hayırlı olsun diyadin ve rize için
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
bölge milliyetçiliği yapmazsanız elle tutulur yanının olduğunu görebilirsiniz.
rizenin belediye takımlarından farkı yok.belediye takımlarını belediyeler destekliyorsa rizesporuda çaykur destekliyor.kendi şehrinde 3. 4. sırada destekleniyorsa bir takım bank asya ligi bile çok.göztepenin amatördeyken rizespordan daha fazla destekleyeni ve forma satışı vardır.
herkes kendi şehrinin takımının süper ligde olmasını ister.amasyaspor süper ligde olsa sevinirim şahsen.çaykur gibi kurumların ve siyasilerinin desteğiyle olacaksa hiç olmasın süper ligde.şehrin normal şartlarda 2. ligi bile kaldırması mümkün değil.eee rizenin ne farkı var o zaman amasyadan,nevşehirden,kendi boyundaki illerden?
gerçek rizesporlu arkadaşlar kırılmazlar umarım.bence gerçek bu.
Yorum
-
rizesporun taraftarı yok diyen arkadaşlara ikinci yarı rizede oynan maçlarda taraftar desteğini göz önünde bulundurmalarını isteyeceğim.2. yarı nerdeyse bütün maçlarda rizespor stadyumu full çekti ama destekte bir yere kadar..size sorarın trabzonsporumuzun şu anki durumunu göz önünde bulundurarak maçlarını izlemek sizlere zevk veriyormu malum en son gençler maçında avni aker neredeyse sıfır taraftar çekecekti.. yani demek istediğim destek takımın başarısına bağlı takım iyiyse destek süper oluyor ama kötü gittiğinde malaesefki taraftar stadyuma gelmiyor.. rizespor taraftarının ikinci yarıdaki vermiş olduğu destek ligin ilk yarısındaki son beş haftadaki başarıya bağlıyorum.. neyse rizespor taraftarı 2. ligde takımına daha sahip çıkacaktır buna adım gibi eminim önceki senelerde olduğu gibi allahın izniyle seneye tekrar süper lige çıkacağız.. hatta gönül 5 karadeniz takımından 3 ünün süper lige çıkmasından yana ...seneye şampiyon karadenizden
Yorum
-
Yorum
-
Taraftar sayısı önemli ama sadece kıstas bu olamaz.Eğer takımların birinci ligde oynamaları için kendi şehirlerinde taraftar saysı 1. olacak dersen süperligi 6-7 takımla oynamak zorunda kalırız.İlk olarak EMHOTEP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebölge milliyetçiliği yapmazsanız elle tutulur yanının olduğunu görebilirsiniz.
rizenin belediye takımlarından farkı yok.belediye takımlarını belediyeler destekliyorsa rizesporuda çaykur destekliyor.kendi şehrinde 3. 4. sırada destekleniyorsa bir takım bank asya ligi bile çok.göztepenin amatördeyken rizespordan daha fazla destekleyeni ve forma satışı vardır.
herkes kendi şehrinin takımının süper ligde olmasını ister.amasyaspor süper ligde olsa sevinirim şahsen.çaykur gibi kurumların ve siyasilerinin desteğiyle olacaksa hiç olmasın süper ligde.şehrin normal şartlarda 2. ligi bile kaldırması mümkün değil.eee rizenin ne farkı var o zaman amasyadan,nevşehirden,kendi boyundaki illerden?
gerçek rizesporlu arkadaşlar kırılmazlar umarım.bence gerçek bu.
Yorum
-
Rize..
Daha ne diyeyim sana süper ligte tutunamadın...
Trabzonsporla elele çıkacaktınız zorlu yolları.
Yorum
-
amacım tartışma çıkartmak değil.şehrin ekonomik durumuna,hemşehrilerinden destek durumuna özelliklede çaykurun bir takıma arka çıkmasına bakınca rizespor hakkındaki düşüncelerim böyle oluşuyor bende.İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar sayısı önemli ama sadece kıstas bu olamaz.Eğer takımların birinci ligde oynamaları için kendi şehirlerinde taraftar saysı 1. olacak dersen süperligi 6-7 takımla oynamak zorunda kalırız.
rizespor trabzonspora nereden kardeş oluyor onuda anlamış değilim.rize ili trabzon iline komşudur sadece.kendini bilmez bazı rizelilerin(diğer rizeli arkadaşlar alınmasın) trabzonlular hakkında forumlarda ve gerçek hayatta söyledikleri beni(trabzonlu olmamama rağmen)bile kızdırıyor.
bu konuda daha fazla yazmayayım bazılarınca rize düşmanı olarak anlaşılacağım
beni trabzonspor ilgilendirir gerisi teferruat bile değil...
Yorum
-
Rizede heyecan kalmamıştı inşallah seneye o heyecanla süper lige dönerler ayrıca bank asya ligi için alabıleceklerı en ıyı hocalardan bırını aldılar........Maddi olanakları sınırlı olan şehirlerin bu açığı sponsorla kapatmaları da gayet normal ..Ayrıca TRABZONSPORA boşuna anadolunun abisi demiyolar ,evet Rize bizim kardeşimiz ama Nevşehirde,Amasyada,Sakaryada,Kocaelide ,Samsunda bizim kardeşimiz ..Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil.
adrenalinn
Yorum
-
rize yine yenildi...1-0...
Yorum
-
Rize-Trabzon komşu değil,içiçe girmiş ve sadece karayolları tabelasının ayırdığı iki kardeş şehirdir.İlk olarak EMHOTEP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleamacım tartışma çıkartmak değil.şehrin ekonomik durumuna,hemşehrilerinden destek durumuna özelliklede çaykurun bir takıma arka çıkmasına bakınca rizespor hakkındaki düşüncelerim böyle oluşuyor bende.
rizespor trabzonspora nereden kardeş oluyor onuda anlamış değilim.rize ili trabzon iline komşudur sadece.kendini bilmez bazı rizelilerin(diğer rizeli arkadaşlar alınmasın) trabzonlular hakkında forumlarda ve gerçek hayatta söyledikleri beni(trabzonlu olmamama rağmen)bile kızdırıyor.
bu konuda daha fazla yazmayayım bazılarınca rize düşmanı olarak anlaşılacağım
beni trabzonspor ilgilendirir gerisi teferruat bile değil...
Belkide türkiyenin hiçbir iki ilinde olmadığı kadar evlilikler neticesi akrabalık bağları oluşmuş iki kardeş şehirdir.
Rizesporu,rizespor yönetimini,oyuncuları ve hatta taraftarlarını eleştirin eleştiri sınırları içinde,eleştirinki yanlışları bulup doğruları gösterebilelim.
Ancak Rizeli'yi-Trabzonluyu ve rize-trabzon kardeşliğini burada tartışmaya açmayın,açanlarda ard niyet ararım !!!
Sanırım bukadar cevap size ve sizin gibi düşünenlere yeter...Daha fazlasını yazıp boşyere tartışma ortamı oluşturmak istemiyorum...Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum