Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hadi 1.ligden düştüler 2.ligdende mi düsünler
    Bu Güzeldi.

Üzüldüm tabi ki. Rize bu hale yalnış yönetim sonucu geldi. Umarım en kısa sürede tekrar Süper Lige dönerler.

Rize taraftarından ricam; Lütfen ne olursa olsun takımınıza sahip çıkın. Bu takım hiç kimsenin değil sizindir. Kızmak yok, küsmek yok. Bu takımın şu anda sizin desteğinize tahmin edemeyeceğiniz kadar ihtiyacı var. Bizde 96'da küsmüştük, şimdi getirilerine katlanıyoruz.

Rizespor Rize'nin penceresidir, dünyaya açılan kapısıdır bir anlamda. Rizespor sizin kimliğinizdir. İnsan kimliğine küsemez. Bu takımın şu anda sizden başka sığınacak limanı yok inanın. Açın kollarınızı, rüzgara bırakmayın bu takımı. Rizespor asla sahipsiz değildir ve hiçbir zamanda olmayacaktır. Yönetimler ve futbolcular her zaman gelip geçicidir. Kalıcı olan sizler ve Rizespor'dur. Üzülmek, kırılmak, küsmek gibi bir lüksünüz yoktur şu an. Bu takımı bağrınıza, yüreğinize basmanın tam sırası.

Hayden silkinin. Başka Rizespor yok ve Rizesporunda sizden başka sığınacak kimsesi. Biz Trabzonspor Taraftarlar Birliği Bordomavi.net olarak her zaman yanınızda olacağız, bugün olduğumuz gibi.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Ben hiç üzülmedim çünkü üzülmem için bir sebep yok. Ben fanatik trabzonsporlu isem komsu takım vs beni ilgilendirmez. Karadenizlide değilim Mersinli olmama rağmen fanatik ötesi ts liyim. Bu nedenle rize beni ilgilendirmez kardeş takım diyecek bişi de bana göre yok bildiğime göre rize fb lilerin mekanıymıs zaten.

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hadi 1.ligden düştüler 2.ligdende mi düsünler
        -----güzeldi

Yorum

• İnşallah seneye tekrar çıkarlar.

Yorum

• Rizespor eminim seneye yine super lig'e cikacaktir..

Yorum

• her nedense iki haftadır biri bursalı diğer gençlerbirliğinden iki çirkef yönetici rizenin maçında şike olacağını iddia ediyor..insanlar bu kadar adi olmayı nasıl başarabiliyor..

Yorum

• neyapdın rize yaa off inş çıkar hemen
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• bank asya dan çıkmak eskisdi gibi kolay değil artık. inşallah çıkarlar.

Yorum

• Dostlarım siz ligde yanlız kaldınız sızı yanlız bıraktıgımız ıcın ozur dılerız ama 2.ligde 4 takım oldum hep bır olup ordan cıkacagız super lıgde trabzonsporumuzu sampıyon yapacagız Rizeden Sevgiler...

Yorum

• Şu saatten sonra Çaykur Rize'yi yeni stadyumları ile birlikte kurumsal ve düşünce açısından daha iyi bir şekilde Süper Lig'e bekliyoruz.
                      Herşeyde bir hayır vardır.

Şimdiden 2009-2010 sezonuna hoşgeldin Rize...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Geçmiş olsun Rizespor,seneye çıkabilmeniz umuduyla.
                        Her daim TRABZONSPOR!
                        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                        "7"

Yorum

• inşallah rizeyi tekrardan süper ligde görürürz su teknik direktörunuzudedeğiştirin öleeeeee..... anlamıyorum kii arkadaşş don değiştiri gibi teknik direktor değiştiriyolarrr.....oofffffffff sağlık olsun artıkk bu sene inşallah ordu çıkardaa geen eşitleriz durumu..

Yorum

• Sebebi her ne olursa olsun, komsu takım Rizespor' un Turkcell super Ligden dusmesine cok uzuldum. Sampiyonluk yarısı yapan bir Trabzonspor icin Anadolu takımlarının hele hele komsu takımları guclu olması gerektigine inananlardanım
                            "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• İlk olarak By_TunahaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gerçekten üzüldüm yha Trabzonspor ligde yalnız kaldı İnşallh 2.ligde fazla zaman kaybetmez rize
                              zaten yalnızdık Ama rizeye uzuldum. Yerinde bursa felan olsa pek iyi giderdi.
                              Aslında ligde sorun 5 istanbul 4 ankara takımı olmasi. bunlarin seyircileri olmadigi icin deplasman sayisi azalıyor. Istanbul takımlarınında elbette isine geliyor
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak rizeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dostlarım siz ligde yanlız kaldınız sızı yanlız bıraktıgımız ıcın ozur dılerız ama 2.ligde 4 takım oldum hep bır olup ordan cıkacagız super lıgde trabzonsporumuzu sampıyon yapacagız Rizeden Sevgiler...

inşallah...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X