Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Sercan kaya yeni sezonda 61 numaradan vazgecip, 7 numarayi almisİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
-
rize inşallah hep kalır ligde akhisar ve elazig gibi yapmalari lazim ilk seneYorum
-
sevmiyorum sevemedim ne yapayım.....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
Geldikleri gibi giderler. 2 maçta da sahaya gömeceğiz, küme düşecekleri maç bize nasip olur inşallah.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Burası Trabzonspor forumu, Bunun dışında ki takımlara daha başlık açılmasını daha yeni başlattık, Rizespor herhangi bir takımdır, küfür ve hakaret olmadığı taktirde herkes istediğini yazabilir, üye yönetici fark etmez hepimiz eşitiz.
"Geldikleri gibi giderler. 2 maçta da sahaya gömeceğiz, küme düşecekleri maç bize nasip olur inşallah."
Mesela bu mesajı kayserispora, kasımpaşaya falan da yazabilirim, forum kurallarına aykırı bir sebebi varsa zaten silinir, burada yönetici olunmasının bir katkısı yok bunu anlamak yeterlidir, aslında açıklamaya da gerek yok böyle komik şeyleri ama sığ bakıyorsunuz olaya, il sınırı var diye, aynı bölgenin illeriyiz diye sevmek zorunda mıyım hayır o zaman boluspora da böyle kötü düşünülmesin zonguldaka da vesaire bunun bir kuralı bir sınırı olamaz bu yüzden forum kuralları var ne diyor kurallar "Hakaret ve Küfür varsa mesaj silinir üyeye ceza verilir." Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Konuyu uzatmaya gerek yok, burası özgür bir mecra kurallara uyulduğu taktirde herkes istediğini yazabilir.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 01.08.2013, 02:31.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
İstediğini dersin zaten bişey demiyorum, merak ettim sadece.Burası Trabzonspor forumu, Bunun dışında ki takımlara daha başlık açılmasını daha yeni başlattık, Rizespor herhangi bir takımdır, küfür ve hakaret olmadığı taktirde herkes istediğini yazabilir, üye yönetici fark etmez hepimiz eşitiz.
"Geldikleri gibi giderler. 2 maçta da sahaya gömeceğiz, küme düşecekleri maç bize nasip olur inşallah."
Mesela bu mesajı kayserispora, kasımpaşaya falan da yazabilirim, forum kurallarına aykırı bir sebebi varsa zaten silinir, burada yönetici olunmasının bir katkısı yok bunu anlamak yeterlidir, aslında açıklamaya da gerek yok böyle komik şeyleri ama sığ bakıyorsunuz olaya, il sınırı var diye, aynı bölgenin illeriyiz diye sevmek zorunda mıyım hayır o zaman boluspora da böyle kötü düşünülmesin zonguldaka da vesaire bunun bir kuralı bir sınırı olamaz bu yüzden forum kuralları var ne diyor kurallar "Hakaret ve Küfür varsa mesaj silinir üyeye ceza verilir." Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Konuyu uzatmaya gerek yok, burası özgür bir mecra kurallara uyulduğu taktirde herkes istediğini yazabilir.( ゚д゚)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Hurşiti Bursa istedi yıllarca Rize aldı. Sercan Kaya Eren Trabzonspora gitmek üzereyken Rize aldı.

Yorum