Çaykur Rizespor

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • tstafi
    • 26.09.2007
    • 766
    • ögrenci
    • Trabzon

her sey cok guseldı ama en ılgınc sey adanalının sahaya gırıp bayrak dıkmeye kosmaası ve ardından rızelılerın sankı sokakta gezıyor gıbı herkesın sahaya gırmesıgorulmeye degerdı
    YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• TSelif
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 02.04.2005
      • 18990
      • Ziraat mühendisi
      • Trabzon

Rizenin taraftarlarının da kulağını çekmek lazım
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Fatih BALTA
        Trabzonspor Kongre Üyesi

• 09.07.2007
        • 6374
        • elk-elektronik mühendisi
        • Trabzon

Maç çok sıkıcıydı.İlk yarı özellikle her iki takım adına pozisyon yoktu.İkinci yarı başından itibaren oyun hakimiyeti Rizespor da olsada organize geldikleri atak sayısı neredeyse yok desek yeridir.Allah Rizesporlular a sabır versin.Takım sadece Okan a bel bağlamış durumda.Okan savunmanın ileri şişirdiği topları karşılayıp bekletecek,bu arada yardıma gelen olursa ona topu verecek sonrasındada rakip savunma arasında tek başına gol atmaya çalışacak.Rizespor için bu yıl süper lig bence biraz uzak görünüyor.Ama çıkmadık candan umut kesilmez hesabı onların ki de galiba.
        Rizespor taraftarına gelince sanki şehirde takımdan umut kesilmiş görüntüsü verdi bana.Özellikle saha dışında konuştuklarımız çok umutsuzlar.
        Mekansızların hakkını vermek lazım.Maç boyunca takımlarını ellerinden geldiğince desteklemeye çalıştılar.Ama sayı olarak sıkıntıları var gibime geldi.Maçı onların yanında izlemek istemiştik ama kapıdaki görevlinin bizi yanlış yönlendirmesi sonucu sosyetenin yanında bulduk kendimizi.
        Birde dikkat ettiğim şey Rizeli ve Trabzonlular ın olaylara tepkisinden tutunda,kurduğu cümlelere kadar çok ortak noktası var.
        Bu arada Adanaspor un kaleciside bizim Ahmet Şahin di.
        İsmail abi ye bugün için teşekkürler.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• LazAnisT
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 21.02.2005
          • 11617
          • BASIN- YAYIN
          • İstanbul

Rize için neredeyse kader maçı.Ne başkanı tribünde nede taraftarı.

Yerel Gazetelerde okuduğum kadarıyla 4 penaltısı verilmemiş ve 2 topta direkten dönmüş.Hakeme sallayıp duruyorlar.

Yorum

• Hakan Kazdal
            • 29.12.2008
            • 411
            • Rize

İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi

Habu Rizesporun iç saha maçlarındaki sıkıntısı Trabzonspordan beter,fıtık etti bizi.

Bugün Rize-Adana maçı için ,Fatih(TSmania),tayfun (tstafi) ve ben rizeye gittik,gittiğimizede pişman olduk,bu güzel havaga Rizesporumuzdan güzel bir galibiyet bekliyorduk ama kursağımzıda kaldı,bir tek Okan bir şeyler yapmaya çalışıyor,Okana normalde top indirmeleri gerekirken Okan tam tersini yapıyor,haliylede gol atacak kimse kalmıyor.

Bizde maçtan sonra ziraate çıkıp birer çay içip manzara seyrettik

Bu arada maç 0-0 bitti.

NOT : Bu rada Rizeden mekansızlar gurubundan sabah bizi arıyacaklardı,ona göre daha organize gidecektik,arıyan soran olmayınca bizde toplu organizasyondan vazgeçip bireysel gittik

Yanlış Hatırlamıyorsam , Bizdende Sizin AramInI BekLedik .. Macta TrabzonLu qöRmedim Ama Dışarda 1-2 Tane qöRdüm oDa AceLem Vardı Cabuk Gittim .. Kusura BakmayIn .. Mac Hakkındada Kısa Bilqi :
            Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• Hakan Kazdal
              • 29.12.2008
              • 411
              • Rize

TAKA Gazetesi Foto Muhabiri Selman Kutlu, maç sırasında hakem tarafından sahadan çıkartıldı.Çaykur Rizespor- Adanaspor maçına hakem Erbay Aldemir, damga vurdu.

Maçta ekibimizin mutlak penaltılarını vermeyen Hakem Erbay Aldemir, 89. dakikada Serdar’ın ceza sahasında düşürülmesi sonucu oyunu devam ettirince köşe gönderinde bulunan Taka gazetesi foto muhabiri Selman Kutlu hakeme "Hocam, bu penaltıda verilmez mi” diye tepki gösterince yan hakemin uyarısı üzerine orta hakem gazete muhabiri Selman Kutlu'yu sahadan dışına çıkarttı.

Yorum

• Hakan Kazdal
                • 29.12.2008
                • 411
                • Rize

Hakem Ucuz Kahramanlık Yaptı
                Adanasporla 0-0 golsüz berabere biten maçın ardından Raşit Çetiner, maçın hakemi Erbay Aldemir'e yüklenerek hakemi ucuz kahramanlıkla suçladı..

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise, maçın hakemi Erbay Aldemir'e yüklenerek hakemi ucuz kahramanlıkla suçladı. Çetiner, "Buraya gelen hakemler nedense kahramanlığa soyunuyor.

Hiçbir şey bulamadı, basın mensubunu sahadan attı. Dün akşam bir sürü maç seyrettik. Atlayana, zıplayana elle oynayana penaltı çalındı. Bizim dört pozisyonumuz vardı. Hiç birine penaltı çalınmadı. Yapacak, diyecek bir şey yok. Neticede maç bitmiş" dedi.

HENÜZ PES ETMEDİK

Çaykur Rizespor takım kaptanı Okan yaptığı açıklamada, hedeften kopmadıklarını belirterek, "Bizim için gerçekten de kaybedilmiş iki puan var. Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Bugün olmadı. Bu işin peşini bırakmış değiliz. Önümüzde 4 maç daha var. Amacımız Çaykur Rizespor'u play off'a taşımaktır" ifadelerini kullandı.

Yorum

• pReN@_61
                  • 10.12.2004
                  • 26027
                  • İstanbul

Rize kazansa iyi olacaktı.

(UEFA)

Yorum

• Sami Kuk
                    • 05.09.2008
                    • 6332
                    • ÖĞRENCİ
                    • Rize

İlk olarak tstafi tarafından gönderildi
                    her sey cok guseldı ama en ılgınc sey adanalının sahaya gırıp bayrak dıkmeye kosmaası ve ardından rızelılerın sankı sokakta gezıyor gıbı herkesın sahaya gırmesıgorulmeye degerdı
                    Ben onu görünce sinirlendm atıyodum kendimi.. adamın biri çekti arkadan gidemedim gıtseydm yeminle alırdım o bayragı biyerine sokardım..Hakemin zaten satılmıs ulan 3 penaltı verilmedi..

adana taraftarına diyecek bişi yok..Allahın görmemişleri medeniyetsiz topluluğu..seneye artık bu sene umut yok gerçekten
                    TrabzonspoRizespor

https://www.facebook.com/samikuk53
                    https://twitter.com/samikuk53

Yorum

• Fatih BALTA
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 09.07.2007
                      • 6374
                      • elk-elektronik mühendisi
                      • Trabzon

Hakem in es geçtiği benim gördüğüm 3 pozisyonu vardı.2 tanesi tartışılırdı ama ikinci yarının ortalarına doğru olan bir pozisyon vardı çok net bir açıdan gördüm tartışmasız penaltıydı.Rizespor un aleyhine daha önceki maçlardada bu tip hatalar yapılmıştı medyadan takip ettiğim kadarıyla.Bu duruma zamanında yönetimin ses çıkarması gerekiyordu.Öyle kendi kendimize dövünmekle kalırsak iş işten geçer.Rizespor da yolunda olmayan bişeylerin olduğu belli ama bu yönetim midir,hocamıdır,kadro yetersizliğimidir ilmiyorum.Bunun cevabını Rizesporu daha iyi takip eden arkadaşlar daha iyi cevaplarlar.
                      Sen ağlat biz severiz seni...
                      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                      ts_mania

Yorum

• Hakan Kazdal
                        • 29.12.2008
                        • 411
                        • Rize

Kardeşim Rizespor'u Bi Yerden Ezenler Var Gibime Geliyor , Yönetimde Bunları Sölemekten Korkuyormu Ne AnlamadIm Bende .. Cok Ama Cok Hakem'ler Yüzünden Puan Kaybettik ..

Yorum

• Hakan Kazdal
                          • 29.12.2008
                          • 411
                          • Rize

Erciyes'e Malesef Yenildik Arkadaşlar .. Play-Off Şansımızı Zor'a Soktuk ..

Yorum

• pReN@_61
                            • 10.12.2004
                            • 26027
                            • İstanbul

Yapma be Rizespor..

(UEFA)

Yorum

• Hakan Kazdal
                              • 29.12.2008
                              • 411
                              • Rize

Haksız Yere Berabere Kaldıqımız Adana'nın & Karşıyaka'nın Bundan Sonra Puan Kaybetmesini Bekleyip Bizim Önümüzdeki 3'Macıda Almamız Gerekiyor ..

Yorum

• Burçak
                                • 31.05.2005
                                • 29451
                                • İnşaat Teknikeri/Su Ürünleri Mühend
                                • Trabzon

Bu kumaştan bu kadar

Başkan Halim Mete, Ellerinde bulunan kumaşlar bir şeyler yapmaya çalıştıklarını ara bu kadar olduğunu söyledi
                                Süper Lige çıkma hedefiyle başlanan Bank Asya 1. Lig’de büyük bir hayal kırıklığı yaşayan ve bitime 2 hafta kala lige havlu atan Çaykur Rizespor’ da Başkan Halim Mete, rotayı gelecek sezona çevirdiklerini söyledi. Rizesportif A.Ş.nin Rizespor’u hak ettiği yere çıkaracağının altını çizen Başkan Mete, “Bir yılı kaybetmek istemiyorduk bunun için maddi ve manevi uğraş vermemize rağmen maalesef hedefe ulaşamadık. Bunda bir değil bir çok neden var. Bu takım kurulurken bir etkimiz yoktu. Elimizde bulunan kumaşla bir şeyler yapmaya çalıştık ancak bu kadar oldu” dedi.

7 Trilyon Ödeme Yapıldı
                                Bu sezondan gerekli dersi alıp gelecek sezona hazırlanacaklarının da altını çizen Başkan Halim Mete, “Sezon boyunca 7 trilyon ödeme yapıldı. Şimdi önümüzdeki sezon tamamen profesyonel bir şekilde kendi yapacağımız ve şampiyon olacak bir takım oluşturacağız. Rizespor hak ettiği yere çıkacaktır. Bugünden itibaren çalışmalarımıza sıkı bir şekilde başlıyoruz. Gerekli olan operasyonlar yapılacaktır. Ben tüm Rizeliler den destek bekliyorum. Önümüzdeki sezon süper lige şampiyon olarak çıkacak bir takım kurulacak. Herkes bundan emin olsun” diye konuştu

Şimdi Hesap Zamanı

Farklı Kartalspor yenilgisiyle Bank Asya 1.lig’e havlu atan Ç.Rizespor’ da fırtına öncesi sessizlik var
                                Yönetimin, takım üzerinde radikal kararlar alıp operasyon yapması bekleniyor. Birçok futbolcu ile yollar tek tek ayrılacak
                                Bank Asya 1. Lig’e büyük umutlarla giren Çaykur Rizespor, sahasında Kartalspor önünde aldığı farklı yenilgiyle ilk 6 takım arasına kalma şansını mucizelere bıraktı. Kendi sahasında çıktığı son üç maçında 7 puan kaybeden yeşil-mavililer 6. sırada bulunan Karşıyaka’nın 4, Adana’nın 2 ve Orduspor’un da bir puan gerisine düşüp lige havlu attı.Yıldızlarla dolu kadrosuyla büyük hayal kırıklığı yaşayan yeşil-mavililerde yaşanan bu gelişmelerin yönetimi de harekete geçirdiği öğrenildi. Küme düşme korkusu yaşayan K.Erciyes’den sonra Kartal’ın da yüzünü güldüren Rizespor’da umutlar söndü ve koca bir sezon boşa gitti.

Tel Tel Döküldüler
                                Tüm sezon boyunca olmayacak rakiplere puan verip cepten yiyen Ç.Rizespor ikinci devrenin en başarısız takımı olup bu yarıda topladığı 15 puan ile büyük bir kaos yaşadı. Defansın yol geçen hanı, orta sahanın başarısız, forvetinde tel tel döküldüğü yeşil-mavililerde şimdi fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Umutların tükendiği Rizespor’ da yönetimin yeni sezona yönelik başta futbolcular konusunda olmak üzere çok radikal kararlar alıp operasyon yapacağı belirtirilrken, Teknik direktör Raşit Çetiner’in raporu ile performansı değerlendirip durumun masaya yatırılacağı bildirildi. Yönetim alacağı kararları bu hafta içinde uygulamaya koyması bekleniyor.
                                Günebakış
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...