Çaykur Rizespor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Tamam kardeş ama Sen illa bekliyosunki TrabzonSpor kazansın dememizi Herkesin Fikrine Saygılar eywYorum
-
Sitem şundan kardeş arkadaşınız diyorki sen Trabzonun kazanmasını içten istemiyorsun dostluk ayakları yapıyorsun Samsun Ve Rize arasındaki kardeşliği söylüyorsun dedi Kardeş RizeSpor Topicine görüyoruz işte ne kadar Ts linin ilgi gösterdiğini bizim tek kardeşimiz SamsunSPor onlar bize her türlü destek oluyor ama Ts li arkadaşlar Zor günler geçiren Rizespor Topicine 1 mesj atmayı bile çok görüyorlar tabi herkesin fikri kendine atsınlarda demiyorum ortadaki durumu söylüyorum forumda çok Ts li var ama Kardeş Rizespor topicine 10 kişi yazıyor Kardeşliğe önem veren 10 kişi var bize destek olan Ts li arkadaşlara Teşekkür edeRiz.Yorum
-
LaZaRoV_53
bi arkadaşa ''Tamam kardeş ama Sen illa bekliyosunki TrabzonSpor kazansın dememizi Herkesin Fikrine Saygılar eyw'' demişsiniz.
ve sonra ''Kardeş RizeSpor Topicine görüyoruz işte ne kadar Ts linin ilgi gösterdiğini bizim tek kardeşimiz SamsunSPor onlar bize her türlü destek oluyor ama Ts li arkadaşlar Zor günler geçiren Rizespor Topicine 1 mesj atmayı bile çok görüyorlar '' demişsiniz.
Bakın BordoMavi.Net de Rizespor ile alakalı şuan 3 Güncel başlık açık ise( güncelliğini yitirmiş kilitli başlıklar dışında)
burada hiç bir taraftara izin verilmiyorken Rizesporlu olarak Rizespor Avatarı ile yazabiliyorsanız,
Binlerce mesajı görmezden gelip sadece bi kaç mesaja takılırsanız bu olmaz...
Yukarıda alıntı yaptığım sadece 2 mesajınızı tekrardan okuyun. özellikle ilk mesajınızı.
Herkesin Fikrine saygı duyulmalı demişsiniz. sizde saygı duymalısınız. zorla mesaj yazmaz kimse . dedimya BMN de 3 aktif başlığın olması bile bu dostluğa ne kadar yardım ettiğimizin bi göstergesi. ve ayrıca bilinki burada bu dostluğu bozacak mesajlar zaten siliniyor.
2. mesajınızdaki gibi mesajlar yazınca tek kardeşimiz samsun gibi bu kişisel bir yorum olur ve bu yazınızdan dolayı size cevap veren çok kişi olur. buda dostluğumuzu gölgelendirmiş olur.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Öylede kardeşim sende kendine göre bi yorum atmışsın bazı arkadaşlar öyle yorum yazıyorki yani cevap vermemek olmaz cinsinden Harbi söylüyorum bunu ben şu Forumda herkes bu topici görüyor yani yeterince ilgi yok RizeSpora çoğu Tsli arkadaşlar Rizespor kötü durumda küme düşmesi tartışılırken kimsenin umrunda deyil Dostluk dediğiniz Zor günlerde olur SamsunSporlu arkadaşlar saolsun destekliyorlar baya bizde onları ama Ts den fazla ilgi göremiyoruz kimseyede kızmıyoruz sitem etmiyoruz sadece söyledik ama arkadaşlar Samsunun daha ilgili olmalısını kabullenemediler gibi.Yorum
-
burda oynanan bursa maçını gördünmü???kim kendi stadında şimdiye dek Rizespor bayrağı açtı...samsun size daha çok ilgi gösteriyor olabilir ama bize ilgisiz diyemezsin.oyuncularımız geçen hafta bursayı yendi ,bu hafta manisa,sonra konya tüm buları yenerek desteği saha içine de taşıyacaklardırÖylede kardeşim sende kendine göre bi yorum atmışsın bazı arkadaşlar öyle yorum yazıyorki yani cevap vermemek olmaz cinsinden Harbi söylüyorum bunu ben şu Forumda herkes bu topici görüyor yani yeterince ilgi yok RizeSpora çoğu Tsli arkadaşlar Rizespor kötü durumda küme düşmesi tartışılırken kimsenin umrunda deyil Dostluk dediğiniz Zor günlerde olur SamsunSporlu arkadaşlar saolsun destekliyorlar baya bizde onları ama Ts den fazla ilgi göremiyoruz kimseyede kızmıyoruz sitem etmiyoruz sadece söyledik ama arkadaşlar Samsunun daha ilgili olmalısını kabullenemediler gibi.Yorum
-
Hemşo,güzel kardeşim,Sitem şundan kardeş arkadaşınız diyorki sen Trabzonun kazanmasını içten istemiyorsun dostluk ayakları yapıyorsun Samsun Ve Rize arasındaki kardeşliği söylüyorsun dedi Kardeş RizeSpor Topicine görüyoruz işte ne kadar Ts linin ilgi gösterdiğini bizim tek kardeşimiz SamsunSPor onlar bize her türlü destek oluyor ama Ts li arkadaşlar Zor günler geçiren Rizespor Topicine 1 mesj atmayı bile çok görüyorlar tabi herkesin fikri kendine atsınlarda demiyorum ortadaki durumu söylüyorum forumda çok Ts li var ama Kardeş Rizespor topicine 10 kişi yazıyor Kardeşliğe önem veren 10 kişi var bize destek olan Ts li arkadaşlara Teşekkür edeRiz.
Seni anlıyorum,rizespordan sebep darlanmışsın ama önceki mesajlarımda yazdım,lütfen sakin olalım,bu tür tartışmaları biz 1 yıl önce aştık,oflu kardeşim iyi bilir,
Biz zor günler geçiren Rizespora destek için açtık bu topiği,ayrıca 2 ayrı topik daha var rizesporla alakalı,topiklerin tıklanma ve mesajlar ortalamasına baktığın zaman buradaki arkadaşların ilgisindende memnunuz,BMN deki çoğu arkadaş artık rizespora kardeş takım gözüyle bakıyor ama BMN üye sayısı kartalın çarşı forumunun 2 katıdır herkesin buraya yazmasını bekliyemezsin,en azından ismini vermiyeceğim(sen bilirsin) rizeli arkadaşların bir sitesindeki rizelikartallar'dan bile rizespora daha çok destek olduğumuzu düşünüyorum.
Biz 2 yıldır Trabzon-Rize kardeşliğini oluşturmak için çok çaba sarfettik ve bugün bu dostluğu kurduk-oluşturduk,şimdi tekrar geriye gitmeye hiç niyetimiz yok,lütfen sizden rica ediyorum,yorumlarınızı yazmadan bir kez daha düşünüp öyle yazın,
Samsunsporda bizim kardeşimiz,amma rizespora gerçek kardeş elini uzatan Trabzonspor olmuştur,4-0 lık skor'a takılma skor bizim için önemli değil,
Bizim için önemli olan,trabzonsporlu taraftarların bordo-mavi bayraklarla rizesporun maçlarına destek vermeye gelmeleri,rizesporun taraftarlarınında avni akerde maraton baş köşede misafir edilmeleri ve rizespor bayrağının maraton trübünde dalgalanmasıdır,
Biz böyle dosluk istiyoruz ve bunu size biz veriyoruz,karşılıksız ve beklentisiz,
Samsunda kardeşimiz ama hele bir onlarda samsundan rizeye rizesporu desteklemeye gelsinler anca o zaman bizim verdiğimiz değeri vermiş olurlar.
Ayrıca rizespora desteği Trabzonsporumuz sahada rizesporun rakiplerini ezerek vereceğinide çok iyi biliyorum,
Lüğtfen daha duyarlı ve daha sakin mesajlar bekliyoruz.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
sizin niyetinizden şüphe edilmeye başlandı .
Dostluk demek sahada maç satmak demek değildir.
Rizespor geçen sezon 2 maçıda kazandı. ozaman çok iyi dosttuk şimdi yendik diye dost değilmiyiz denmeli.
bu şekilde mesajlar atacaksanız Foruma Lütfen girmeyiniz.
Trabzonspor Rizespor Kardeştir.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
kardeş sen kendi takımına olan inancını kaybetmişsen burdan destek görmenin manası yok....bizde bu sezon kötü günler geçirdik bağırdık,çağırdık,hatta yönetimi ibra bile etmedik ama hiçbir zaman takımdan ümitssizliğe kapılmadık ve 3 haftadır kazanıyoruzİlk olarak LaZaRoV_53 tarafından gönderildiRizeSpora Karşı Gösterdiğiniz ilgiden dolayı Teşekkürler BirLAZ ama RizeSpor Düşücek Takım Kaderine Bıraktılar Taraftar Maça niye gelmiyor diyor herkes ya niye gelmiyorlar çünkü hersene düşmeye düşmeye Taraftar Başarısız bi takımı izlemek istemiyor hersene Gs den Fark yer Ts den Yer Fb ye Ölümüne oynar insanlar bıktı artık tribüne gitmiyor kimse Rizesporu Bu sene Kurtaramazlar Altan Fahri Zafer onların umrunda deyil takım Destek Versekte işe yaramaz Erdoğan Arıca Samsunun Küme Düşmesinde Büyük Pay sahibi Rizeyide Düşürücek..Yorum
-
Herkes kendi işin bakmayacak, çünkü Trabzonspor ile Çaykur Rizespor kardeş iki takımdırİlk olarak LaZaRoV_53 tarafından gönderildi...herkes kendi işine baksın
noktaYorum
-
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Burada yazi yazan arkadasin zihniyetini görünce rizespor neden bu durumda daha iyi anliyorum..Rizespor disinda herseyi savunan hatta Trabzonsporun mac satmasini bile ima eden bu arkadasimiz akli sira bir acik yakalayarak o bilindik muhabbetleri yapacak..
ama sunu acikca belirteyim bu zihniyette insanlar cogunlukta olsa bile herseye ragmen, herkese ragmen Rizesporu samimi, pazarliksiz ve dostca destekliyoruz..Eski rumuz...MaVeRaMYorum
-
Bu tip yazışmalar aramızda oluşan dostluk, kardeşlik havasına hiç bir fayda getirmez. Sanırım sen biraz darlanmışsın vede bizlere
karşı biraz ön yargılısın ama bizler gerçek Rizespor taraftarına saygı duyuyoruz. Rizespor yenildimi sizinle birlikte (belkinde farkında bile değilsin) üzülüyoruz. Arada aykırılıklar elbette çıkacak. O kadar da olur, zamanla onlarda düzelir inşallah
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

siz zaten küme düşmessinizki neyin ümitsizliğine kapılıcaktınız
Yorum