Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rizesporumuz için manevi anlamda çok uğreş verdik,iki kardeş şehrin taraftarlarını bir araya getirmeye vesile olduk,hatta tselif'i bile tarafımıza çektik
    Bu kardeşliğin,bu güzelliğin keyfini sürmeye başlıyacağımız zamanda ise Rizesporumuz bizi terkediyor,yazık.
    Ama maalesef artık benimde umudum tükeniyor,bu takımda bir sıkıntı var,rizesporun dişlilerinin sanırım birkaçtanesi kırılmış,yürümüyor.
    Lazman'ın dediği gibi taraftar son maçlarda özellikle kritik maçlarda stadı dolduruyor,takımına destek oluyor,ama maalesef her maçtan sonra stadyumdan boynu bükük ayrılıyorlar,üzülmemek elde değil,
    Rizespor taraftarlarınıda kutlamak gerek.
    İnşallah Rizesporumuz bu ligde tutunurda süper ligde yalnız kalmayız.
    Ha gayret,çıkmayan candan umut kesilmez.
    Insallah. Tam yeni stadi yaparken, taraftarlarimiz birlesmisken Rizespor'un düsmesi kötü olur.

Bu arada maci izleyenler Yusuf nasil oynadi?
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ALLAH yardımcıları olsun..
      Söylesem tesiri yok
      Sussam gönül razı değil.
      adrenalinn

Yorum

• ben de düşmez diye tahmin ediyordum ama bugün bence havluyu attılar.
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• kafa olarak kalmaya müsait değil malesef rize takımı

Yorum

• Bir takımın başına Erdoğan Arıca'yı getirmek, hâl diliyle "Ben bu ligi hak etmiyorum ve düşmek istiyorum." demektir. Umarım Rizespor için hayırlısı olur.
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• arkadaşlar, kimse kızmasın ama rizeli arkadaşlar önce rizespora destek çıkacaklar...
              fenerin gesenin derneklerinin açıldığı bir ilin kendi öz takımının düşmesi gayet doğal..
              niye trabzonda yok febelilerin derneği?
              niye febe trabzona maç yapmaya geldiğinde özellikle önceden kampı rizede yapar?
              niye rizespor rizelilerin ikinci takımıdır?
              bu ülkede tek şehir takımı vardır oda Trabzonspor...
              çünkü trabzonlunun birinci takımıda 1000.takımda trabzonspordur...
              destekler, sahip çıkar, ezdirmez, yönetimi beğenmezse kendi cebinden harçığını verir gazeteye ilan verir, hocayı beğenmezse istifaya zorlar...
              takımın hem sahibidir, hem destekçisi...
              ama benim çok sevgili rizeli kardeşelerim, bilmem kaç yıl önce trabzon rizeyi yenmiş diye bizi siz düşürdünüz edebiyatı yapıyor...şimdide yendi trabzon rizeyi, bizmi düşürdük olacak yine?
              rizeli önce ve tek rizesporu tutacak...
              iline febenin gesenin taraftar derneklerini açmayacak!
              ben düzcede yaşşıyorum, burda yaşşayanların yarısı Trabzonsporlu, yarısı febeli..
              çok azda diğer takımlar var..
              ama düzcesporlu yok!
              düzcespor il olmasına rağmen Amatörde!
              destek yok destek....
              gerçekler budur, bana kızmayın...
              kaçtır yazayım diyordum belki kurtarır değişir diye diye rizeyi yolladık kümeye...
              rizeli rizeye destek vermezse trabzonlunun samsunlunun giresunlunun vermesi hiç bişey ifade etmez!
              önce kendi ilinin takımı....
              .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• kalan maçlara bakarsanız işiniz hiç de iç açıcı olmadığını görürsünüz kendi sahanda konyayı yeneceksin be rize Allah yardımcısı olsun inşallah düşmez diyorum ama kasımpaşayla birlikte ikinci takım rize gibi düşünüyorum
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• bu hafta kasımpaşayı yenecek rizemiz ama işi artık çok zor...

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar, kimse kızmasın ama rizeli arkadaşlar önce rizespora destek çıkacaklar...
                    fenerin gesenin derneklerinin açıldığı bir ilin kendi öz takımının düşmesi gayet doğal..
                    destekler, sahip çıkar, ezdirmez, yönetimi beğenmezse kendi cebinden harçığını verir gazeteye ilan verir, hocayı beğenmezse istifaya zorlar...
                    ama benim çok sevgili rizeli kardeşelerim, bilmem kaç yıl önce trabzon rizeyi yenmiş diye bizi siz düşürdünüz edebiyatı yapıyor...şimdide yendi trabzon rizeyi, bizmi düşürdük olacak yine?
                    ben düzcede yaşşıyorum, burda yaşşayanların yarısı Trabzonsporlu, yarısı febeli..
                    ama düzcesporlu yok!
                    destek yok destek....
                    kaçtır yazayım diyordum belki kurtarır değişir diye diye rizeyi yolladık kümeye...
                    rizeli rizeye destek vermezse trabzonlunun samsunlunun giresunlunun vermesi hiç bişey ifade etmez!
                    katılıyorum malesef.

ama eskişehirspor'u da şehir takımı olarak görebilirsiniz. 7'den 70'e herkes Eskişehirsporlu, ayrıca galatasaray,fenerbahçe,beşiktaş taraftarlarını şehirde yürütme yürütmüyorlar.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Rize nin düşmemesi için bizde olan istek kadar Rizelilerde istek olsa bu takım bu duruma düşmezdi.Fb yi sahiplendiklerinin 10 da biri kadar Rizesporu sahiplenseler durum farklı olurdu.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Rizespor,Saffet Susiç'i kovmayacaktı.Geçen sene de aynı hatayı yapmışlardı.Susiç'ten şampiyonluk beklemiyorlardı herhalde.Susiç kovulalı daha kötü gidiyorlar.Bu hafta Kasımpaşa maçı var.Çok zor maç he de deplasmanda.Altan da kadro dışı kalmış.Derhal takıma kazandırılmalı kadro dışı bırakınca kime ceza veriyorsun ki Rize'yi Altan'a mı?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Rizesporun problemi kendi içlerinde.Yönetim kurulu var ama başkan ne hikmetse her yere her deplasmana yanlız gidiyor.
                          Konya maçı Rizenin kırılma maçıydı.Bu saatten sonra düzeleceklerini zannetmiyorum.Umarım yanılırım..

Yorum

• İst.Belediye, Kasımpaşa, Ank.Belediye, Oftaş gibi gereksiz ve taraftarsız takımlar ligde kalırken, Rize'nin düşmesi bence çok kötü olur. Kasımpaşa bile nerdeyse ligde kalacak..

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar, kimse kızmasın ama rizeli arkadaşlar önce rizespora destek çıkacaklar...
                              ama düzcesporlu yok!
                              destek yok destek....
                              Bu konuları burada 2 yıldır yazdık,tartıştık ve geride bıraktık !!!
                              Bizi,rizedeki fbliler,trabzondaki gsliler,muştaki bjkliler ilgilendirmiyor,
                              Bizi rizesporu seven insanlar ilgilendiriyor.
                              Bunlar ucuz şeyler,lütfen bu tarz konuları burada gündeme getirmiyelim.

Başkan Şener: Karadeniz’i güçlendirmeliyiz
                              Başkanımız Sadri Şener bir açıklama yaparak Trabzonspor olarak Karadeniz kulüplerini güçlendirmek gerektiğini söyledi.

Bordo-Mavili ekibin şampiyonluk dönemlerinde ligde çok sayıda Karadeniz takımının bulunduğuna işaret eden Şener, “Bu süreci tekrar geri getirmeliyiz. Trabzonspor büyüklüğünü ve yönlendiriciliğini göstererek Karadeniz takımlarına sahip çıkmalıdır. Önümüzdeki süreçte bu konuya büyük önem vereceğiz. Çünkü Karadeniz deplasmanları İstanbul takımları için her zaman en zor deplasmanlar olmuştur. Bu sayı artarsa hem ligin kalitesi artar hem de bizim için avantaj olur” diye konuştu. Bu anlamda farklı projeler geliştireceklerini de kaydeden Şener, “Bölge takımlarımızı özellikle oyuncu katkısı anlamında desteklemeli ve yeni bir Karadeniz vizyonu oluşturmalıyız. Aslında Trabzon her zaman bölge takımlarımız için önemli bir kaynak ama bunu bir plan ve proje dahilinde yönlendirme zorunluluğumuz var. Böyle olursa hem kaliteli oyuncu yetiştirir hem de yarışta avantajlı konuma geliriz” dedi. Trabzonspor’un transfer stratejisinin her zaman üretime dayalı olması gerektiğinin altını çizen Şener, “Bu üretim sadece kendi altyapımızdan oyuncu yetiştirmek olarak algılanmamalı. Yerlinin de yabancının da gelişmeye müsait oyuncularını tespit ederek kulübün bünyesine katmalı ve onların başarı grafiğiyle birlikte Trabzonspor’un çıtasını da yükseltmeliyiz. Geçmişin başarılı dönemlerinin sırrı da burada yatmaktadır” yorumunu yaptı. Şener, takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısının artmasının önemli faydalar getireceğini ancak yine geçmişte olduğu gibi dışardan gelse de kendini Trabzon kimliğiyle özdeşleştiren futbolcuların da başarıya ciddi katkılar yapacağını sözlerine ekledi. (resmi site)
                              Yorumsuz
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,
                              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Yazık oluyor gerçekten gerçek Rizesporlulara.O Abdurrahim Albayrak denen adam gs yönetimine girmek için 5 milyon dolar vereceğine, memleketinin takımına o yardımı yapsaydı belki de takımı bu durumda olmazdı.12 haftadır kazanamıyorlar.Umarım bu hafta kasımpaşa maçında galibiyetle tanışırlar ve üzerlerindeki şanssızlığı kırarlar.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X