Takım çaykur'la bütünleşmiş,çaykur kamunun malı siyasetin gölgesinde,haliylede rizespora siyaset bulaşmış durumda anladığım kadarıyla,
Rizespor ne zamanki siyasilerin elinden kurtulu belki o zaman rahat bir nefes alır.
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
rize defansını düzeltecek çözümler bulmazsa çok sıkıntı çekecek böyle saçma sapan goller yiyen bir takım daha önce izlemedim benim anlamadığım ufuk niye diyarbakırspora kiralandı da rizeye verilmedi selim değerlendirilebilirdi ben inanıyorum ufukta selim de kürşattan iyi futbolculardır biz gerekeni yapıyoruz önce bursa sonra bursagücü inş. bu hafta da bozuktv manisa
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Biz Rizespor'u düşünürken onlar Gökhan Birben konserlerinde fb formalarıyla horon tepiyorlar. Artık şu İstanbul sevdasından vazgeçseler iyi olacak.
Arkadaşlar rica ediyorum,artık rizesporla-feneri ilişkilendirmiyelim bu konuyu 2 yıldır tartışıyoruz ve son noktayı koymuştuk,
Tekrar tekrar aynı noktaya odaklanmayalım,lütfen.
Bizi feneri tutan rizeliler,gs yi tutan trabzonlular fln ilgilendirmiyor,biz bu zor günlerinde kardeş rizespora manevide olsa destek olalım,onun uğraşı içindeyiz...
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Arkadaşlar rica ediyorum,artık rizesporla-feneri ilişkilendirmiyelim bu konuyu 2 yıldır tartışıyoruz ve son noktayı koymuştuk,
Tekrar tekrar aynı noktaya odaklanmayalım,lütfen.
Bizi feneri tutan rizeliler,gs yi tutan trabzonlular fln ilgilendirmiyor,biz bu zor günlerinde kardeş rizespora manevide olsa destek olalım,onun uğraşı içindeyiz...
ben bursada oturuyom su an kardesmiz olan rize nasil bir destek yapalim elimden gelen neyse yapmaya hazrim unutmayalim onlar bizim trabzonspor bursa spor macinda bize destek verdiler onlar bizde destek veriyosa bizde onlara verelimmmm
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Rizespora Sivas maçında sonsuz başarılar inşallah yenerler Sivası müthiş moral olur böyle bir galibiyet Rizenin küme düşmesini istemiyorum ama Rizede karar vermeli artık kaç yıldır hep aynı kıl payı kümede kalıyorlar ya takımı daha güçlendirecekler yada düşecekler kaçtır sıçrıyorlar ama nereye kadar.
ben bursada oturuyom su an kardesmiz olan rize nasil bir destek yapalim elimden gelen neyse yapmaya hazrim unutmayalim onlar bizim trabzonspor bursa spor macinda bize destek verdiler onlar bizde destek veriyosa bizde onlara verelimmmm
Madem bursadasın,bursa rizenin rakibi,bursanın maçlarına trabzonspor ve rizespor bayraklarını al "bursa kümeye" diye bağır moralleri bozulsun binevi destek olmuş olursun
Şaka bir yana,bizler ancak buradaki mesajlarımızla gönülden destek olabiliriz,bu forumu tüm rizeli kardeşlerimizde okuyorlar,arkalarında bizim manevi desteğimiz olduğunu bilmeleri yeterli,
rizedeki maçlarındada bayraklarımızla yanlarında oluruz
NOT : Rizenin deplasman maçlarında,eğerki o ilde trabzonlu arkadaşlar varsa bordo-mavi bayraklarla destek olabilirler,çokta güzel olur bence
En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 19.02.2008, 23:26.
rizesporun kalecisi david gonzalez jeffersondan en az 2 gömlek üstün bence.bir de arz talep meselesidir.adamlar bizden oyuncu istemezse bizimde onlara oyuncu pazarlayacak halimiz yok herhalde.zaten bircok mevkiide alternatiflerimiz kisitli.ilk yari sonunda bizim durumumuz rizeninkinden cok daha icacici degildi zaten.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum