bizde ki iş adamları ne iş yaparlar acaba?
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
nerden çıkdı bu rize fbli kelimesi anlamıyorum..tamam rizede fb li var ama bir o kadarda TSli var....
rizenin ilçeleri zaten hep TSli...fb bir merkezde var o kadar........Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
-
Sercan Kaya: "Kardeşim Eren Albayrak'a, bana ayrıldığımız günden beri destek veren Trabzonspor camiasına ve şampiyon Rizespor'a teşekkürler..."'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
Bırakın bu kardeşlik naralarını. Olanları görmezden gelemezsiniz. Ya da bırakmayın. Hâla görememişseniz iş işten geçmiş zaten.
Basbakan feneri ve kasimpasayi kayirinca kötü, Rize'yi kayirinca mi iyi ?
Çok tutarsızsınız ve bunun açıklaması,izahı yok.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.04.2013, 20:59.Yorum
-
Ne güzel atıyorsun forumda peki adamlar rize tarafına sızmış dakka 46tıda ankara dıye bagırıyorlar bursaankara diye bız kumeye demişizde zoruna gitmiş çok iyi dostlarım olmazsa trabzonda senın gıbılerı gordukten sonra asla bu dostluga ok demem ama sız o trabzonda sayılı adettesınız genelınız boyle degılYorum
-
rizeli olup bir istanbul takımını tutan ve Trabzonspora sallayan tipler var. evet. onları ben de sevemedim. hatta sülalemde de var. ama rizeli olup Trabzonspor'a gönül verenler de var. benim gibi babam gibi. şehir ortalamaları alınırsa takımlar bazında Trabzonsporlu yüzdesi en fazla rizede çıkacaktır Trabzondan sonra. birer Trabzonsporlu olarak geldiğiniz gibi geri gidin cümleleri BİZe yakışmıyor. karadenizliliğini unutup marmaraya yönelmiş bi kaç insan yüzünden rizeye kardeş şehre sallamak gerçekten yakışmıyo. bu 2 şehir kardeştir kardeş olmalıdır. içimizdeki pislikleri birlik olarak temizlemek gerekir. ben üzülüyorum bir rizeli olarak bu yazılanlara. kendimi yabancı hissediyorum aranızda. halbuki anne tarafım da trabzonludur. ama yine de yabancı hissediyorum işte.En son İbrahim CİHAN tarafından düzenlendi; 29.04.2013, 00:00.TRABZON SPORYorum
-
Valla Ordu'lu olupta Trabzonsporlu olan da çok var benim gibi ama burda Orduya edilen lafların haddi hesabı yok.Hakediyo mu hakediyo hatta mümkünse Orduspor bir daha Süper lige çıkmasın.Orduda sadece Ordusporu tutanların sayısı 100ü geçmez.Onlarında Fener yalakası tayfayı susturmaya gücü yetmiyor doğal olarak.O Tribünde Trabzonsporlu Ordulular olsa ve Fener aleyhine tezahürat yapsa Ordudan iyisi olmaz.O zaman kendi şehirlerine mi sahip çıkmış olacaklar.Hayır.O yüzden Ordu-Rize-Giresun gibi şehir bilinci oluşturması pek mümkün olmayan takımlar yerine Karşıyaka-Göztepe-Ads gibi bu bilinci yerleştirmiş takımları isterim.İşin özü Erciyes ve Rizenin lige çıkmasına hiç sevinmedim ama onlara kin duyacak değilim.rizeli olup bir istanbul takımını tutan ve Trabzonspora sallayan tipler var. evet. onları ben de sevemedim. hatta sülalemde de var. ama rizeli olup Trabzonspor'a gönül verenler de var. benim gibi babam gibi. şehir ortalamaları alınırsa takımlar bazında Trabzonsporlu yüzdesi en fazla rizede çıkacaktır Trabzondan sonra. birer Trabzonsporlu olarak geldiğiniz gibi geri gidin cümleleri BİZe yakışmıyor. karadenizliliğini unutup marmaraya yönelmiş bi kaç insan yüzünden rizeye kardeş şehre sallamak gerçekten yakışmıyo. bu 2 şehir kardeştir kardeş olmalıdır. içimizdeki pislikleri birlik olarak temizlemek gerekir. ben üzülüyorum bir rizeli olarak bu yazılanlara. kendimi yabancı hissediyorum aranızda. halbuki anne tarafım da trabzonludur. ama yine de yabancı hissediyorum işte.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum