Çaykur Rizespor

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ahmet54
    • 26.07.2005
    • 664
    • Avrupa Diğer

İlk olarak LaZaRoV_53 tarafından gönderildi
    Kardeş Maç satma Tabiri ima etme çünkü ben Ts den edersem burda büyük bi tartışma çıkar oke konuşmayalım bu konuları..
    Konusmayacaksak o zaman Trabzonsporun,Rize yi neden 2 kere yendigini sorgulamayalim burada!..eger illaki birsey sorgulayacaksak Rize neden yenildiyi sorgulayalim..
    Ama kardesligi maci kazanmakla esdeger tutmak ve saha icinceki mücadeleye saha disi etkenleri katmak kardeslik degil kallesliktir ki bunu ne Trabzonspor nede Rizespor yapar..
    Konuyu sen baslattigin icin bir Trabzonsporlu olarak cevap hakkimi kullandim..
    Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• OFLU
      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 30.08.2006
      • 3491
      • OGRENCI
      • İstanbul

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi
      Hemşo,güzel kardeşim,
      Seni anlıyorum,rizespordan sebep darlanmışsın ama önceki mesajlarımda yazdım,lütfen sakin olalım,bu tür tartışmaları biz 1 yıl önce aştık,oflu kardeşim iyi bilir,
      Biz zor günler geçiren Rizespora destek için açtık bu topiği,ayrıca 2 ayrı topik daha var rizesporla alakalı,topiklerin tıklanma ve mesajlar ortalamasına baktığın zaman buradaki arkadaşların ilgisindende memnunuz,BMN deki çoğu arkadaş artık rizespora kardeş takım gözüyle bakıyor ama BMN üye sayısı kartalın çarşı forumunun 2 katıdır herkesin buraya yazmasını bekliyemezsin,en azından ismini vermiyeceğim(sen bilirsin) rizeli arkadaşların bir sitesindeki rizelikartallar'dan bile rizespora daha çok destek olduğumuzu düşünüyorum.
      Biz 2 yıldır Trabzon-Rize kardeşliğini oluşturmak için çok çaba sarfettik ve bugün bu dostluğu kurduk-oluşturduk,şimdi tekrar geriye gitmeye hiç niyetimiz yok,lütfen sizden rica ediyorum,yorumlarınızı yazmadan bir kez daha düşünüp öyle yazın,
      Samsunsporda bizim kardeşimiz,amma rizespora gerçek kardeş elini uzatan Trabzonspor olmuştur,4-0 lık skor'a takılma skor bizim için önemli değil,
      Bizim için önemli olan,trabzonsporlu taraftarların bordo-mavi bayraklarla rizesporun maçlarına destek vermeye gelmeleri,rizesporun taraftarlarınında avni akerde maraton baş köşede misafir edilmeleri ve rizespor bayrağının maraton trübünde dalgalanmasıdır,
      Biz böyle dosluk istiyoruz ve bunu size biz veriyoruz,karşılıksız ve beklentisiz,
      Samsunda kardeşimiz ama hele bir onlarda samsundan rizeye rizesporu desteklemeye gelsinler anca o zaman bizim verdiğimiz değeri vermiş olurlar.
      Ayrıca rizespora desteği Trabzonsporumuz sahada rizesporun rakiplerini ezerek vereceğinide çok iyi biliyorum,
      Lüğtfen daha duyarlı ve daha sakin mesajlar bekliyoruz.
      Biliyorum abi, o zamanda konustuk ettik ben gorusumu soyledim siz katilmadiginizi soylediniz,hafif elektrik oldu ama uzamadi konu..O gunden sonra ters bisey soylemedim..He destek olmadim ama kostek de olmadim.. Hatta bi topic de rizespora basari bile diledim ama kardesimiz gelmis vestel maci buyuk ihtimal berabere nedenide vestelin eksikleri diyincee vede 2 hafta galip geldiniz uctunuz gibilerinden bir yorum yapincada ister istemez biraz ruzgar esti.. Neyse abimsin dusuncelerine katilmiyorum ama saygim sonsuz..
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• x_man
        • 27.05.2005
        • 3694
        • SMMM
        • Bursa

inşaallah karadeniz futbolu eski günlerine tekrar döner artvin ordu giresun samsun hatta erzurum daha iyi olur ayrıca trabzon ve trabzon takıımlarıda
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• kudu_61
          • 09.06.2004
          • 6831
          • Polis Memuru
          • İzmir

inşallah rize ligde kalır tek temennimiz bu. (nokta)
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• hüseyin1975
            • 23.11.2006
            • 14513
            • Büro Elemani
            • Almanya

Kardesler bu Konuyu uzatmayalim.
            Biz Trabzonsporlular genel olarak bütün Karadeniz Takimlarini destekler ve basarili olmalarini isteriz.
            Onlarin basarisi bizede Positiv yansiyacakdir.
            Ankara ve Istanbuldan 9 Takim olacagina, Karadenizden 9 Takim olsunki Sampiyonlugu baskalarina vermeyelim.

Karadeniz ELELE hepberaber Zirveye.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Hüseyin Çümen
              • 06.02.2005
              • 7649
              • doktor
              • İstanbul

lazarov 53 gibi kişiler provakatör dür arkadaşlar bu kişileri görüpte kimse gaza gelmesin derim ben
              onca sene kötü gitmiş ilişkilerin ardından 2 senedir çok güzel tablolar oluştu bunları başarmak çok zordu ama bunu sağduyulu bir şekilde başardık çok şükür
              bu dostluk ortamının oluşmasını içine sindiremeyen bazı kişiler bu şekilde bu kardeşliğin olmadığını iddaa etmekte
              bu provakatörlerin görüşlerine değer vermeyin lütfen
              Rizespor kardeşimizdir ve öyle de kalacaktır

Yorum

• POYRAZ
                • 18.10.2004
                • 6656
                • Avrupa Diğer

İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi
                Kardesler bu Konuyu uzatmayalim.
                Biz Trabzonsporlular genel olarak bütün Karadeniz Takimlarini destekler ve basarili olmalarini isteriz.
                Onlarin basarisi bizede Positiv yansiyacakdir.
                Ankara ve Istanbuldan 9 Takim olacagina, Karadenizden 9 Takim olsunki Sampiyonlugu baskalarina vermeyelim.

Karadeniz ELELE hepberaber Zirveye.
                Bu sekilde yazarsan, Trabzonspor'u Karadeniz takimlarinin el ele vererek sampiyon yaptiklarini iddia eden cahillerin fikirlerine destek vermis olursun bana göre.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• 53Rizeli
                  • 03.02.2008
                  • 36

ya arkadaşlar,kardeşliğe darbe vurmak isteyenler elbet olur..valla ts-rize maçında olaylar çıktığında trabzonlu arkadaşlarımla aramızda en ufak bişey olmazdı..hatta yazık derdik..gurbette birbirimize emant insanlar olarak,karadenizde yapılan o yanlış işleri görünce üzülürdük..
                  desteğini esirgemeyn herkese teşekkürler..

birLAZ arkadaşımızın da rizesporlular formunda yazdığı yazılara aynen katılıyorum...bıraksın bu dostluğu çekemeyenler aslan,kartal peşinde kosup onlara av olsunlar..bizbize yeteriz çok şükür...
                  KARADENİZ---TÜRKİYE'DE TEKİZ!!!

Yorum

• 53Rizeli
                    • 03.02.2008
                    • 36

İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi
                    rizeli arkadaşlar ne yapabiliriz çözüm önerileriniz var mı bilgi verin ne yapabilirsek yapalım şener başkana yapabileceklerimiz ile mailler atalım rizeyi düşürmeyeceğiz kimse umudunu kesmesin beraber tutalım ipin ucundan
                    inşallah yaza doğru toplayacam ist.daki Rizelileri...bir yürüyüş yapoacaz ist takımlarını tutan Rizeliere tepki die..
                    ben bunu yapalım dediğimde Rizesporlular formunda,açtığım konu da,yazdığım yazı da silindi..çünkü hepsi atıp tutuyoır o kadar..
                    icraata gelince pek iş yok..
                    KARADENİZ---TÜRKİYE'DE TEKİZ!!!

Yorum

• kemalcan
                      • 17.04.2007
                      • 56

haydi rize
                      kalk ayaga
                      sivası 1-0 yenecez
                      ozturkler

Yorum

• İsmail Alkan
                        • 13.04.2007
                        • 7126
                        • SERBEST
                        • Trabzon

<p>
                        İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
                        lazarov 53 gibi kişiler provakatör dür arkadaşlar bu kişileri görüpte kimse gaza gelmesin derim ben</p>
                        <p>onca sene kötü gitmiş ilişkilerin ardından 2 senedir çok güzel tablolar oluştu bunları başarmak çok zordu ama bunu sağduyulu bir şekilde başardık çok şükür
                        bu dostluk ortamının oluşmasını içine sindiremeyen bazı kişiler bu şekilde bu kardeşliğin olmadığını iddaa etmekte
                        bu provakatörlerin görüşlerine değer vermeyin lütfen</p>
                        Rizespor kardeşimizdir ve öyle de kalacaktır
                        </p>

Tamanen katılıyorum,
                        Bu dostluğu ve kardeşliği çekemiyen ve provakasyon amacıyla buraya gelen birkaç kişi olacaktır,birkaç kişiyi genele mal etmeyin.
                        Lütfen gaza gelmeyin,onların amacı zaten bizi gaza getirip binbir emekle oluşturduğumuz bu kardeşlik ortamını zedelemektir,
                        Buraya gelip abuk sabuk yazı yazanlara sadece gülün ve hatta el sallayın,bu bizim büyüklüğümüzü ifade eder,
                        Lütfen,sakın ama sakın ola gaza gelmeyin
                        En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 22.02.2008, 00:23.
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ferhaTS87
                          • 10.05.2007
                          • 1288
                          • Ankara

dusmesın dusmesın rızespor dusmesın
                          rıze ıcın bu macı alın dıye bagırark manısa macında destegımızı herkese duyurmalıyız

Yorum

• İsmail Alkan
                            • 13.04.2007
                            • 7126
                            • SERBEST
                            • Trabzon

İlk olarak fdts2 tarafından gönderildi
                            dusmesın dusmesın rızespor dusmesın
                            rıze ıcın bu macı alın dıye bagırark manısa macında destegımızı herkese duyurmalıyız
                            Hatta bundan böle avni akerdeki tüm maçlarımızın 16 nci dakikasında BURSA KÜMEYE diye bağıralım
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,
                            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ilhan
                              • 21.01.2007
                              • 36196
                              • İzmir

Rıza Çalımbay , Rizespor'u ayağa kaldıracak tek isim bana göre. Her ne kadar aklı Beşiktaş'ta olsada Rizespor'u tanıyor ve neler yapabileceğini biliyor.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Erdem Keser
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 14.02.2005
                                • 10714
                                • Kim. Müh.
                                • İstanbul

Bu başlığa mümkünse bazı provakatörler ve Fenerliler! girmesin..

Başlık Trabzonsporlu ve Rizesporlu arkadaşlarımızı ilgilendirir..(Bkz:LaZaRoV_53)

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...