik direktörü, dün futbolcularıyla toplantı yaparak oynayacakları maçlar hakkında bilgi verirken hedefe ulaşma yolunda endişeleri olanların seçimlerini şimdiden yapmasını istedi

Teknik Direktör Metin Diyadin, futbolculara, son durumları, performansları ve ligde oynayacakları maçlar hakkında bilgi verdi. Sezon hazırlıklarının son bölümünü Rize’de sürdüren Çaykur Rizespor’da dün futbolcularıyla toplantı yapan teknik direktör Metin Diyadin oyuncularını motive edici ifadeler kullandı. Toplantıda öncelikle Gerede ve Kartepe kamplarından memnun kaldığının altını çizen genç çalıştırıcı, futbolcularına son durumları, bundan sonra beklediği performansları ve ligde oynayacakları karşılaşmalar hakkında görüş ve uyarılarını dile getirdi.

İyi Kadro Dezavantaj Olabilir
                Lig başlayana kadar kalan zamanı en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade eden Diyadin, “Öncelikle daha çok çalışarak bireysel hataları en aza indireceğiz. Bu yüzden hepinizden çok dikkatli olmanızı istiyorum. Ligdeki ilk 5 karşılaşma çok zor geçecek. 1. Ligin favori takımı olarak gösterildiğimizden içerde ve dışarıda tüm rakiplerimiz bize karşı ayrı bir motivasyonla oynayacak. Ayrıca ligdeki her takımın bir hedefinin olduğunu da asla unutmayın. Biz rakiplere değil kendi işimize bakacağız lige iyi bir başlangıç yapıp ilk 5 maçtan istediğimiz sonuçları almak zorundayız” dedi.

İnananlar Arkamdan Gelsin
                Futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada bazı uyarılarda bulunan Teknik Direktör Metin Diyadin, “Bu takımı oluştururken ince eleyip sık dokuduk. Hepiniz seçilerek alınmış futbolcularsınız. Görevlerinizi ve sorumluluklarınızı çok iyi bilin. Süper ligden düştükten sonra yerden yere vurulan Rizespor’u tekrar ayağa kaldırmak bizlerin elinde. Bu takım Bank Asya 1. liginde ilk iki takımdan biri olarak süper lige çıkmak zorundadır. Bu hedefe ilerleme yolunda endişeleri olanlar seçimlerini şimdiden yapsın. İnananlar arkamdan gelsin. İnanmayanlar çeksin gitsin” diyerek kararlılığını ortaya koydu.

</I>

Yorum

• Rizespor ilk maçını 3-2 kazandı. 1-0 öne geçti 1-1 oldu, 2-1 öne geçti 2-2 oldu ve sonunda zorda olsa olsa 3 puanı hanesini yazdırdı. Tebrik ediyorum Metin hoca ve Rizespor'u.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• başarılarının devamını diliyorum ama böyle son dakikalara bırakmayın bu işi tebrikler
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• iyi başladı rize inşallah en kısa zamanda dönecekler birinci lige

Yorum

• Çaykur Rizespor: 1 Orduspor: 0
                        Fortis Türkiye Kupası maçında ekibimiz Orduspor'u 1-0 yenerek üst tura yükseliyor.
                        Gol dakikası 53
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Oncelıkle Boyle bır Konu actıgınız ıcın tesekkur ederim...

Bazı arkadasların yazdıkları cok üzdü kırıldım.. ben rizede dogdum büyüdüm istanbul takımlarından nefret ederim..Rize 1. Takımım.. he bıde vardır 4 büyükden birini tutan her yerde BENIMDE 2 TAKIMIN TRABZONSPORDUR.. Anadolunun gururu en büyügü Ts gercekler bunlar 6 sampıyonluk kazanmıs...

Üste resım cekılen macta bende vardım rızedekı macta Ts lılerı gorunce sevınmustm tüylerim dıken dıken olmustu..Simdi Bu resımlerı Görünce Yine oyle oldu..

Biz Icımızdekı TS SEVGISI ILE IST oteLımızı Bordo mavi yesıl renklerde booyadık ..

Söyle bir gercek var Kımlıgınde Trabzon yazmadıgı halde Trabzonlu olmadıgı halde cok Trabzon sporLu var her yerde..Benım akrabalarımın Cogu Ts Li rızeden sonra..Sonradan dıyede Bısı yok aynı ıkısıde..
                          En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 05.09.2008, 15:53.

Yorum

• Rize Spor EN Büyük aday bekleyın gelıyoruz..Metin Dıyadın Sampiyon yapmak ıcın geldı takıma..ıs adamları sahp cıkıyor takıma artık hersey güzel olcak..ama ınanın Süper Ligde Kalma Mucadelesınden daha zor İşimiz Burdakı takımlar zehir gibi İşimiz zor ama cıkıcaz

Yorum

• Metin Diyadin 'in gelmesi takımın süper ligi hedeflediğinin göstergesidir..Öyle ya da böyle çıkarlar lige düşünüyorum ..

Yorum

• hayde Rize...

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X