Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Beşikdüzüspor
Daraltma
X
-
Pazartesi günü saat 5'te Avni Aker'de
BASIN DUYURUSU - Bal Ligi Baraj Müsabakası
İlimiz takımlarından Beşikdüzüspor ve Trabzon Yalıspor kulüplerimizin oynayacakları BAL Ligi terfi baraj müsabakası 5 Mayıs pazartesi günü saat 15.00 de Avni Aker stadında oynatılacaktır.
Amatör camiamızda bu müsabaka çok büyük heyecan yaratmıştır. Ayrıca 30 yıldan sonra ilk olarak bir amatör müsabakanın Avni Aker Stadında oynanması gerek kulüplerimizin gerekse futbolcularımızın unutamayacakları bir anı olarak tarihte yerini alacaktır.
ASKF Yönetim Kurulu olarak ulusal bir kanalda canlı olarak yayınlatmamız ülkemizin her tarafında Trabzonluların bu müsabakayı izlemelerine olanak sağlayacaklardır.
Kulüplerimize ve futbolcularımıza bu olanağı sağlayan, teklifimize üstün ve özverili katkı sağlayan Trabzonspor başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’ na teşekkür ediyoruz.
B. Cahit ERDEM
Trabzon ASKF Yönetim Kurulu
Başkanı
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEYOF'a neden Beşikdüzü dahil edilmedi?
Bırakın Trabzon'u, Karadeniz'i ülkenin en eski eğitim merkezlerinden olan Beşikdüzü'ndeki KTÜ'ye bağlı okulların resmen kapatılması (kontenjan azaltılması değil direkt kapatmadır) ?
Beşikdüzü'nün nüfusunun 30 binlerden 10 binlere düşürülmesi???
Haklısınız; siyasetçiler taş üstüne taş koyacaklarına hınçla hareket ediyor. Sanıyorlar mı ki, bu millet sinecek?
Yakın siyasi tarihi bilenler için Kırşehir ve Abana için yapılanlar Beşikdüzü'nde sökmeyecek.
Yeni nesile hatırlanması gereken bilgi:
Beşikdüzülü Mehmet Hüsnü Erkut, (d. 1942 - ö. 21 Mart 2012) Türk Milli Futbolcusudur.
Ekleyen: kadiryeter Kadir Yeter. 20.12.2014 Kavakmeydan
Yorum
-
Edit: Yalispor - Besikdüzüspor maci burada. Yalispor 2-1 önde
Edit2: 10 kisi kalan Besikdüzüspor 2-2 yapti bastirrEn son Giallorossi tarafından düzenlendi; 22.03.2016, 14:53..
FrancescoTotti
Yorum
Yorum