Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence en önemli neden zengin nüfuzlu insanların takıma sahip çıkmaması.... ikinci olarak şehrin takımı bağrına basmaması bir çok maçını izledim insanlar yenilen bir golden sonra sürekli tepki gösterdiler takımın moralini bozdular.... rakipler için cehennem olması gereken stadyum 1 puan alanların üzüldüğü bir mekan haline geldi....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bunu biz söyleyince de Rize düşmanı oluyoruz nedense.
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• güle güle rize ...
        yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          rizesporun LEMI CELIK ile 2.ligde bölgenin futbolculariyla yeniden yapilanmasinin gerekdigine inaniyorum

Lemi Çelik, ne alaka??? Bu işi çok mu iyi bilir?
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün akşam Karadeniz Tv'de Rizespor ''neden düştü ?'' tartışıldı, o kadar çok birbiriyle alakasız şey söylendi ki ben neden düştüğünü anlayamadım program sonunda şunu iyice anladım ki Rizeli dostlarımız belli kişiler dışında takımlarına yeterince sahip çıkmıyorlar, programa telefonla bağlananların % 90'ını Trabzonsporlu taraftarlardı....bence düşmekten daha acı olan Rizespora desteğin ne yazık ki Rizelilerden gelmemesi....
            Geçen akşam gs-fb maçından sonra bütün illerdeki gslilerin kutlamalarını gösteriyordu...Rizeyide gösterince bi garip oldum ...Rizespor küme düşüyor, kimsenin umurunda değil ..herkes kutlama yapıyor ...Cengiz abime katılıyorum ..Rizelilerin büyük kısmının takımları konusunda bu kadar vurdum duymaz olması çok kötü...
            ancak ne olursa olsun ..Rize'nin gelecek sezon süper lige çıkacağına inanıyorum
            BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• Ben Rize'de dört yıl kaldım ve gerçek Rizespor taraftarı görmedim.Taraftar olanlar devşirme ya fb li ya gs li ya bjk lı ki bjk lı sayısı en az olan kitle.Rizespor ligden düşmesi gerçek manada bize zarardır. şimdi es es çıkar yada başka x bir takım bu deplasman olur bizim için git gel maliyetler vs.Rizedekiler için fb gs bjk yı izleyememektir tek sorun.Çaykurun desteği olmasa Rize iki senede cumburlop üçüncü lige.Taraftar diye bir olay yok orda.Kim sahip çıkacak ki.Biz çıkarız desem bu biraz hayalcilik olur yeterince sıkıntımız var zaten.Ama şu bir gerçek ki Bjk maçında büyük taraftarın orada yerini alması ayrı bir tat verdi bana.Yağmasakda gürledik.
              En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
              Erdal Hoş

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Rize'de dört yıl kaldım ve gerçek Rizespor taraftarı görmedim.Taraftar olanlar devşirme ya fb li ya gs li ya bjk lı ki bjk lı sayısı en az olan kitle.Rizespor ligden düşmesi gerçek manada bize zarardır. şimdi es es çıkar yada başka x bir takım bu deplasman olur bizim için git gel maliyetler vs.Rizedekiler için fb gs bjk yı izleyememektir tek sorun.Çaykurun desteği olmasa Rize iki senede cumburlop üçüncü lige.Taraftar diye bir olay yok orda.Kim sahip çıkacak ki.Biz çıkarız desem bu biraz hayalcilik olur yeterince sıkıntımız var zaten.Ama şu bir gerçek ki Bjk maçında büyük taraftarın orada yerini alması ayrı bir tat verdi bana.Yağmasakda gürledik.
                Aynen katılıyorum bende rize de maç izledim adamların benim kadar umurlarında değildi kaybetmek.Kesin olan şudur ki ,şehir başka takımlara ilgi duyduğu sürece sonuç bellidir trabzonun başarısında şehirin kenetlenmesi vardı.Sıvasta da durum aynı adamlar gs nin galibiyetini sıvasta kutlayıp birde sıvasın şampiyonluğundan bahsediyor zavallılar bu kafa da devam ettikçe önümüzde ki yıllarda onlarda hezimete uğrayacaktır

Yorum

• Arkadaşlar haklı ...Rizede rizesporun taraftarı yok nerdeyse önce istanbul takımlarını bıraksınlar kendi takılarına baksınlar ..Ötesi zaten gelir rizespor seneye çıkar inşallah ...
                  SÜRMENELİİİ...
                  https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Şu ana kadar karşılaşmış olduğum hiç bir Rizeliden hangi takımı destekliyorsun sorusunun karşılığında cevaben Rizespor diye duymadım.Rize'de Rizespor hep 2. takım muamelesi gördü.İnşallah taraftar,yöneticiler elele verir ve Rizespor u tekrardan süper lig de izleriz.
                    Sen ağlat biz severiz seni...
                    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                    ts_mania

Yorum

• Rize'yi ve yöreyi bilen biri olarak,2.ve 3.ligdeki ve hatta amatördeki maçların yükselen raitingini gördükçe,süper ligdeki bu cazibesizliğe bir anlam verememekteyim.

Bu açıdan irdelenmeli Rizesporluluk.

Aklıma gelen Yasinin satılması.Takımdaki Rize'li oyuncu azlığı.

Takımın taraftarı olmalı bazı futbolcuların.Yoksa yemiyor.

Yorum

• bi taneside ağlıyordu utanmadan ğs yönetimine almamışlar beyi ona buna uşak olacaklarına memleketlerine sahip çıksınlar biraz...

Rizede bende kaldım sevdiğim yerdir düşmelerine üzüldüm belkide kendilerinden çok...

Yorum

• seneye çıkacaklarına inanmak istiyorum ama çok topçu lazım bu takıma devre arası 2 iyi defans bir forvet alabilselerdi bu halde olmazlardı erdoğan arıcayı bu takımın başına niye getirdiler hala da anlamış değilim erdoğan arıca demek takımı kümeye oynatmak demek
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lemi Çelik, ne alaka??? Bu işi çok mu iyi bilir?
                            lemi celik teknik trektörlük egidiminin ingilizlerin önde gelmis klüplerinde yapmisdir. kendisinin teknik trektörlük egitimi gayet iyidir.
                            bülent uygun sezone baslamadan bu isi ne kadar biliyordu ki sivasi zirveye tasidi?
                            benim türk futbolunda anlamadigim bazi seyler var bi düsünün bunu yapmayan bi takimda yok bi takimda görev yapmis bi adam aradan 1-2 gecmeden calistirdigi takimi gene calistiriyor maden iyiydi neden kovdunuz maden kovuyorsunuz neden tekrar aliyorsunuz bu türk takimlarinda var olan bisey. neden lemi celik gibi heyacani hevesi olan adamlara güvenmiyoruzda hep bildik adamlara inaniyoruz güvenc kurtar in kac takim düsürdügünü saydiniz mi? erdogan aricanin düsürdügü tek takim rize mi? bölgenin evleti olarak bölgeyi insanini iyi taniyan biri olarak vede karedenizde seve seve calisacak biri olarak lemi celik kardesimiz bu is icin gayet dogru bi secim olacakdir

Yorum

• Rizespor camiası var mı ki!

Lafı dolandırmaya gerek yok, söyleyelim en baştan söyleyeceğimizi. Rizespor’un ligden düşmesi için onlarca neden söyleyebilirsiniz ama liste başı neden RİZELİLERİN RİZESPORLU OLMAMASI’dır.

Bir kent takımı eğer o kentliler tarafından sahiplenmiyorsa, o kentliler, kulüplerini ikinci, üçüncü sıralara koyuyorsa, o kentin en büyük değeri de böyle sessiz sedasız bir alt kümeye düşer, birkaç cılız ses dışında kimseden de tepki gelmez.

Takım var, kulüp de var ama camia yok. Camia olmak başka bir şey.
                              Varsa da çok sınırlı bir ve sadece Rize iliyle sınırlı kalan bir camiadan söz edebiliriz. Oysa Rize’nin asıl gücü Rize dışında. Denizcilik sektöründen inşaat sektörüne kadar hemen her alanda lider Rizeliler görürsünüz. Ama lider Rizesporlular göremezsiniz! Kendileri o dünyanın süper ligindedir, kulüpleri ise bir alt kümede.

Bir zaman elime Rizeli işadamlarının olduğu bir yıllık geçmişti. Yıllıkta işadamlarına sorulan bir soru da hangi takımı tuttuğuydu? Maalesef büyük küçük işadamlarının hemen hepsi ikinci takım olarak Rizespor’u belirtiyordu.(Birinci takımlar belli.)

Şimdi Rize’yi Rize dışında temsil eden sivil toplum örgütlerinin başındakiler ve işadamları Rizespor dışında bir takım tutuyorsa, bunun adı yalnız bırakılmaktır. Şampiyonluk ve kümede kalma mücadelesinde Rizeli işadamlarının gözü kulağı İstanbul’da değil, Kayseri’de olmalı.

Kaç Rizeli işadamı destek için Kayseri’ye gitti? Rize’nin kümeden düşeceğinin işaretlerinin verildiği bir ortamda neden Rizeli işadamları İstanbul’da toplanıp Rizeliyiz, Rizesporluyuz demedi, diyemedi?

Rizeliyim derken büyük bir özgüvenle söyleyeceksiniz ama sıra Rizespor’a geldiğinde Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Bursa maçları Rizespor’unuzdan önemli olacak. Rizeli olmayı önemseyecek, Rizesporlu olmayı göz ardı edeceksiniz. İstanbul kulüplerinin o kendine has ışıltılı dünyasında olmak uğruna kent takımınıza sırtınızı dönecek, Rizespor’un düştüğünü bile bilmeyeceksiniz. Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın maçlarına özel uçaklarla turlarla gideceksiniz, Rizespor’un maçlarını radyodan bile dinlemeyeceksiniz.

Rizespor’u Rizeliler düşünmese kim düşünür? Trabzonspor düşünsün deniyor. Trabzonsporlular, Rizespor düşmesin diye kamuoyu oluşturacak, Rizeliler İstanbul’un hizmetinde olacak. Bu mudur Rizelilik, Rizesporluluk?

Sonra Rize düşünce suç yine Trabzonspor’un olacak. Yok onu yenmedi, buna puan verdi. Bu Bizans oyununun ta kendisidir. Rizespor ligde rahatken, ‘Trabzon-Rize birbirini sevmez’ jargonunu yayarlar. Aynı kişiler Rize düşünce de suçu Trabzonspor’a atarlar. Bu insanlar ve çevreler kötü niyetlidir ve maalesef içimizdedir.

Son olarak şunu söyleyelim; Rizespor’un sayın basın sözcüsü ‘Üzerimizi oyunlar oynadılar ve bizi düşürdüler. Bunu bir kenara yazdık’ dedi.

Bu hep böyle olmuyor mu zaten? Siz bunu bir kenara yazın ama şunları da yazın;
                              Rizeli olup da Rizesporlu olmayan, Rizespor’un düşmesine neden olan kulüplere hizmet eden işadamı, sanayici, spor adamlarını bir kenara yazın.

Dikkat ettiniz mi, hiç futbol takımından, teknik direktörden bahsetmedim bile. Düşünün artık!

Aytekin AKAY (Ajansspor)

Pek haksız görünmüyor yazar arkadaş. Bizim ve Rizespor taraftarlarının birlikteliği kadar bu beyefendiler de birlik oluştursa, Karadenizin önünde İstanbul yıllarca eğilmek zorunda kalır.
                              Yazar isim vermemiş ama ben aklıma gelenleri sıralayayım.
                              Rizeli Başbakan'ın takımı denilince aklımıza önce Fb, sonra kasımpaşa geliyor...
                              Ergun Gürsoy denilen adam gs nin kapısından ayrılamıyor.
                              Bir de Şadan ve İhsan Kalkavan'lar vardı hatırladığım kadarıyla ama Rizesporlu olarak hatırlamıyorum onları da...
                              En son bkandil tarafından düzenlendi; 01.05.2008, 11:26.

Yorum

• Normal Rizespor'un bu hallere düşmesi.Araştırma yapılmış.Rize'nin %65-70'i feneri tutuyormuş.Geri kalanlar da Trabzonspor, bjk, gs ve rizespor taraftarıymış.
                                Dün gazetede okudum.Kadir Özcan'la görüşüyorlarmış.Keşke Kadir hocayı alsalar.Kesin dönerler süperlige.Eğer Kasımpaşa bırakmasaydı onu şu an süperligdeydiler.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X