Bir taraftan sevinirken bir taraftan üzüldük..
Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Bu kafayla bu takim bir daha cikamaz. Metin Diyadin'i göndermekde neyin nesi anlamadim. Onu birak, yerine aldiklari adama bakin."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
Insallah yine birinci lige cikalar yaaa25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize ArdesenliYorum
-
Rize'de Suat Kaya istifa sesleri
04 Şubat 2009 / 17:52
Ligin ikinci yarısında oynadığı üç maçı da kaybeden Çaykur Rizespor'un antrenmanını basan taraftarlar, teknik direktör Suat Kaya'yı istifaya davet etti
Bank Asya 1. Ligi'nin ikinci yarısına teknik direktör Metin Diyadin'i gönderip, Suat Kaya'yı göreve getirerek giren Çaykur Rizespor'da alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından sıkıntılı günler yaşanıyor.
Morallerin oldukça bozuk olduğu takıma, taraftarlar da tepki göstermeye başladı. Boluspor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan yeşil - mavili takımın bugün yaptığı idman öncesi, Mehmet Cengiz Tesisleri önünde toplanan yaklaşık 30 kişilik taraftar grubu, futbolcuları protesto ederek, teknik direktör Suat Kaya'yı istifaya davet etti.
Jandarma'nın geniş güvenlik önlemi aldığı tesislerde protestolar altında devam eden antrenman olaysız bir şekilde sona erdi. Bu arada Suat Kaya'nın raporu doğrultusunda takımdan gönderilen Mustafa Çiçek, kendisine takım bulamayınca geri döndü. Çiçek'in, PAF takımla antrenmanlara çıkacağı belirtildi.
YÖNETİM, KAYA'YI GÖNDERMEYE HAZIRLANIYOR
Öte yandan alınan başarısız sonuçların ardından eleştirilerin odağı haline gelen teknik direktör Suat Kaya ise basına konuşmama kararı aldı. Bu arada yaran bir toplantı yapacak olan Çaykur Rizespor yönetim kurulunun Suat Kaya'nın görevine son verebileceği öğrenildi.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin KokusuYorum
-
6- ÇAYKUR RİZESPOR Kulübü sporcusu UĞUR AKDEMİR'in, 01.02.2009 tarihinde oynanan ORDUSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR Bank Asya 1.Lig futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...
Yorum
-
Daha ne bekliyorsun ki bu takımdan...
Rizespor Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş. olağan üstü genel kurul kararı aldı. Önceki gün İstanbul’da yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla 17 Şubat Salı günü olağanüstü genel kurul yapılması kararlaştırıldı. Şirketin kurucu başkanı olan Şadan Kalkavan, Mayıs ayında yapılacak olan Fenerbahçe’nin genel kurulunda başkan adayı olduğu için sportif A.Ş.’nin başkanlığını bırakacağı öğrenildi.
Kaynak: haber53.com
Bu sene için tek olumlu icraatları stad başka bir şey değil.

Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Şadan Kalkavan'ı duymuştum başka bir yerden ama.
Şaşırmadım bu duruma..
Rizespor Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş. olağan üstü genel kurul kararı aldı. Önceki gün İstanbul’da yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla 17 Şubat Salı günü olağanüstü genel kurul yapılması kararlaştırıldı. Şirketin kurucu başkanı olan Şadan Kalkavan, Mayıs ayında yapılacak olan Fenerbahçe’nin genel kurulunda başkan adayı olduğu için sportif A.Ş.’nin başkanlığını bırakacağı öğrenildi.
Kaynak: haber53.comA Revolution without dancing is a Revolution not worth having.Yorum
-
Yorum
-
Suat Kaya gittiği her takıma yanında Ufukhan'ı da götürüyor. Bu da ilginç.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum