İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle

Üzüldüm tabi ki. Rize bu hale yalnış yönetim sonucu geldi. Umarım en kısa sürede tekrar Süper Lige dönerler.
Rize taraftarından ricam; Lütfen ne olursa olsun takımınıza sahip çıkın. Bu takım hiç kimsenin değil sizindir. Kızmak yok, küsmek yok. Bu takımın şu anda sizin desteğinize tahmin edemeyeceğiniz kadar ihtiyacı var. Bizde 96'da küsmüştük, şimdi getirilerine katlanıyoruz.
Rizespor Rize'nin penceresidir, dünyaya açılan kapısıdır bir anlamda. Rizespor sizin kimliğinizdir. İnsan kimliğine küsemez. Bu takımın şu anda sizden başka sığınacak limanı yok inanın. Açın kollarınızı, rüzgara bırakmayın bu takımı. Rizespor asla sahipsiz değildir ve hiçbir zamanda olmayacaktır. Yönetimler ve futbolcular her zaman gelip geçicidir. Kalıcı olan sizler ve Rizespor'dur. Üzülmek, kırılmak, küsmek gibi bir lüksünüz yoktur şu an. Bu takımı bağrınıza, yüreğinize basmanın tam sırası.
Hayden silkinin. Başka Rizespor yok ve Rizesporunda sizden başka sığınacak kimsesi. Biz Trabzonspor Taraftarlar Birliği Bordomavi.net olarak her zaman yanınızda olacağız, bugün olduğumuz gibi.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum