Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
ben rüya gördüm ozaman.
Bırakması için az şeyler yapılmadı. okuyorduk orda burda.
yok beceremiyorsun yok küme düşürüyorsun bizi diye. adama Trabzonspor yalakası diyenler bile olmuştu. yalanmı.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Ekrem Cengiz Takımın Başına Gelsin .. UEFA'ya Oynamazsan Bana Hakan Demesinler ..• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !Yorum
-
-
Samsun - Ç.Rize maçına üst düzey güvenlik
Samsun İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında çeşitli müsabakalardaki olaylar nedeniyle 7 kişiye para ve müsabakalardan men cezası verildiği bildirildi.
Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özhan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda bazı önlemler ile müsabakalardaki olaylar değerlendirildi.
Bu kapsamda 7 şubat pazar günü saat 13.30 da oynanacak Samsunspor-Çaykur Rizespor maçında 330 emniyet personeli ile 100 özel güvenlik şirketi elemanının, 17.00'de başlayacak Samsun Basketbol Kulübü-BOTAŞ maçlarında ise 90 emniyet personeli, 20 de özel güvenlik personelinin görev alması kararlaştırıldı. Ayrıca, 25 Ocak da oynanan Samsunspor-Karşıyaka maçında 19 Mayıs Stadının tribün koltuklarının kırılması olaylarına karıştığı tespit edilen 3 kişiye ilgili kanun gereği 6 ay spor müsabakalarını seyirden men ve bin 145'şer TL, aynı müsabakada meşale yaktıkları tespit edilen 2 kişiye de 4 ay spor müsabakalarından men ve bin 145'er TL para cezası verilmesine karar verildi.
Toplantıda 3 Ocak'ta 19 Mayıs Stadı Suni Çim Sahada oynanan 19 yaş altı takımlarından Fenerbahçe ve Tekkeköy arasındaki karşılaşmada ise müsabaka hakemine hakarette bulundukları öne sürülen 2 kişi hakkında ise bin 145'er TL idari para cezası verilmesinin karara bağlandığı kaydedildi.• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !Yorum
-
Konuyla alakasız mesajlar tarafımdam silinmiştr.
@mekansiz53
Burçak Rizespor'u, belkide senden ve benden daha çok sever
En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 01:12.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Bu sene biraz zor, seneye daha da zor, ondan sonra ki sene ALLAH kerim...
Süper lig.
Rizespor'um resmen batırılıyor,aciz yönetim son anda yaptığı hamleler,yeşil'in yanında maviyi de götürüyor.
Son alınan futbolcuları ben düğünüm de dahi oynatmazdım..Değil Rizespor da..
İş bilmez yönetim.Bmn|BursaTrabzonspor'lular Birliği''Rize'li Trabzonspor'lular''Yorum
-
sen merak etme bizi kim daha iyi sever kim sevmez biz çok iyi biliyoruz allaha şükür HE KİMSE BENİM NE DERECE RİZESPORLU OLDUĞUMU BİLEMEZ ! KİMSE BENİM GİBİDE DESTEK VERMEZ BANA GÖRE !Yorum
-
yeter artık yine malup hep malup yeter yeter yeter bu takımdan daha birşey beklemiyorum ben ligden çekilelim !Yorum
-
Sezon başı, Eren'in önce Rize, sonra da Giresun'a kiralık verilmesi üzerine, bir yorum yapmıştım.
"Kaos politikasıyla yönetilen bu takımlarda, Eren kaybolur" diye.
Lig başladığından beri, Rize-Giresun-Ordu'nun kaç hoca ve oyuncu değiştirdiğinin hesabını yapan var mı ?Yorum
-
-
-
Metin Kalkavan Seneye %90 Şampiyonuz Demişti Zaten .. 1 Umut Belki Bu Sene Play-Off Demiştik Ama Artık Düşmemek İçin Oynicaz ..• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum