Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben hiç üzülmedim çünkü üzülmem için bir sebep yok. Ben fanatik trabzonsporlu isem komsu takım vs beni ilgilendirmez. Karadenizlide değilim Mersinli olmama rağmen fanatik ötesi ts liyim. Bu nedenle rize beni ilgilendirmez kardeş takım diyecek bişi de bana göre yok bildiğime göre rize fb lilerin mekanıymıs zaten.
    Rizenin düşmesi beni de çok etkilemedi. Bende aslen Karadenizli olmadığım için bütün Karadeniz takımlarını tutma mecburiyetim yok. Sedece Trabzonspor bana yeter. Trabzonu karadeniz takımı olduğu için değil. İstanbul saltanatını yıkan Anadolunun önderi, abisi ve gururu olduğu için tutuyorum..
    İnşallah Gençler düşmez. Az önce GB-İBB maçından geldim. Maraton tribünü full doluydu. Süper destek vardı. Sesim kısılana kadar Gençleri destekledim. Kayseriden gol haberi geldikçe Ankara 19 Mayıs stadı yıkılıyordu adeta..
    Ankarada doğup büyüdüm. Ankaranın ekmeğini yiyorum. Düşmelerini tabiki istemem. Bana göre Trabzonun kardeş takımı Gençler. Yada daha doğru bir ifadeyle benim sempatiyle baktığım ve sık sık maçlarına gittiğim 2. takımım Gençlerbirliği.
    Manisanın bu hafta 3 puan alması çok kötü oldu Manisanın BJKyi yenmesi zor. Olaki yenerse Gençler de son haftada Sivastan belki puan alabilir. Tabi eğer Sivasın 3 puan almasını gerektirecek bir iddiası kalmazsa..

Yorum

• bana göre yazık oldu.emin olun rizespor forması büyük değil.bizim formamız eğer trabzonspor forması olmasaydı inanın aynı akıbeti biz de yaşardık.rizeli arkadaşlar yanlış anlamasın.aynı kötü yönetim bizde de vardı hatta daha kötüsü.sadece formamız bordomavi ve o forma maç kazanıyor.futbolcularımız bir başka anadolu kulübünün formalarını giysin kesin düşmemeye oynarlar.

Yorum

• İstanbul ve Ankaradan dörder takımın mücadele ettiği bir ligde Karadeniz'i tek takımın temsil etmesi büyük eksiklik.
        *
        *
        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• tff 1 ligin adı karadeniz 1 ligi olarak değiştirilse kimse yadırgamaz herhalde bu kaçıncı karadeniz takımı oldu 1 ligte acaba?seneye en az 1 takım çıkacaktır süper lige.
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ligin ilkel kulüpleri demiştik.

Hocasını en erken değiştiren Kasımpaşa ve Rize idi yanılmıyorsam.

Üzüldüm gerçekten.

Bunlar yöreye kötülüktür.

Ve hep kendimiz ediyoruz kendimize.

Yorum

• Bari Ordu gelse..
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Çekirge bir sıçrar..iki sıçrar.. Rize bugüne kadar pek çok kez son haftalarda küme düşmekten kurtuldu. Bazı maçlarında şaibe olduğu ileri sürüldü. Pek çok kulübün ahını aldı. Şimdi faturasını ödüyor.

Yorum

• Boyle olacagi belliydi Rizeye ikinci ligde basarilar dilerim.
                  YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Ablacığım Zonguldakspor da gitti sayılır.Ne olacak bu halimiz?
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Ne bileyim gardasum var bir ugursuzluk ustumuzde...
                      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• inşallah seneye rize giresun samsun cıkar ...eğer bu sene karadeniz takımı çıkmazsa tek karadeniz takımı trabzonspor kalıyor
                        Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• 96 yılında rizelilerin ezikbahçeyi krallar gibi ağırladıktan sonra rize benim gözümde bitmiştir. bence iyide oldu düşmesi. rizelilere sorsanız çoğunun birinci takımı fenerdir daha sonra rize gelir. kendi düşen ağlamaz.

Yorum

• ben bir trabzonsporlu olarak üzüldüm.
                            rizelilerin üzülüp üzülmemesi onların ayıbıdır.yazık oldu. umarım seneye tekrar süper lige yükselirler.

Yorum

• İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ablacığım Zonguldakspor da gitti sayılır.Ne olacak bu halimiz?
                              Zonguldak bu durumlara düşmeyi 10 sene önce haketti.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Yazık oldu Rize'ye,tekrar dönmesi dileğiyle.
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X