İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
mümkünse;ligde kalıcı olanı çıksın;belirli bir taraftar kitlesine illaki ulaşılır...
-
İlk olarak Talha.YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepimiz biriz,Bize bizden başkasından fayda Yok İnşallah daha iyigünlere hep beraber Çıkarız.
Sahiş Şeridinden Başlıorum ;
Zonguldak , Samsun , Ordu , Giresun , Trabzon ve Rize ..
El Ele SüperLig'te..
rize ve samsunu sevmiyordum... ama rizeyle olan simdi dostluklardan sonra bu fikrim degisti, artik rize daha sempatik geliyor bana... ama samsun aslaaaaaa, "Trabzon kümeye" demek???, unutmadik!!!! beter olsunlar...
Yorum
-
Cavcav Müftüoğlu'nun resmini müzeye koyacak
Ligde sıkıntılı günler geçiren ve kupada Kayserispor ile final oynayacak olan Gençlerbirliği'nde kulüp başkanı İlhan Cavcav, küme düşmeleri halinde hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun resmini müzelerine koyduracağını söyledi.
Müftüoğlu'nun hatası sonucu Galatasaray maçında puan kaybettiklerini belirten Cavcav, "Bal gibi penaltımızı vermedi. Eğer kulübüm 1 puanla küme düşerse bunun sorumlusu kendisidir. Ben de bu durumda resmini müzemizin baş köşesine koyduracağım" dedi.
Hakemlerin 3 büyüklerin maçına daha çok konsantre olduğunu belirten Cavcav, "Şimdi öyle bir görüntü oluyor ki, üç büyüklerin maçı önemli, 15 kulübün maçı önemsiz. Hakemler onlara daha hassas davranıyor, bu da Anadolu kulüplerini fevkalade rahatsız ediyor. Ben herkesi, ligin tansiyonunun yükseldiği haftalarda sükunete davet ediyorum. Hataların içerisinde kesinlikle kasıt aramıyorum. Burada MHK'ya büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Hakemlerimizi düzgün yönlendirmeleri lazım" diye konuştu.
Merkez Hakem Komitesi Başkanı seçiminin yanlışlığına da dikkati çeken kırmızı siyahlı kulübün başkanı İlhan Cavcav, "Hakemlerin kendi iç çekişmeleri sonucunda ayrılıklar oluşuyor. Bu nedenle MHK Başkanı kesinlikle sporun içinden gelmeli, hakem kökenli olmamalı"
-
rize artık düşmen garanti gibi;ikinci ligde başarılar...
Yorum
-
Ordunun potansiyeli çok fazlaİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunların arasında en çok istediğim ordu çıkması lazım acil iyi bir taraftarı var diye duydum
Taraftarıda çok güzel, vefalı ve ideal...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum