Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendi Düşen Ağlamaz

Yazık oldu.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rizespor camiası var mı ki!

Lafı dolandırmaya gerek yok, söyleyelim en baştan söyleyeceğimizi. Rizespor’un ligden düşmesi için onlarca neden söyleyebilirsiniz ama liste başı neden RİZELİLERİN RİZESPORLU OLMAMASI’dır.

Bir kent takımı eğer o kentliler tarafından sahiplenmiyorsa, o kentliler, kulüplerini ikinci, üçüncü sıralara koyuyorsa, o kentin en büyük değeri de böyle sessiz sedasız bir alt kümeye düşer, birkaç cılız ses dışında kimseden de tepki gelmez.

Takım var, kulüp de var ama camia yok. Camia olmak başka bir şey.
      Varsa da çok sınırlı bir ve sadece Rize iliyle sınırlı kalan bir camiadan söz edebiliriz. Oysa Rize’nin asıl gücü Rize dışında. Denizcilik sektöründen inşaat sektörüne kadar hemen her alanda lider Rizeliler görürsünüz. Ama lider Rizesporlular göremezsiniz! Kendileri o dünyanın süper ligindedir, kulüpleri ise bir alt kümede.

Bir zaman elime Rizeli işadamlarının olduğu bir yıllık geçmişti. Yıllıkta işadamlarına sorulan bir soru da hangi takımı tuttuğuydu? Maalesef büyük küçük işadamlarının hemen hepsi ikinci takım olarak Rizespor’u belirtiyordu.(Birinci takımlar belli.)

Şimdi Rize’yi Rize dışında temsil eden sivil toplum örgütlerinin başındakiler ve işadamları Rizespor dışında bir takım tutuyorsa, bunun adı yalnız bırakılmaktır. Şampiyonluk ve kümede kalma mücadelesinde Rizeli işadamlarının gözü kulağı İstanbul’da değil, Kayseri’de olmalı.

Kaç Rizeli işadamı destek için Kayseri’ye gitti? Rize’nin kümeden düşeceğinin işaretlerinin verildiği bir ortamda neden Rizeli işadamları İstanbul’da toplanıp Rizeliyiz, Rizesporluyuz demedi, diyemedi?

Rizeliyim derken büyük bir özgüvenle söyleyeceksiniz ama sıra Rizespor’a geldiğinde Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Bursa maçları Rizespor’unuzdan önemli olacak. Rizeli olmayı önemseyecek, Rizesporlu olmayı göz ardı edeceksiniz. İstanbul kulüplerinin o kendine has ışıltılı dünyasında olmak uğruna kent takımınıza sırtınızı dönecek, Rizespor’un düştüğünü bile bilmeyeceksiniz. Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın maçlarına özel uçaklarla turlarla gideceksiniz, Rizespor’un maçlarını radyodan bile dinlemeyeceksiniz.

Rizespor’u Rizeliler düşünmese kim düşünür? Trabzonspor düşünsün deniyor. Trabzonsporlular, Rizespor düşmesin diye kamuoyu oluşturacak, Rizeliler İstanbul’un hizmetinde olacak. Bu mudur Rizelilik, Rizesporluluk?

Sonra Rize düşünce suç yine Trabzonspor’un olacak. Yok onu yenmedi, buna puan verdi. Bu Bizans oyununun ta kendisidir. Rizespor ligde rahatken, ‘Trabzon-Rize birbirini sevmez’ jargonunu yayarlar. Aynı kişiler Rize düşünce de suçu Trabzonspor’a atarlar. Bu insanlar ve çevreler kötü niyetlidir ve maalesef içimizdedir.

Son olarak şunu söyleyelim; Rizespor’un sayın basın sözcüsü ‘Üzerimizi oyunlar oynadılar ve bizi düşürdüler. Bunu bir kenara yazdık’ dedi.

Bu hep böyle olmuyor mu zaten? Siz bunu bir kenara yazın ama şunları da yazın;
      Rizeli olup da Rizesporlu olmayan, Rizespor’un düşmesine neden olan kulüplere hizmet eden işadamı, sanayici, spor adamlarını bir kenara yazın.

Dikkat ettiniz mi, hiç futbol takımından, teknik direktörden bahsetmedim bile. Düşünün artık!

Aytekin AKAY (Ajansspor)

Pek haksız görünmüyor yazar arkadaş. Bizim ve Rizespor taraftarlarının birlikteliği kadar bu beyefendiler de birlik oluştursa, Karadenizin önünde İstanbul yıllarca eğilmek zorunda kalır.
      Yazar isim vermemiş ama ben aklıma gelenleri sıralayayım.
      Rizeli Başbakan'ın takımı denilince aklımıza önce Fb, sonra kasımpaşa geliyor...
      Ergun Gürsoy denilen adam gs nin kapısından ayrılamıyor.
      Bir de Şadan ve İhsan Kalkavan'lar vardı hatırladığım kadarıyla ama Rizesporlu olarak hatırlamıyorum onları da...
      Bu yazıyı buraya koymasanız kaçıracakmışım.

Aytekin'in eline sağlık çok güzel yazmış. Medya "sempatiği" Abdurrahim Albayrak, Galatasaray yönetimine giremeyince ağladığının onda birini Rizespor küme düşünce ağlamış mıdır? Ya da acaba Rizespor'un küme düştüğünden haberi var mı?
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yazıyı buraya koymasanız kaçıracakmışım.

Aytekin'in eline sağlık çok güzel yazmış. Medya "sempatiği" Abdurrahim Albayrak, Galatasaray yönetimine giremeyince ağladığının onda birini Rizespor küme düşünce ağlamış mıdır? Ya da acaba Rizespor'un küme düştüğünden haberi var mı?
        Haberi yoktur Tunga abi.Şu an reklam çekimleriyle uğraşıyor kendileri
        Colmandante

Yorum

• Bu sayfada iyi gitmeyen bazı şeyler var,çözemedim henüz.

Rize'de yaşayanların öncelikle takıma sahip çıkmadıkları,bilakis takoz oldukları,sezon başında hocayı kaçırdıkları,futbolculara hakaretler ettikleri herkesin malumudur.

Bu bir sorundur,sorunların kaynağıdır.

Kimseyi, başka takımı tuttuğu için suçlayacak kadar mantıklı,ikna edici bir izahım yok.Suçlamıyorumda kimseyi.

Ancak Rizede 5000 tanede olsa Rizesporlu var ise ve bu başlık bu 5000 kişinin takımına en kötü günde verdiği desteğe artı destek amacıyla açılmış ise;Rizeli iş adamı-ları,klişesinden bir an evvel kurtulmamız şarttır.

Ki;bu işadamı ve siyasetçiler için söylüyorum;ne onlar bizi nede biz onları ilgilendirmiyoruz bu anlamda.

Ben o 5000 kişi ile gönül bağımı kuvvetlendirmek mecburiyetindeyim.

Diğerleri benim için sadece FB,BJK,GS taraftarı,onların üzünçleride sevinçleride umrumda değil.

Not:5000 sadece örnektir.

Yorum

• o beşbin kişi gerçekten var mı. seneye orada olacaklar mı. yoksa lig tvden gs fb bjk maçlarını izleyip sevinecek yada üzülecekler mi.

Yorum

• madem arkadaşlar rizeliler 3 ezikleri tutar diyorsunuz trabzonsporu desteklemediklerinide biliyorsunuz adamlar tam bir fb li kimse kusura bakmasın ben bunları nevşehirden bilen biri olarak hiç üzülmedim şahsen güle güle rize...(önce şehir kendi takımına sahip çıkacak...)
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Rize Metin Diyadin'i getiriyormuş hocalığa.Çok doğru bir tercih bana göre.Geçen sene Oftaş'ın çıkmasında en büyük pay onundu.Bu sene de Eskişehirde iyi işler yaptı fakat Sergen yüzünden gönderildi.Rize'yi tekrar süperlige çıkartabilcek kapasiteye sahip.Tabi Rize'nin destek olması lazım.
                Colmandante

Yorum

• Ordu ve Bolu ilk altıya girerse belki biri Süper lige çıkar.Seneye Rize ve Giresun banko Süper lige çıkacaklar.
                  Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Bu işler temenni ile rica ile olmuyor.Gerçekleri görmek lazım.Son yıllarda küme düşecekler arasında olupta son anda kurtulan hep ne hikmetse RİZE olmuştur.Ama çekirge sağır artık duymaz oldu.Bende üzüldüm ama yapacak başka bişey yok.
                    ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• Takım tutulmaz bu aşk işidir sevda işidir.

İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar haklı ...Rizede rizesporun taraftarı yok nerdeyse önce istanbul takımlarını bıraksınlar kendi takılarına baksınlar ..Ötesi zaten gelir rizespor seneye çıkar inşallah ...
                      İstanbul takımlarını tutmak en kestirme yol.NASILSA HER ÜÇ SENEDE BİR ŞAMPİYONLUK GÖRÜYORLAR.Bizde kaç yirmi daha bekleriz bilemem ama inşallah bekletmezler
                      ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• DİYADİN: Ç.RİZESPOR İLE ANLAŞTIK Rize - </B>Türkcell Süper Lig'den düşmesi kesinleşen ve teknik direktör Erdoğan Arıca ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, Metin Diyadin ile prensipte anlaştı. Diyadin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'u tanıdığını belirterek, 'Karşılıklı görüşmelerimiz oldu. Prensipte Çaykur Rizespor ile anlaştık.
                        Kalan iki haftada takımı izleme fırsatım olacak. Daha önce de takımı yakından takip ediyordum. Her şey resmi sözleşmenin ardından belli olacak'' dedi. Takımdan gidecek kalacak futbolcuları konuşmanın şu anda doğru olmadığını ifade eden Diyadin, ''Ortada resmi bir şey yok. Ama ben Çaykur Rizespor'u seven ve yakından takip eden bir kişiyim. Gerek duyuldukça fikirlerimi her zaman söylerim. Resmi işlemlerden sonra her şey çok daha net olacak'' diye konuştu.
                        -SERGEN'İN ESKİŞEHİRSPOR'DAN AYRILMASI-
                        Sergen Yalçın'ın kendisi ile kadro pazarlığı yaptığı gerekçesi ile kulüpten ayrıldığı yolundaki söylemler konusunda da Diyadin, şunları söyledi: ''Ben her çalıştırdığım takımda kulübümün başarısı için mücadele ettim. Başarılar, kişilerle kazanılmaz, kulübün başarısıdır. Kararları her zaman yönetim verir.
                        Ama kulübün başarısı için inandığım kararımın da arkasında dururum. Sergen defterini kapattım, artık geleceğe bakıyorum.'' Diyadin, Sergen Yalçın'ın Eskişehirspor'dan ayrılmasını değerlendirmesinin yanlış olacağını da sözlerine ekledi.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• rizesporun şimdiye kadar süper ligde olması hataydı.50-60 bin nufuslu bir şehrin bunca yıl siyasiler ve çaykurun;yöre insanın emekleriyle trilyonlar alan topçular alması ancak bizim gibi ülkelerde olabilecek birşeydir.trabzonspora bu işten ne zararı ne faydası vardır.kaç yıldır süper ligdeler hala doğru düzgün taraftarları oluşmamış.amatördeki göztepe,sakarya,eskişehir,kocaeli...rizeden daha fazla hak ediyor süper ligi.

Yorum

• ne alakası var. Rizesporun ne eksiği var onlardan.
                            ligde belediye takımları dururken Rizespormu hak etmiyor ligi.
                            ligde istanbul takımlarının taşeronluğunu yapan kulüp var birsürü. onlar olmasın madem ligde.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak EMHOTEP tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              rizesporun şimdiye kadar süper ligde olması hataydı.50-60 bin nufuslu bir şehrin bunca yıl siyasiler ve çaykurun;yöre insanın emekleriyle trilyonlar alan topçular alması ancak bizim gibi ülkelerde olabilecek birşeydir.trabzonspora bu işten ne zararı ne faydası vardır.kaç yıldır süper ligdeler hala doğru düzgün taraftarları oluşmamış.amatördeki göztepe,sakarya,eskişehir,kocaeli...rizeden daha fazla hak ediyor süper ligi.

yanlış düşünüyorsunuz;elle tutulur bir yanı yok bu söylediklerinizin.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• rizesporu bu hallere düşürenler utansın gitmiş gsnin reklamında oynuyor albayrak git memleketinin takımına başkan ol takımın küme düşmesin bu albayrakların hepsi mi böyle acaba bizim albayrağı göndermesek bizide düşüreceklerdi...
                                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X