Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Rizespor'un menfaati için, artık düşmeleri gerekir.

Hatırladığım kadarıyla son 3-4 dört sezonda son maçlara kalıyor ve kıl payı kurtarıyorlar.Bu durum, kaçınılmaz olan radikal değişimi hep engelliyor,erteliyor...

Ligden düşme belki şehrin heyecanının azalmasına neden olacak ama bununla birlikte köklü değişim için rahat ortam sağlanmış olacak.Yoksa her sene bu korkuyla bir adım ileri gidemezler.

Dost acı söyler...
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

inşallah düşmez ...

ama onlara bi kıyak çekicez bu hafta .... merak etmesinler..

Yorum

Rizespor'un kaleci, organize olamama ve teknik direktör sorunu var bana göre. Her ne kadar geçmişte Rize'yi satıp Beşiktaş'a gitsede Rıza Çalımbay bu takım için bambaşka bir isim. Çünkü şu an kadroda kendi döneminden futbolcular var halen. Rizespor deplasmanlarda 1 puan alsa dahi kardır.

Ben Rizespor'un düşeceğine inanmıyorum.

Bu ligi haketmeyen bir sürü takım var.

* Bursa
        * Kasımpaşa
        * Vestel Manisa

Bank Asya ligine gider.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Rizespor takimini severim ve tabiki Ligde kalmasini isterim cünki oda bir karadeniz takimi.

Taraftarlarini hic sevmeyecegim gidip takimi desteklerim ama cogu rizeli taraftarlar fbnin arkasinda oluyor herzaman o takimi destekliyor bizim fbyle bir macimiz olsun rakip takimi yani fbyi tutarlar, cuma günü mac öncesinde iki takim maca hazirlaniyordular ve o arada Rizeli taraftarlar gecen sezon Rizeden Fbye Transfer olan yasini cagirip onun lehine tezahurat yaptilar, yani daha fazla ayrintiya gerek yok gercekler ortada.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Rizeye karsi ayri bir sempatim vardir, o yüzden ligden kalmalarina acikcasi cok sevinirim..O sehrin rizespora ihtiyaci var artik bunun farkina varip istanbul takimlari yerine rizespora destek verirse rize halki bu takim ligde kalir..
            kasimpasanin düsmesi garanti , insallah bursa ve manisa düser diye temenni ediyorum..
            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

İnşallah düşmeyecekler...

Kötü düşünmemek lazım.

(UEFA)

Yorum

Rize takımının bir yöneticisi ile görüşdüm, TRABZON bize herhafta kıyak yapıyor rakiplerimizi deviriyor , ancak biz değerlendiremiyoruz dedi. Bu hafta MANİSA yı da yeneriz, artık RİZE de SİVAS a patlasın,ilk yarı nasıl fb den puan aldılarsa SİVAS dan neden alamasınlar .
                TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rize takımının bir yöneticisi ile görüşdüm, TRABZON bize herhafta kıyak yapıyor rakiplerimizi deviriyor , ancak biz değerlendiremiyoruz dedi. Bu hafta MANİSA yı da yeneriz, artık RİZE de SİVAS a patlasın,ilk yarı nasıl fb den puan aldılarsa SİVAS dan neden alamasınlar .
                  Gerçi Rizespor Yöneticisi' nin o sözünü ettiği rakipler bir çok taraftarımız tarafından aslında bizim rakiplerimiz olarak değerlendirilmiş de olsa dedikleri doğrudur

Ama Rizespor son yıllarda sürekli olarak küme mücadelesi veriyor ne yazık ki..

Yani ortada çekirgenin ancak bir kaç kez zıplayabilmesi durumu mevcut maalesef..

Ellerindeki mevcut kadrosuna da baktığımızda takımı şu durumdan daha ileriye taşıyabilecek bir potansiyel de göremiyoruz zaten..

Umarım bundan sonraki maçlarda şansları biraz daha yaver gider ve en azından 40 puan barajını yakalarlar..

Zira şu puan cetveline ve takımların durumlarına baktığımızda 40 puan kümede kalabilmek için yeterli gibi duruyor..
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Rizespor yıllardır küme düşme potasında mücadele ettiğinden sanırım insanlar psikolojik olarak kendi takımlarından uzaklaşmaya başlamışlar.
                    Rizede ÇAYKUR gibi bir değer var ve rizesporla bütünleşmiş,bu değerin bilincinde değiller,
                    Zamanın Tuncay MATARACI'sı gibi Ciddi yönetim ve ciddi yöneticiler gerek,taraftarı ise bu zor günlerinde hala takımının peşindeyse potansiyeli var demektir.
                    Rizesporun bu ligde kalması lazım,iki şehrin bütünleşmesi ve ligimize renk-heyecan katması bağlamında bu takımı ligde tutmak gerek...
                    En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 18.02.2008, 23:45.
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Rize-Trabzon elele vermelidir.
                      Hatta Bu kritikik haftalarda rizespora tiribün desteği bile verilebilir
                      7rmeyiz!7rmeyeceğiz!

Yorum

lütfen Uğur Melekenin şu yazısını okurmusunuz..

Rizespor 'la ligdeki ilk iki haftasında puanla tanışamayan Erdoğan Arıca, Fenerbahçe maçı sonrası, takımının fiziksel olarak iyi durumda olmadığını, kendinden önceki dönemde iyi çalışılmadığını söylemiş. Oysa puan durumu, Arıca'nın iyi çalışmadığını iddia ettiği Rizespor'un önceki hocası yönetiminde 17 haftada 21 puan topladığını ve o dönem için ligin en iyi dokuzuncu takımı olduğunu söylüyor!.. (Aynı dönemde, yani 4 ve 20'nci haftalar arası Trabzonspor 19 puan kazanmış)... Bir de Rizespor'un Türkiye Kupası'nda 4 Süper Lig takımının olduğu gruptan namağlup lider çeyrek finale çıktığını da eklemek lazım...
                        Ama daha dikkat çekici olan, Arıca'nın geçen sezonun devre arasında Gaziantepspor'da göreve geldiğinde aynı değerlendirmeyi selefi Zenga için de yapmış olması... Hatta yine Şubat ortalarında Arıca'nın yaptığı "takım çalışmamış" açıklamalarının ardından Fanatik Gazetesi Walter Zenga'yı bulmuş, İtalyan teknik direktör de bu açıklamaları şaşkınlıkla karşılamış ve halefine hafiften de sitem etmiş...
                        Ve hatta, google'da arama kutusuna "Erdoğan, Arıca, takım, iyi, çalışmamış" kelimeleri yan yana yazılıp arandığında, Arıca'nın benzer sözleri Samsunspor'da göreve geldiğinde de ettiğini görüyorsunuz arşivden ...
                        Yorumsuz

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olması gereken şey zaten dileyenin dilediği takımı tutabilmesi. Bu anlamda elbette Trabzonlu olup başka takımları tutanlar da vardır. Ama oransal olarak da ortada su götürmez bir gerçek var. 150 bin kişilik şehirde mesai saati içinde 30 bin kişilik yürüyüşten falan bahsediliyor ve 15 bin üyeden... Trabzon'u sosyal, kültürel, ekonomik yapısıyla çok konuşur, eleştiririz de ama, Sezar'ın hakkı da Sezar'a yani.
                          lisedeyken bende tek tabanca trabzonsporlu olarak takılırdım ama neyseki üni yi trabzonda okudum da rahatladım biraz
                          şu anda belediyede çalışıom ve burdada baya war trabzonsporlu Allah tan
                          McLas was Here

Yorum

sadece karadeniz takimlariyle sinirli kalmamali butun anadolu takimlariyla kardes olmaliyiz
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

Rizesporun küme düşmeyeceğini düşünüyorum.Defansta biraz daha dikkatli olurlarsa bu işi başarırlar.Ama yasinide fenere neden verdiler halada anlamış değilim.

Bu hafta Sivas Maçıyla mücadelelerine başlayacaklardır.Benim korkum federasyon yönetiminin fener maçında çıkan olaylardan dolayı göz dağı vermek amacıyla ağır bir ceza vermesi.(herkese aynı davranılacaksa bu ağır cezaya razıyım)

Yorum

Şimdilerde en mantıklı çözüm,futbolcu alışverişi ile işe başlanmasıdır.

Sezon sonunda yörenin çocukları sağa sola savrulmadan karşılıklı anlaşmalarla kullanılmalı,kaliteleri yükseltilmelidir.

Yasin'i Fenere satmaları ve tonlarca gol yenmesi başlı başına bir yönetim götürmesi gereken saçmalıktır.

Ancak;medyadan takip edebildiğim kadarıyla Başkanları bir arkadaş telefonunu dahi Aziz'le paylaşacak kadar da sağlam biri.!

Rize'ye kolaylıklar dilerim.

Kupada Rizesporluyum elbette..Ligde de dualarımla.

Not:Şu Riberiolara harcanan çay paralarını düşünüyorum da.

Zihin açıcı örnekler;Jefferson kiralanabilirdi Rize'ye,hem oynardı,jun' da....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X