Rizespor inşallah bu ligde kalacaktır ve bunu herkese göstereceklerdir iyi bir kadroları var ama transfer yapmak için transfer yaptıkları için kritik noktalarda eksıklerı var bunun etkisini görüyorlar....SEN İSTERSEN RİZE BU LİG GELİR DİZEEE.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Çaykur Rizespor
Daraltma
X
-
rize nin fiksturu çok zordu zaten ilk yarınında basında böyle konusuyorduk ama sonradan duzeldi ve bundan sonra kendi sahasında rakipleriyle oynayacak bence ligte kalacaktır
Yorum
-
yaa ben rızelıyım ama harbı sıkıldım dusersede dussun ,bu her sene kume dusme muhabbetınden sıkıldım ,her senemı takım dusme potasında olur ya dusssun ya da bıraz duzelsın, yukarılara cıksın bi de su rıze baskanı bana bu işleri becerebılecek bırıne benzemıyor. hıcbır kulüp 20 adam gönderıp 20 adam almaz tıcaret yapan ,eleman calıstıran veya kendısı calısan arkadaslara soruyorum işyerinden 20 kısıyı gonderıp onların yerıne 20 kısı alırsan sonuc ne olur. sırf azıze yaranmak ıcı yasın cakmak ı fb ye verdıler ,yok gs lı yonetıcı bızı arayıp hakem hakkında soyle dedı dıye azıze yetıstırıyor, zehıroglu fenerbahcemız dıye konusuyo. ufak adamlar yonetıcılık yapamaz.
bir de arkadaslar bısey dıyecem su rızedekı dıger takım tutanlara bırsey demeyın artık yanı o hesaba gırersek trabzondada rızedekı kadar olmasada öyle cok adam var
gecen senekı istanbuldakı bjk macında ben rizeli trabzonsporlu olarak trabzon trıbundeydım trabzonlu arkadasım ise bjk kapalıda besıktaslı olarak oturuyordu. 34 yasındayım hayatım ıstanbulda gectı , okulda olsun işyerınde olsun butun ortamlarda cogu zaman tek trabzonsporlu kalmısımdır trabzonlu oldugunu duydugum bırının yanına sevınerek (sonunda bır trabzonsporlu buldum dıye )yanastıgımda istanbul takımlarından bırını tuttugunu ogrendıgımdede az ... olmamısımdır.
Yorum
-
bu konuyla alakalı degıl ama.baslık acamıyorum bırı hayatını kaybeden tatangalardan aykut adıyaman ıcın baslaık acabılırmı acaba.1. yıldonumu bugun.
gozunden bır yas damlasa ıcım acıyor sakaryaYeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............
Yorum
-
Harbi ya yokmu paflarında güvenebilecekleri oyuncularıİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerize bu defansla daha çok maç kaybeder....paftan 2 adam çıkarsın erdoğan arıca koysun defansın göbeğine daha iyi oynarlar...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Bu nasıl bir yorum böyleİlk olarak byunus tarafından gönderildirize düşmesin yaw her sene 6 puan garanti
Hiçbir maçın, hiçbir puanın garantisi yok. Burada Çaykur Rizespor'u desteklerken amacımız bize puan kazandırmaları değil. Aynı kültürü, aynı coğrafyayı paylaştığımız insanlara destek olmak. Haksız kazanılmış tek bir puanda bile gözümüz yok. Trabzonspor puan durumda nerede olursa olsun böyle birşeye ihtiyacı da yok. Trabzonsporlu olmanın farkı da burada. Böyle mesajlar yazıp da bunun tam tersiymiş gibi algılanmasına neden olmayın lütfen.
Fanatik Pacci
Yorum
-
Olması gereken şey zaten dileyenin dilediği takımı tutabilmesi. Bu anlamda elbette Trabzonlu olup başka takımları tutanlar da vardır. Ama oransal olarak da ortada su götürmez bir gerçek var. 150 bin kişilik şehirde mesai saati içinde 30 bin kişilik yürüyüşten falan bahsediliyor ve 15 bin üyeden... Trabzon'u sosyal, kültürel, ekonomik yapısıyla çok konuşur, eleştiririz de ama, Sezar'ın hakkı da Sezar'a yani.İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir de arkadaslar bısey dıyecem su rızedekı dıger takım tutanlara bırsey demeyın artık yanı o hesaba gırersek trabzondada rızedekı kadar olmasada öyle cok adam var
gecen senekı istanbuldakı bjk macında ben rizeli trabzonsporlu olarak trabzon trıbundeydım trabzonlu arkadasım ise bjk kapalıda besıktaslı olarak oturuyordu. 34 yasındayım hayatım ıstanbulda gectı , okulda olsun işyerınde olsun butun ortamlarda cogu zaman tek trabzonsporlu kalmısımdır trabzonlu oldugunu duydugum bırının yanına sevınerek (sonunda bır trabzonsporlu buldum dıye )yanastıgımda istanbul takımlarından bırını tuttugunu ogrendıgımdede az ... olmamısımdır.
Yorum
-
Dün rizedeydim. Maçı beraber izledik ve hiç beklemediğim bi hava oluştu aramızda rizelilerle ve çokta iyi oldu sevindim. baya sohbet ettik bişeyler paylaştık iyi oldu devamıda gelecektir mutlaka. Rize bizim kardeş takımımız sahip çıkmalıyız oyunlara gelmemeliyiz.Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte Gurur Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ
Yorum
-
İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl bir yorum böyle
Hiçbir maçın, hiçbir puanın garantisi yok. Burada Çaykur Rizespor'u desteklerken amacımız bize puan kazandırmaları değil. Aynı kültürü, aynı coğrafyayı paylaştığımız insanlara destek olmak. Haksız kazanılmış tek bir puanda bile gözümüz yok. Trabzonspor puan durumda nerede olursa olsun böyle birşeye ihtiyacı da yok. Trabzonsporlu olmanın farkı da burada. Böyle mesajlar yazıp da bunun tam tersiymiş gibi algılanmasına neden olmayın lütfen.

A.sebat ligdeyken ona verdiğimiz 2 puan olsaydı bizde şampiyon olmuştuk 2 sene once.
Yanı bizim derdimiz puanla değil aynı kültürü paylaştığımız insanlara destek olmaz
Rize ordu giresun samsun bunlarada destek oluruz.
He bunlar lige çıktığında 24 puan garantimi oluyor.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum