Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevgi içimden geçen herşeyi fazlasıyla yazmışsın
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Hakliyken Haksiz Konuma DÜŞmek Dİye Buna Denİr İŞte. Rsl53 Burda DeĞİl O Gelince Bunlari Yazsaniz Daha İyİ Olur. Trabzonsporlu Olup Trabzonlu Olmayanlarin Sayisini Yabana Atmasaniz Daha İyİ Olur. Trabzon Gİbİ BÜyÜk Bİr Şehrİn TÜm İnsanlarini Ve Sehrİ Yazdiklarinizdan AÇikÇa SezİldİĞİ Üzere Zan Altinda Birakmassaniz Daha İyİ Olur Ve HerŞeyden Önemlİsİ Bİraz Daha Kİbar Olursaniz Çok Daha İyİ Olur. Özellİkle Rsl53 Rİzesporlular Sitesinden Davetle Buraya Gelmis Bir Misafirken. Yazdiklariniza ÜzÜldÜm
      KARADENİZ FİRTUNASI

Yorum

• RSL53'e ait bir cümleye fazlasıyla takıldım ''benim 10 tane Trabzon'lu arkadaşım var sadece ikisi Trabzonspor'lu''

yahu bu rizelileri buraya niye aldılar anlamıyom başlıcam şimdi hepsınden .. adamlar kendi takımlarına sahip çıkmıyorda ben mi sahip çıkacam ve destek verecem onlara.. sinirlenmekten başka bişi olamaz bu yaa o diğer 8 tane köpek oğlu köpek soyu da benzin döküp yakacan canlı canlı

Yorum

• İlk olarak RSL53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz kimsede inkar edemez yapılan yanlışları bunları konuşmak için gelmedim buraya " Rizeli Trabzonsporlulara karşıyım evet hemde aşırı karşıyım, Trabzonspor bizim kardeşimizdir öyle olmalıdır Rizeliysen Rizesporu tutacaksın."
          Şimdi güzel kardeşim öncelikle foruma hoşgeldin diyelim..
          İkincisi keşke bu başlığa baştan sona kadar okuyupta öyle yazsaydın,
          Sana hak verdiğim bir başka konu ise "Rizeliysen rizesporu tutacaksın"kısmı,bu güzel,keşke her rizeli hemşerim aynı şeyi yapabilse.
          Ancak bizi (rizelileri) eleştirme kısmına ise katılamıyacağım hiç kusura bakma.
          Sendeki heyecanı anlıyorum ve tahmin edebiliyorum,ben 15 yıl rizede kalmış biriyim ve inan bana senden çokdaha fazla ,senin tahmin bile edemiyeceğin kadar rizespor fanatiği idim,bu fikrim değiştimi değil tabiiki ama belki değişen fanatiklik kısmı olmuştur yoksa taraftarlığımız aynen devam ediyor,sen ve snein gibiler istemesede kusura bakma devam edecek.
          Biz rize-trabzon içiçe geçmiş iki şehrin kardeş çocuklarıyız,bunu kimse değiştiremez.
          Bizler feneri-beşiktaşı-gs yı tabiiki tutmayıp trabzonsporu tutacağız,bundan doğal ne olabilir.Madem kardeşiz diyoruz kardeşliğin gereğinide yerine getireceğiz,ha kardeşliğe itirazı olan varsa bilmem ama bu başlıkta birkaç aykırı sesin haricinde olduğunuda sanmıyorum ve göremedimde.
          Rizeli hemşerim,ben rizesporuda tutuyorum trabzonsporuda tutuyorum,ne olacak şimdi.
          Trabzonsporu neden tutuyorum biliyormusun,
          Trabzonspor umut olmuştur,trabzonspor ezilenlerin yanında olmuştur,trabzonspor direnişin simgesi ve güce karşı başkaldırının öncüsü olmuştur ve mademki aynı tavanın balıklarıyız,
          İşte ben bundan trabzonsporu tutuyorum,
          Madem kardeşiz ben kendimide seviyorum,kardeşimide seviyorum,bu kadar basit...
          Şu başlıkta rizesporu kötüliyen veya rizespora nfretle bakan birkişi görebildinmi ? belki geçen yıllarda varidi ama şimdi yok,bunun için ne mücadeleler verdik,ne çabalar sarfettik sen bilirmisin...
          Şöyle arkana yaslan ve bir düşün,rizespor-beşiktaş maçında rizeye gelip destek veren trabzonspor taraftarları neye istinaden oraya geldiler ? rizespordan bir menfaatlerimi vardı acaba...bunlar sizi bizi değil ist takımlarını rahatsız eder,trabzonsporla Rizesporun dost taraftarlarının dost ev kardeş olması inan bana ist takımlarını fazlasıyla rahatsız eder işte bunu düşün.
          Bende rizeli olup,ist takımlarını tutanlara karşıyım ama trabzonsporda bizim özbeöz kendi takımımızdır bu böyle biline.
          Ben,trabzon-rize veya rize-trabzon maçından aldığım keyfi başka hiçbirmaçta almam çünkü iki takımımın maçını inanılmaz keyifle izlerim,
          Sen hangi maçta kendi takımı gol yediği zaman goool diye sevinen taraftar gördün ? işte Trabzonspor taraftarı bu kadar asil ve kardeşini tutan ona destek veren yeri geldiğinde gol yediğinde bile goooll diye sevinebilen taraftar ve büyük kulüptür.
          İşte ben bu yüzden Trabzonsporluyum,sen kızsanda kızmasanda trabzonsporluyum bence sende trabzonspora bu gözle bak ve trabzonsporlu ol,rizesporundan asla ödün verme ama trabzonsporlu olmanın onurluğunuda yaşa bence.
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak çamlıhemşinli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakliyken Haksiz Konuma DÜŞmek Dİye Buna Denİr İŞte. Rsl53 Burda DeĞİl O Gelince Bunlari Yazsaniz Daha İyİ Olur. Trabzonsporlu Olup Trabzonlu Olmayanlarin Sayisini Yabana Atmasaniz Daha İyİ Olur. Trabzon Gİbİ BÜyÜk Bİr Şehrİn TÜm İnsanlarini Ve Sehrİ Yazdiklarinizdan AÇikÇa SezİldİĞİ Üzere Zan Altinda Birakmassaniz Daha İyİ Olur Ve HerŞeyden Önemlİsİ Bİraz Daha Kİbar Olursaniz Çok Daha İyİ Olur. Özellİkle Rsl53 Rİzesporlular Sitesinden Davetle Buraya Gelmis Bir Misafirken. Yazdiklariniza ÜzÜldÜm
            TRABZON GİBİ BÜYÜK ŞEHRİN(RİZE GİBİ BÜYÜK ŞEHRİN)
            KARADENİZ FİRTUNASI

