Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçek rizesporlular için çok çok üzgünüm...Ancak Rizeli Kartallar gruplarının olduğu, nüfusunun yüzde 70'inin fenerbahçeli olduğu bir şehir için üzgün değilim.

Önce trabzonspor
    Peşinden Sebat,Rize
    yakında avrupayı
    getireceğiz dize

marşımızda olduğu gibi gerçekten dost olabilselerdi çok daha üzülebilirdim belki bugün...

96'da fb'yi nasıl karşıladıklarını da biliyoruz.

İnşallah bu ikinci lig macerası onları rizespor'dan iyice koparmaz da daha güzel bir birliktelik sağlar.Bunun örneğini kocaelispor'da gördük.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• GB, Oftas, IBB gibi 1. Lig'i hak eden "kulüpler" varken Rizespor'un küme düsmesi üzücü. Zaten Türkiye'de pek fazla taraftari olan kulüp yok. Olanlar da gidince Türk Futbolu sadece igrenclesiyor.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Rizespor senelerdir inatla uğraştı durdu küme düşmek için adeta. Belki bu kadar yönetim ve sportif yanlış içinde hakettiğimizi bile söyleyebiliriz; ama sonuçta çok çok kötü oldu, çok üzüldüm.

Rize'de oturup da feneri, beşiktaşı, geseyi tutanlara bence de Rizeli dememeliyiz. Onlar beşiktaşlı, geseli ve fenerli. Biz Rizeli hemşerilerimizi seviyoruz.

Her şerde bir hayır varmış. Seneye daha güçlü ve daha tecrübeli olarak geleceklerine eminim. Gönül isterdi ki, Rize gidince bir başka Karadeniz Takımı gelebilsin. Kısmet değilmiş demek ki...

Sağlık olsun.
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• cok üzüldüm ama yapacak birsey yok insallah cabuk toparlanabilrler..
          FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• rizeliler feneri desteklesede bi karadeniz takımının düşmesine üzüldüm inşallah ordu ve sakarya 1. lige çıkar. rizenin en büyük hatası susiç i göndermek oldu
            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• üzüldümmü üzülmedimmi anlamadımm...ama bu sene kadıköydeki maçta gözümüzün içine sokarcasına açtıkları 'rizeligençfenerbahçeliler' pankartı aklıma geldikçe iyi oldu diyorum..ama kalbimin bir köşeside sızlamıyor değill...

Yorum

• Rizeşi gfbliler olabilir ama Rizespor Fb ile özdeşleşmiş bir takım değildir. Elim varıp şu başlığa tıklayamıyorum. Okurken gerçekten çok üzülüyorum. Rize'nin tüm rakipleri bizden puan aldılar keşke tersi olsaydı.
                Seneye yanımızda daha sağlam bir Rize görmek istiyoruz. Rize gibi Rize, sadece Rize!!!

Yorum

• ya manisayla rizenin puanları aynı 29 puandalar o zaman manisada kesin dustu*
                  İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak erayakyuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya manisayla rizenin puanları aynı 29 puandalar o zaman manisada kesin dustu*
                    Matematiksel olarak kesin değil.Ama ligde kalma ihtimali %0.1
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak erayakyuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya manisayla rizenin puanları aynı 29 puandalar o zaman manisada kesin dustu*
                      Rize'nin ikili averajı üstekilere göre daha kötü; ama Manisa'nınki daha iyi. Manisa, puan eşitliği halinde Konya ve G. Birliği'nin önüne geçecek, o yüzden mucize de olsa ligde kalma şansı var. Rize ise kesin düştü.

Yorum

• Rizespora çok üzüldüm.inşallah birinci lig de 1 yıl kalırlar ve süper lige tekrar çıkarlar.ama bu o kadarda kolay gözükmüyor. ALLAh yardımcıları olsun..
                        ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• manisanın şansı az diyosunuzda bence öyle değil.Sadece bjk maçı var.Onlarıda yenebilirler bence.
                          Manisa'nın kalan maçları=
                          V. Manisaspor - Kasımpaşa
                          Beşiktaş - V. Manisaspor
                          -----------------------------------------------------------------------------------
                          Gençlerbirliği'nin kalan maçları daha zorlu bence=
                          Fenerbahçe - Gençlerbirliği
                          Gençlerbirliği - Sivasspor
                          Gençlerbirliği 2 maçı'da kaybeder.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• manisanın işi bayağı zor...
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• Karadenizden bir Yildiz daha kaydi....
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                manisanın işi bayağı zor...

sanırım artık kimlerin gideceği belli...

rize,kasımpaşa,manisa...

muhtemelen bu takımlar düşücek.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X