Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Beşikdüzüspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aha , Fatih seninde Takip etmediğin lig yok ya. İspanya ligi var her lig var ula sende

istanbula gelmeden beşikdüzünün idmanlarına çıkıyodum olm ben eyy gidi
    Bordomavi.net

Yorum

Telekomspor-Yalıspor: 1-3
      Ç.Başı-Beşikdüzü:0-2
      Maçkaspor-Yıldızlıspor
      (Maçka sahasında çizgiler çizilmediği için karşılaşmanın hakemi tarafından maç yarına tehir edildi)

Gollerin sahibi : Öskan ve AhmetDeniz
      Beşikdüzünden arkadaşlardan öğrendim..
      En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 17:10.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

İlk olarak KaRiZMa__61__61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Telekomspor-Yalıspor: 1-3
        Ç.Başı-Beşikdüzü:0-2
        Maçkaspor-Yıldızlıspor
        (Maçka sahasında çizgiler çizilmediği için karşılaşmanın hakemi tarafından maç yarına tehir edildi)

Gollerin sahibi : Öskan ve AhmetDeniz
        Beşikdüzünden arkadaşlardan öğrendim..
        özkanın her maçta golü var zaten
        Bordomavi.net

Yorum

beşikdüzü spora başarılar. eskiden beşikdüzü esnafspor değilmiydi bu takım.
          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

evet esnaftı benim hatırladığım kadarıyla beşikdüzü esnaf vardı bide beşikdüzüspor mu öle bişe vardı ikisi birleşti işte öyle bişe olmştu
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

evet esnaftı benim hatırladığım kadarıyla beşikdüzü esnaf vardı bide beşikdüzüspor mu öle bişe vardı ikisi birleşti işte öyle bişe olmştu
              Malum esnaf mesnaf kalmadi, rahmetli oldu hepsi. :-(

Yorum

yetkin abi atmıştır ya onu transfer etsek biz Trabzonspor'umuza iyi olur aslında
                yetkin askerde mayısta gelecek.O gelince takım daha da güçlenir.Bu sene hedef 3.lig şu anda da yalının ardından 2.yiz.Bugün de maçkayı 4-0 yenmiş bizimkiler.Galibiyetlerin devamını bekliyoruz..

Yorum

İlk olarak abdalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yetkin askerde mayısta gelecek.O gelince takım daha da güçlenir.Bu sene hedef 3.lig şu anda da yalının ardından 2.yiz.Bugün de maçkayı 4-0 yenmiş bizimkiler.Galibiyetlerin devamını bekliyoruz..
                  maçkayı değil çarşıbaşını yendiler yine beşikdüzündeyim ben şimdi fotoğraf çektim maçta video da var akşama ekleyecem inş. bakarsınız..
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

maçka maçıyla liderlik koltuğuna oturduk.
                    En son Salih Kara tarafından düzenlendi; 12.02.2008, 10:03.

Yorum

maçkayı değil çarşıbaşını yendiler yine beşikdüzündeyim ben şimdi fotoğraf çektim maçta video da var akşama ekleyecem inş. bakarsınız..
                      çarşıbaşı maçı perşembe günüydü dün de maçka maçı vardı ve maçkayı da 4-0 yendik şu anda lideriz yalıyla aramızda 1 puan var..
                      fotoyla videoyu eklersen çok iyi olur.Özledim valla oraları..

Yorum

İlk olarak abdalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maçka maçıyla liderlik koltuğuna oturduk.
                        iyi iyi memleketimin takımı...Beşikdüzü 3. lige yakışır..
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

madem öyle puan durumu nedir . hangi maçlar kalmış. onlarıda paylaşsanız bi baksak
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Forumda bukadar azmi Besikdüzülü var?
                            Ana tarafından Beşikdüzlü olsak sayılır mı?

Baba tarafından Şalpazarlı, ana tarafından da Beşikdüzlüyüm... Şalpazarı'ndaki köyüm de Beşikdüzü sınırında olduğu için kültürel yakınlığımız da had safhadadır. O kadar ki, seksenli yılların sonuyla doksanlı yılların başlarında Beşikdüzü'nde yapılan ve hâlâ konuşulan Kaymakamlık Turnuvası maçlarında bizim köyden çocukların oynaması, prosedüre aykırı olmasına rağmen kimsenin itirazıyla karşılaşmamıştı.

Beşikdüzü hem arazi yapısıyla hem de insan kaynakları potansiyeliyle sahip olduğu avantajlar sayesinde çoktan Türk futbolunda kendini gösterebilmeliydi. Nasip bugünlereymiş...

İlgiyle takip ediyor ve can-ı gönülden başarılar diliyoruz.

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              madem öyle puan durumu nedir . hangi maçlar kalmış. onlarıda paylaşsanız bi baksak
                              valla bilmiyorum..

Yorum

Fikstür

Beşikdüzüspor-Yıldızlıspor 02.01-2008-Çarşamba-13:00
                                Beşikdüzü ilçe Stadı 4-2
                                Söğütlü BLD.-Beşikdüzüspor 09-01-2008-Çarşamba-13:00
                                Yavuz Selim 2-2
                                Yomraspor-Beşikdüzüspor 15.01.2008-Salı-13:00
                                Yavuz Selim 0-1
                                Beşikdüzüspor-Tütünspor 22.01.2008-Salı-13:00
                                Beşikdüzü İlçe Stadı 2-1
                                Beşikdüzüspor-Çaykaraspor 30.01.2008-Çarşamba-13:00
                                Beşikdüzü İlçe Stadı Ert.
                                Çarşıbaşı BLD.-Beşikdüzüspor 15.02.2008-Salı-13:00
                                Beşikdüzü İlçe Stadı 0-2
                                Beşikdüzüspor-Maçkaspor 12.02.2008-Salı-13:00
                                Beşikdüzü İlçe Stadı 4-0

Çağlayanspor-Beşikdüzüspor 20.02.2008-Çarşamba-13:00
                                Yavuz Selim
                                Beşikdüzüspor-DSİ Karadeniz 27.02.2008-Çarşamba-13:00
                                Beşikdüzü İlçe Stadı
                                Yalıspor-Beşikdüzüspor 05.03.2008-Çarşamba-13:00
                                Yavuz Selim
                                Beşikdüzüspor-Telekomspor 12.03.2008-Çarşamba-13:00
                                Beşikdüzü İlçe Stadı
                                İdmanocağı-Beşikdüzüspor 18.03.2008-Salı-13:00
                                Yavuz Selim
                                Beşikdüzüspor-Yolspor 26.03.2008-Çarşamba-13:00
                                Beşikdüzü İlçe Stadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X