Yorum

• Siz inanıyomusunuz yani 10 Trabzon'lundan 8'inin diğer takımları tuttuğunu ?.. Kırmızı kar yağacağına inanırım buna inanmam
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                RSL53'e ait bir cümleye fazlasıyla takıldım ''benim 10 tane Trabzon'lu arkadaşım var sadece ikisi Trabzonspor'lu''

yahu bu rizelileri buraya niye aldılar anlamıyom başlıcam şimdi hepsınden .. adamlar kendi takımlarına sahip çıkmıyorda ben mi sahip çıkacam ve destek verecem onlara.. sinirlenmekten başka bişi olamaz bu yaa o diğer 8 tane köpek oğlu köpek soyu da benzin döküp yakacan canlı canlı
                Bir kişinin buraya gelip yazdığı yazıya heyecanlanıp 30 kişi ona cevap vermeye uğraşıyoruz,azıcık soğukkanlı olun lütfenn.
                Sacit bu arada sende konuştuğun kelimelere dikkat et..Bilmem anlatabildimmi..
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir kişinin buraya gelip yazdığı yazıya heyecanlanıp 30 kişi ona cevap vermeye uğraşıyoruz,azıcık soğukkanlı olun lütfenn.
                  Sacit bu arada sende konuştuğun kelimelere dikkat et..Bilmem anlatabildimmi..
                  o zaman, o kişi site den atılsın bizde rahatlayalım..
                  yoksa beni çok gerginleştirir bu olaylar, kendimi tutamam..

Yorum

• kardeşlik denince, trabzonsporun kaçan golüne üzüldüğümde "sen rizelimisin trabzonlumusun bi karar ver" diye soran arkadaşlarıma rizeliyim ama trabzonda bizimdir dediğim gün aklıma geldi.. böyle bakmak lazım olaya hepimiz aynı denize bakıyoruz sonuçta...

Yorum

• Valla kendimi zor tuttum, nasıl ifadelerdi onlar sacit hocam...

Yazık oluyor koskoca başlıkta onca güzel temennilere...
                      Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak Savaş İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla kendimi zor tuttum, nasıl ifadelerdi onlar sacit hocam...

Yazık oluyor koskoca başlıkta onca güzel temennilere...
                        bende onu diyom zaten, bende güzel şeyler anlatmaya çalışıyom ama buna direnenler var.

Yorum

• Sacit sakin kardeşim sakin...
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Sacit kusura bakma ama illa birisi atılacaksa yazdığınız yazılara bakarsam Rsl53 değil senin siteden atılmanı tercih ederdim. Lütfen bir sinirle aklına geçen düşünceleri(bence geçmesin de) buraya yazma da büyük zorluklarla sağlanan bu kardeşlikler zarar görmesin
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• Sacit arkadaşımıza yüklenmenin bir manası yok burda. Sinirle yazmış olabilir ama Rizelilere değil de TRABZONlu olup ist takımlarını tutanlara sarf etmiştir o kelimeleri. Sinir harbi ile yazmıştır da büyük ihtimal.
                              Yalnız " benim için gs de fb de bjk de TS da aynıdır" diyen bir Rizeli elini kolunu sallaya sallaya burda yazacak öyle mi ... ben buna itiraz ederim . Atın Sacit'i siteden şimdi kalsın bizi ist ezikleri ile aynı kefede değerlendirenler !!!!
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                RSL53'e ait bir cümleye fazlasıyla takıldım ''benim 10 tane Trabzon'lu arkadaşım var sadece ikisi Trabzonspor'lu''

yahu bu rizelileri buraya niye aldılar anlamıyom başlıcam şimdi hepsınden ..
                                Şu yazdığının bir açıklaması varmı sacit ?
                                Bende rizeliyim ne olacak şimdi ?Bendende başlıcanmı veya bu forumda olan tüm rizelilerdende başlıcanmı ?
                                Ayıptır yahu,konuştuğunuz kelimelere dikkat edin Allahınızı severseniz.
                                Yukarda yazdım tekrar yazayım,biri birşey yazıyor 30 kişi cevap vermeye çalışıyoruz,bukadarmı birşeylere kızmak içimizdeki kini nefreti dışa vurabilmek için bahane arıyoruz.
                                Yazık...
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X