Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Ah be Trabzonum:s.s Hugo mario yaktı bizi..
Neyse Rize yensese tesıllı olsa seneye gelcez ulan bekle süper lıgYorum
-
Izmirin Takimlari ekseri Rizede ve Karadenizde yeniliyor.Bu Seferde aynisi Olacak Diye Düsünüyorum.Bu Maca Rizespor Levent Kartop ve Okan Koca Dikkat Etmeli.Tabi Zafer Biryolda Var.Yorum
-
Yorum
-
bilmiyorum valla gidilir mi gidilmez mi
ama gitmeye karar verilirse şu Korayı biri ikna etsin beni o ayağa kaldırdı şimdi o gelmiyor
burdan öğleye kadar bildirirsiniz herhalde gidilip gidilmeyeceğini
yoksa başka bi işim var ona göre onu iptal edecemYorum
-
Arkadaşlar,
Gelen saat 16.00 da benim tükanda olsun, tükandan yola çıkarız.
16.30 da yola çıkar, 17.30 da Rize nin selazur'u ziraatte bir çay içer oradan da 18.30 gidi stadda oluruz.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
İsmail abi Rize'nin yedek kalecisi Emrullah ŞALK benim Zeytinburnuspor'dan takım arkadaşım çok iyi bir insandır kendisi bi çiçek falan verseniz çok sevinirim.. Hem onada moral olur daha genç ama 2 senedir 2. kaleci konumunda.6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&BYorum
-
Arkadaşlar morallerimiz bozuk ama olsun.Bu akşam stres atmaya gidiyoruz.
İsmail abinin dediği gibi gelmek isteyenler saat 16.00'da dükkanda olsun.Atkıları alın.
Görüşmek üzere.
Bu akşam Altay'ı yeneceğiz.Başka yolu yok.T R A B Z O N S P O RYorum
-
-
Çok Güzel 1 Maç Olcak .. İnşallah Maçıda Biz Alırız .. Çok Güzel Hava Olur Maçta ..• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum