Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflu_ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cumhur efendi ben bjk maçını 90 dakka izledim 1.2 yeniksin hala küme düşüyorsun hala maç berabere miş gibi takım rahat son dakikalarda kaleci dahi gole gidecek yerde ruh yok 2 kişi atak yapıyor o durumdaki takım 11 kişi ile go aramazmı son dakika hala forvet atakta onlarında gol atmaya niyeti yok Rizeyi 17 takım değil futbolcuları düşürmek için herşeyi yaptı resmen takımı pravoke ettiler bence yönetim takımı kompile değiştirsin cumhurda dahil
    geçen sene Erciyesin oynadığı gibi bi oyun oynasalar neyse ama ligde kalmak için haftalardır hiçbi çırpınış göstermeyen ruhsuz futbolcular Rizesporu düşürdü 17 takım değil.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Rizespor taraftarlarina duyurulur bu aksam Karadeniz Tv de Rizespor enine boyuna konusulacakmis taraftarlarda katilacakmis programa, saat 20:30 baslayacak.
      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Gerçekten yazık oldu...
        Kıytırık Oftaş bile ligde kalırken Rize'nin gidişi üzdü beni.
        Seneye 4 Ankara 4 İstanbul takımı olacak ligde ama Karadeniz bölgesinden 1 tane..
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• 1453

eski işleri kaşımanın anlamı yok. Trabzonspor elinden geleni yaptı. busene kendine bile faydası yoktu . herşey ortada. tüm kalbimizle Rizepsoru destekledik ama olmadı.

bu dostluğa en ufak gölge düşürecek mesajlar silinecek devamı halinde o kişi siteden uzaklaştırılacaktır.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• rizesporun LEMI CELIK ile 2.ligde bölgenin futbolculariyla yeniden yapilanmasinin gerekdigine inaniyorum

Yorum

• Rizespor Erdoğan Arıcayı göndermiş.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• degerli hemserim,
                trabzonsporun bu yil kendisine bile bi faydasi olmadi hani bi laf vardir ya

kelin ilaci olsaydi kendi kafasina sürerdi
                iste buda öyle bisey

trabzonspor taraftari olara ligde tek karadeniz takimin kalmasi cok üzüyor bizi

50km uzaklikda kardes rizespor ile deplasmana gitmek var iken kim isterki yilda 5 defa ankaraya 5 defa istanbula gitmeyi

Yorum

• Yöneticilerin sayesinde Rizespor 2. Lige düstü.

Samet Aybaba fiyaskosu, ardindan 2-3 TD degisikligi.
                  yabanci futbolcu aliyoruz diye, kalitesiz adamlar almak.

ve en sonunda hicbir takima faydasi olmayan E. Arica'yi TD yapmak...

.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Erdoğan Arıca dönemi bitti

Turkcell Süper Lig'de Kayserispor'a deplasmanda 3-0 yenilerek ligden düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Erdoğan Arıca ile yollar ayrıldı.
                    Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak İstanbul'da olağanüstü toplantı yaptıklarını belirterek, ''İlk olarak Erdoğan Arıca ile görüştük ve yollarımızı karşılıklı ayırdık'' dedi.
                    Yeniden yapılanma doğrultusunda teknik adam arayışlarına başladıklarını kaydeden Ferah, ''Ligin son 2 haftasında takımı gelecek yıl çalıştırmasını düşündüğümüz hocaya emanet etmek istiyoruz. Kalan 2 haftada yeni hocamızın bütün futbolcular ile ilgili kararını vermesini amaçlıyoruz'' diye konuştu.

28.04.2008
                    Kaynak : AA
                    Bordomavi.net

Yorum

• İnş. iyi bir takım oluştururlar ve fazla ara vermeden tekrar süper lige çıkarlar.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• rize seneye taner demirbaşı alırsa seneye tekrar aramızda
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• olsun be rize yine gelirsin kalplerimiz sizinle

Yorum

• umarım yeniden çıkarlar.

Yorum

• arıca da istifa etmiş;yaprak dökümü başlıyor.inşallah topçulardan da bırakan olmaz.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Dün akşam Karadeniz Tv'de Rizespor ''neden düştü ?'' tartışıldı, o kadar çok birbiriyle alakasız şey söylendi ki ben neden düştüğünü anlayamadım program sonunda şunu iyice anladım ki Rizeli dostlarımız belli kişiler dışında takımlarına yeterince sahip çıkmıyorlar, programa telefonla bağlananların % 90'ını Trabzonsporlu taraftarlardı....bence düşmekten daha acı olan Rizespora desteğin ne yazık ki Rizelilerden gelmemesi....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X